Anladim teşekkür ederim. Zaten transfer yapilmicakmis emriyolar istenilen kalitede çıkmadı. Herşeye baştan baslicax. Çok uzgunum.
Aynen dediginiz gibi oldu
Hemde iki kez
Birinci hamileligimde hicbir kanama yasamadim gebeligin biri devam etti ama digeri kese olarak kaldi 9.haftada malesef tiroid yuzunden benegimi kaybettik tum genetik taramalarimoz yapildi hatta bebegin genetigi bile incelendi saglikli erkek bebek olarak cevap geldi
Ikinci hamileligimde yine 2 embriyo kizim ve ikizi kizimin kalp.atisini alirken diger kese olarak kaldi sadece 9.haftada ufqk bir lekelenmem oldu ama kanama alani vs hicbirsey yasamadim ikize bagladik biz bu kanamayi da
Benim bildigim ikiz bebek buyuyup gelismedigi surece daha sonra kayip yasanirsa diger bebege zarar verebiliyor ama bu baya baya buyumesi ve kaybedilmesi lazim bebegin
Merhaba, neden dondurdunuz acaba? Genetik test mi yapıldı yoksa tutma ihtimali yüksek olsun diye mi donduruldu?Boyle seykere takilmamani tavsiye ederim sadece stres yaratir cunku sende
Kendimden ornek verecek olursam ilk denemem taze transfer negatif
Ikinci denemem donmus embriyo pozitif ama malesef 9.haftada tiroid yuzunden kalbi durdu
3.deneme donmus embriyo 2.5 yasinda bir kizim var
3 sene sonra geriye kalan donmus embriyomuzu doktorumuz calistigi yerden ayrildigi icin baska bir hastaneye tasidik yine donmus transfer 6.5 haftalik hamileyim
Yani benim durumum senin tezini curutuyir gordugun gibi
Selam canım bende hiç belirti olmadı valla hatta kesin tutmadı demiştim o yüzden belirti olmamasını cok kafana takma ayrıca estrofem adet olmayı engelliyorGünaydın kızlar. Bugün dondurulmuş blast transferinin 5.günü.aynı zamanda adet günüm. Hiç adet belirtim yok. Estrofem ve progestan adeti engelliyor değil mi, olmadım diye boşuna umutlanmayım
Merhaba, neden dondurdunuz acaba? Genetik test mi yapıldı yoksa tutma ihtimali yüksek olsun diye mi donduruldu?
Troid yüzünden derken? Benim tsh 3,5 çıktı ama doktor ilaç vermedi. Sizin sorun neydi tam olarak?
Merhaba, neden dondurdunuz acaba? Genetik test mi yapıldı yoksa tutma ihtimali yüksek olsun diye mi donduruldu?
ben yaşadım canım gece normal yattım sabaha karşı lavaboya kalktığımda cok afedersin ortalık batmıştı nasıl bir kanama ve parçalar vardı bende kesin düşük yapıyorum dedim gece acile gittik bebeklerde keselerde duruyordu. Progestanı 2 ampüle çıkardı ve bol bol istirahat ettim hiç kalkmadım desem yeridirKizlar merhaba beni hatirlayaniniz vardir iki transferden biri tutmustu asiri bulantilarim vardi bugun cok yogun sanci vurdu gaz sancisi sandim baktim kanama gittik nobetci doktora kese vebek hala duruyor ama yandan kanama baslamis 9ldukcada agrim var progestanida kesmistim migde bulantimdan dolayi sizce dusuk mu olur yoksa kirtulma sansi olurmu kimisinden duyardim kanamam olmustu ama bebege birsey olmadi diye varmi hic daha oncrlerde boyle yasayan
Canim benim de 2 defa kanama oldu 1 hafta arayla , Dr a gittim ikisinde de Dr kese etrafında kanama YOk demişti suan birşeyim YOk şükür 8.haftama ulaştım . Sen bol bol uzan ayaklarının altına yastık koyKizlar merhaba beni hatirlayaniniz vardir iki transferden biri tutmustu asiri bulantilarim vardi bugun cok yogun sanci vurdu gaz sancisi sandim baktim kanama gittik nobetci doktora kese vebek hala duruyor ama yandan kanama baslamis 9ldukcada agrim var progestanida kesmistim migde bulantimdan dolayi sizce dusuk mu olur yoksa kirtulma sansi olurmu kimisinden duyardim kanamam olmustu ama bebege birsey olmadi diye varmi hic daha oncrlerde boyle yasayan
Kizlar merhaba beni hatirlayaniniz vardir iki transferden biri tutmustu asiri bulantilarim vardi bugun cok yogun sanci vurdu gaz sancisi sandim baktim kanama gittik nobetci doktora kese vebek hala duruyor ama yandan kanama baslamis 9ldukcada agrim var progestanida kesmistim migde bulantimdan dolayi sizce dusuk mu olur yoksa kirtulma sansi olurmu kimisinden duyardim kanamam olmustu ama bebege birsey olmadi diye varmi hic daha oncrlerde boyle yasayan
Ilac vermedi mi.Iste bende tqm bu yuzden kaybettim bebegimi.O zaman baska bir doktordaydim ayni sekilde ilac vermedi bana tsh o civardaydi antikorlqrimda baya yuksekti vicut bebegi yabanci kabul edip atmak istemis.Kendi doktoruma gecince gemen ilaca basladik 2015 den bu yana doz ayarlamasi ile devam
Ilac vermedi mi.Iste bende tqm bu yuzden kaybettim bebegimi.O zaman baska bir doktordaydim ayni sekilde ilac vermedi bana tsh o civardaydi antikorlqrimda baya yuksekti vicut bebegi yabanci kabul edip atmak istemis.Kendi doktoruma gecince gemen ilaca basladik 2015 den bu yana doz ayarlamasi ile devam
o zaman sende hasimato var tatlim
hic prp yaptiran olmadi mi aranizda?
Evet bendeki hasimato
Ama bu bebegimde tedavideyken 4 tu tsh hatta doz ayarlamasini once yukselttik sonra dusurduk hamilelikte en fazla 2.5 olmali tsh.Bunu tum doktorlar bilir.Bebegin zeka gelisimi icin cok onemli biliyorsunuz tsh
bende de var hasimato canim.
prp yi bende ilk kez duydim. dun ilk kez yaptirdim bugunde ikincisi
Canim bnde suan estrofem kullaniyorm adetin 3.gunu basladim acaba senin dozun neydi gunde kac defa iciodun?Hic duymadim
Benim rahim kalinliginda bir sikinti yasamadik sadece bir kez doktor hatasi 2.denememi yaoacakken estrofemi fazla vermisti o ay rahim fazla kalinlasinca transfer iptal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?