Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canım transferlerde hep aynı ilaçlar kullanılıyor isimleri değişmiş oluyo sadece inşallah sonucun güzel olur bişeyler hissetmeyebilirsin veya hissedebilirsin ikiside normal bi durum ben iki gebeliğimdede iki durumu yaşadım dua ile inşallah güzel sonuç elde edersin

Insallah duaci olalim birbirimize su mebarek gunlerde rabbim isteyen herkese nasip etsin bnm bu 3. Transferim ilki kimyassl oldu ikincisi hic tutmadi bu son embriyolarim rabbim ins cumlemizin yuzune baksin evlat nasip etsin ins jayirli haberler alalim

Bide neler yapiyonus bu surecte hep yatiyomusunuz ne bilim ozel bisey yiyomusunuz oruclumusunuz mesela bn oruc tutamiyorum suan ozel olarak ananas yedim ceviz arisutu bal polen karisimi uzaniyorum hareket ediyorum ama isde bi yemk ymeye bi wc ye bi balkona filn ole cok egilmemeye dikkat ediyorum yerden alcagimi ayagimla kaldirip elime yaklastiriyorum vs sizler ne yapiyosunuz bu surecte

Canım iki gün dinlendim daha sonra yatmadım sürekli çünkü belim ağrımaya başladı ara ara kalkıp evin içinde yürüdüm bana hastanede ananas ile kabak çekirdeği çitlememi söylediler sabah kahvaltımda süt yumurta eksik etmedim bu süreçte çay kahve gazlı ve hazır yiyeceklerden uzak durdum

Bnde sut yumurta ananas ceviz arisutubalpolen karisimi yedim cay kahve filn icmiyorum ikinci gunu bende bi yakinimizi hastaneye ziyarete gitdim mecburiyetden araba ister istemez sarsti ama ins bisey olmaz rabbim korur ve ondan sinra hic cikmadim disari bidaha bi dun gece ilk teraviyi camide kilayim dedim oturarak sandelyede teravi kildim oruc tutmuyorum bari teraviye gideyim dedim ilk gunu snn kacinci gunun cnm

Selam canım öncelikle transferin hayırlı olsun umarım sımsıkı tutunur meleklerinin ikiside sana. Belirtilere gelince herkeste belirti olacak bir durum yok mesela bend ehiç olmadı ve kesin tutmadı diye kendimi boşu boşuna üzmüştüm. Sabırla test gününü bekle kendini üzmeden strese sokmadan. İlaçlara gelince ben jel, folik asit, coraspin ve kan suladırıcı iğne vuruldum birtek. Bant ve estrofemide transfer gününe kadar kullandım transfer olunca bıraktım.

Olmaz inşallah Canım aslında ne yaparsan yap Rabbim ol diyecek onun ol demesine muhtacız dua et oruç tutamazsın çünkü tutunma aşamasında şekerin düşmemesi lazım sonra tutarsın ben oğlumdada tutamamıştım sonra çık şükür tuttum ödedim borcumu canım benim tedavi pozitifle sonuçlandı şuanda 8 haftalık hamileyim inşallah Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin şu günler yüzü suyu hürmetine emeğini boşa çıkarmasın

Amin cnm cok saol

Hayirli olsun canim
Protein agirlikli beslen daha dogrusu dengeli ve duzenli beslen yeterli
Namazini kilabilirsin ben kizimda karnim burnundaydi yine kilardim namazimi tedavude dahil
Su an 7.haftanin icindeyiz yine normal kiliyorum
Normal.hayatindan farkli hicborsey yapma hatta yatma cunku hareket lazim vicuduna embriyo kandan beslenecekki tutunsun rahime
Benim bu ikinci bebegim kizim 2.5 yasinda onunla oyunlarda oynadim kucagimada aldim evde rutin isler ve yemekde yaptim
Yeter ki rabbim ol desin senin birsey yqpmana gerek yok ozel
Insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Yardımmmm Merabalar kızlar, 2tane 5.kalite seviyede donmuş transferin oldu 6hftalıl düşük yptım, şuan 1tane sonradan gelişen 5.kalite donmuş embriyom var sizce ne kadar mantıklı son donmuş transferimi yapmak mantıklı tekrar tedavimi kızlarr???? Kalite farkı donmuşta tutmayı ne kadar etkilio 2tane kondu tutmadı son kalan 1tane snradan gelişti??????

Günaydın kızlar. Bugün dondurulmuş blast transferinin 5.günü.aynı zamanda adet günüm. Hiç adet belirtim yok. Estrofem ve progestan adeti engelliyor değil mi, olmadım diye boşuna umutlanmayım

Oncelikle dusugunuzun nedeni arastirilmali sperm yada yunurtaya bagliysa geriye kalan embriyodada saglik problemi olabilir ama eger sikinti baska birsey ise neden olmasin tutabilir.Sizi en iyi yonlendirecek doktorunuz olmali.Biz simdi ne desek bos

Günaydın kızlar. Bugün dondurulmuş blast transferinin 5.günü.aynı zamanda adet günüm. Hiç adet belirtim yok. Estrofem ve progestan adeti engelliyor değil mi, olmadım diye boşuna umutlanmayım

Kizimda.hic belirti yasamamistim.bu gebeligimde bel.agrisi kasik agrisi hatta kan geldi ve test yaptik 10.gun.Testten sonra bir kac gun baya baya adet agrisi cektim tamda adet donemindi ama ben zaten hep duzensiz olurum.Yani belirtilere hic takilmayin heosi ilaclardan ne zaman ki hamile.oldugunuzu ogreniyorsunuz kese gorunuyor yavas yavas basliyi belirtiler.

suan hastanedeyim. adetin 13. gunu ve rahim 6 mm. bugun ve yarin prp yapilcak aranizda yaptiran var mi? etkisi nasil olur acaba? kan aldilar bekliyrum.

Arkadaslar Merhaba embriyo dondurulmasi iyi bişey mi taze transfer daha dogru değil mi embriyo cozundugunde hücre kaybı oluyor??

Arkadaslar Merhaba embriyo dondurulmasi iyi bişey mi taze transfer daha dogru değil mi embriyo cozundugunde hücre kaybı oluyor??
dondurulmus embriyolarla sonuc alan cokca insan var yeter ki rahim iyi durumda ve embriyolar kaliteli olsun. tabi bunlara ragmen pozitif olmayanda var. bence kafani taze veya dondurulmusa yorma :)

2 embriyo 1. Si 7 hücreli 2. Si 4 hücreli dr bi kez daha toplama işlemi yapalım diyor bunlarla denesem olur mu acaba

Dondurulmuş sonradan çözülmüş embriyo dejenere oluyormus

Boyle seykere takilmamani tavsiye ederim sadece stres yaratir cunku sende
Kendimden ornek verecek olursam ilk denemem taze transfer negatif
Ikinci denemem donmus embriyo pozitif ama malesef 9.haftada tiroid yuzunden kalbi durdu
3.deneme donmus embriyo 2.5 yasinda bir kizim var
3 sene sonra geriye kalan donmus embriyomuzu doktorumuz calistigi yerden ayrildigi icin baska bir hastaneye tasidik yine donmus transfer 6.5 haftalik hamileyim
Yani benim durumum senin tezini curutuyir gordugun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…