Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Anladim teşekkür ederim. Zaten transfer yapilmicakmis emriyolar istenilen kalitede çıkmadı. Herşeye baştan baslicax. Çok uzgunum.

Troid yüzünden derken? Benim tsh 3,5 çıktı ama doktor ilaç vermedi. Sizin sorun neydi tam olarak?

Merhaba, neden dondurdunuz acaba? Genetik test mi yapıldı yoksa tutma ihtimali yüksek olsun diye mi donduruldu?

Günaydın kızlar. Bugün dondurulmuş blast transferinin 5.günü.aynı zamanda adet günüm. Hiç adet belirtim yok. Estrofem ve progestan adeti engelliyor değil mi, olmadım diye boşuna umutlanmayım
Selam canım bende hiç belirti olmadı valla hatta kesin tutmadı demiştim o yüzden belirti olmamasını cok kafana takma ayrıca estrofem adet olmayı engelliyor

Merhaba, neden dondurdunuz acaba? Genetik test mi yapıldı yoksa tutma ihtimali yüksek olsun diye mi donduruldu?

Yoo taze transfer yapmiyolarmis rahim hazırlanıyor galiba ama çıka çıka 2 tane çıktı onlardan da 1 tanesi iyiye yakinmis .Hersey baştan baslicakmis.. Sinirlerim alt üst oldu bununla nasıl basacikiyorsunuz..

Troid yüzünden derken? Benim tsh 3,5 çıktı ama doktor ilaç vermedi. Sizin sorun neydi tam olarak?

Ilac vermedi mi.Iste bende tqm bu yuzden kaybettim bebegimi.O zaman baska bir doktordaydim ayni sekilde ilac vermedi bana tsh o civardaydi antikorlqrimda baya yuksekti vicut bebegi yabanci kabul edip atmak istemis.Kendi doktoruma gecince gemen ilaca basladik 2015 den bu yana doz ayarlamasi ile devam

Kizlar merhaba beni hatirlayaniniz vardir iki transferden biri tutmustu asiri bulantilarim vardi bugun cok yogun sanci vurdu gaz sancisi sandim baktim kanama gittik nobetci doktora kese vebek hala duruyor ama yandan kanama baslamis 9ldukcada agrim var progestanida kesmistim migde bulantimdan dolayi sizce dusuk mu olur yoksa kirtulma sansi olurmu kimisinden duyardim kanamam olmustu ama bebege birsey olmadi diye varmi hic daha oncrlerde boyle yasayan

ben yaşadım canım gece normal yattım sabaha karşı lavaboya kalktığımda cok afedersin ortalık batmıştı nasıl bir kanama ve parçalar vardı bende kesin düşük yapıyorum dedim gece acile gittik bebeklerde keselerde duruyordu. Progestanı 2 ampüle çıkardı ve bol bol istirahat ettim hiç kalkmadım desem yeridir

Canim benim de 2 defa kanama oldu 1 hafta arayla , Dr a gittim ikisinde de Dr kese etrafında kanama YOk demişti suan birşeyim YOk şükür 8.haftama ulaştım . Sen bol bol uzan ayaklarının altına yastık koy

Canim bol.su ic ve dinlen ama.keske dojtora sormadan kesmeseydin ilaclarini
Doktorunu bu durumdan haberdar et boyle.durumlarda genellikle igne vuruluyor ama.vurdular mi

Benim antikorlar düşüktü baya. Haşimato yok sende sorun olmaz dedi ama insan korkuyor yine de...

o zaman sende hasimato var tatlim

Evet bendeki hasimato
Ama bu bebegimde tedavideyken 4 tu tsh hatta doz ayarlamasini once yukselttik sonra dusurduk hamilelikte en fazla 2.5 olmali tsh.Bunu tum doktorlar bilir.Bebegin zeka gelisimi icin cok onemli biliyorsunuz tsh

bende de var hasimato canim.
prp yi bende ilk kez duydim. dun ilk kez yaptirdim bugunde ikincisi

Hic duymadim
Benim rahim kalinliginda bir sikinti yasamadik sadece bir kez doktor hatasi 2.denememi yaoacakken estrofemi fazla vermisti o ay rahim fazla kalinlasinca transfer iptal oldu
Canim bnde suan estrofem kullaniyorm adetin 3.gunu basladim acaba senin dozun neydi gunde kac defa iciodun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…