Hiçbirşey yok canım belirtiler psikolojik oluyormuş akşam çok video izledim bununla alakalı o yüzden hiç takmıyorum belirti falan . Yaa bide ben hala duşa girmedim beklicem test gününü galibaKafamızı çok takmışız işte. Korkuyorum negatif olmasından bi daha o günleri yaşamak istemiyorum artık pozitifi görüp sevinmek istiyorum. Var mı belirti bişeyler
Hiçbirşey yok canım belirtiler psikolojik oluyormuş akşam çok video izledim bununla alakalı o yüzden hiç takmıyorum belirti falan . Yaa bide ben hala duşa girmedim beklicem test gününü galiba
Allah insallah nasip etmistir ama Olmasada bida deneriz canımız sağolsunBende sabahları adet sancısı gibi sancı ile uyanıyorum gün içerisinde pek bişey hissetmiyorum sadece su gibi ıslaklık oluyor iç çamaşırımda başka da yok. Belirti olmaması çok korkutuyor benide olmadı mı acaba tutunmadı mı bebişlerim diyorum
Kızlar sakin olun stres iyi değil kendinizi yipratiyorsunuz pozitif düşünün güzel şeyler düşünün inşallah pozitifi goruceksiniz
Allah insallah nasip etmistir ama Olmasada bida deneriz canımız sağolsun
Gercekten cok stres yapmayin. Benim olmadi bir sure sonra yeniden diyorum :) biz sansliyiz embriyolarimiz var rezervimiz var. Demek ki bejim icin daha zamani gelmedi biraz daha bekleyecegim. Insallah sizlerin haberleri beni mutlu edecek.
hala ve hala adet olmayı bekliyorum . şu tüp bebek sürecine başlamak istediğimde bu adet hep gecikip beni deli ediyor .
Stresstendir cnm akışına bırak rahatla bak nası gelcekhala ve hala adet olmayı bekliyorum . şu tüp bebek sürecine başlamak istediğimde bu adet hep gecikip beni deli ediyor .
Hiç cikmadinmi dışarı hummeyy : ))Sıkıldım evde yatıp oturmaktan
Hiç cikmadinmi dışarı hummeyy : ))
Benide cikarmadilar bı iğne için 3 günde bir çıktım.
Kalçadan igne yapabiliyomusun yani kendineİgnemde yok var evde kendimiz yapıyoruz :) bak ne güzel olmuş olumlu sonuç almışsın işte bende diliyorum ki sıkıldığıma degsin. Üstüne bide kan sulandırıcı igneden her yerim morardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?