Canım transferlerde hep aynı ilaçlar kullanılıyor isimleri değişmiş oluyo sadece inşallah sonucun güzel olur bişeyler hissetmeyebilirsin veya hissedebilirsin ikiside normal bi durum ben iki gebeliğimdede iki durumu yaşadım dua ile inşallah güzel sonuç elde edersinKizlar merhaba bende transferin 5.gunundeyim iki embriyo dondurulmus transfer edildi ama hic bir belirti hissetmiyorum sadece arada cok hafif bel agrisi oda yok denecek kadar bole olan varmi sadece su mubarek gunde rabbime siginiyorum
Test gunu bekleyenler hangi ilaclari kullaniyonuz ve nasil
Bn gunde bir folik ve coraspirin prednol ve kan sulandirici igne ..sabah aksam estorfem iki tane ve crinone jel kullaniyorum ikigunde bir bant
Sizlerdemi bu ilaclardan bu sekilde kullaniyosunuz acaba
Canım iki gün dinlendim daha sonra yatmadım sürekli çünkü belim ağrımaya başladı ara ara kalkıp evin içinde yürüdüm bana hastanede ananas ile kabak çekirdeği çitlememi söylediler sabah kahvaltımda süt yumurta eksik etmedim bu süreçte çay kahve gazlı ve hazır yiyeceklerden uzak durdumBide neler yapiyonus bu surecte hep yatiyomusunuz ne bilim ozel bisey yiyomusunuz oruclumusunuz mesela bn oruc tutamiyorum suan ozel olarak ananas yedim ceviz arisutu bal polen karisimi uzaniyorum hareket ediyorum ama isde bi yemk ymeye bi wc ye bi balkona filn ole cok egilmemeye dikkat ediyorum yerden alcagimi ayagimla kaldirip elime yaklastiriyorum vs sizler ne yapiyosunuz bu surecte
Selam canım öncelikle transferin hayırlı olsun umarım sımsıkı tutunur meleklerinin ikiside sana. Belirtilere gelince herkeste belirti olacak bir durum yok mesela bend ehiç olmadı ve kesin tutmadı diye kendimi boşu boşuna üzmüştüm. Sabırla test gününü bekle kendini üzmeden strese sokmadan. İlaçlara gelince ben jel, folik asit, coraspin ve kan suladırıcı iğne vuruldum birtek. Bant ve estrofemide transfer gününe kadar kullandım transfer olunca bıraktım.Kizlar merhaba bende transferin 5.gunundeyim iki embriyo dondurulmus transfer edildi ama hic bir belirti hissetmiyorum sadece arada cok hafif bel agrisi oda yok denecek kadar bole olan varmi sadece su mubarek gunde rabbime siginiyorum
Test gunu bekleyenler hangi ilaclari kullaniyonuz ve nasil
Bn gunde bir folik ve coraspirin prednol ve kan sulandirici igne ..sabah aksam estorfem iki tane ve crinone jel kullaniyorum ikigunde bir bant
Sizlerdemi bu ilaclardan bu sekilde kullaniyosunuz acaba
Olmaz inşallah Canım aslında ne yaparsan yap Rabbim ol diyecek onun ol demesine muhtacız dua et oruç tutamazsın çünkü tutunma aşamasında şekerin düşmemesi lazım sonra tutarsın ben oğlumdada tutamamıştım sonra çık şükür tuttum ödedim borcumu canım benim tedavi pozitifle sonuçlandı şuanda 8 haftalık hamileyim inşallah Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin şu günler yüzü suyu hürmetine emeğini boşa çıkarmasınBnde sut yumurta ananas ceviz arisutubalpolen karisimi yedim cay kahve filn icmiyorum ikinci gunu bende bi yakinimizi hastaneye ziyarete gitdim mecburiyetden araba ister istemez sarsti ama ins bisey olmaz rabbim korur ve ondan sinra hic cikmadim disari bidaha bi dun gece ilk teraviyi camide kilayim dedim oturarak sandelyede teravi kildim oruc tutmuyorum bari teraviye gideyim dedim ilk gunu snn kacinci gunun cnm
Amin cnm cok saol6yaşında oğlum
canım benim oğlumda iki embriyo transfer edildi tek oğlum tutunup kaldı diğeri hiçbir şekilde kanama rahatsızlık vermedi hiçbir şey olmuyo içini ferah tut
canım çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın çok zor bulantılar Rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine inşallah şifanı versin duam seninle
Bnde sut yumurta ananas ceviz arisutubalpolen karisimi yedim cay kahve filn icmiyorum ikinci gunu bende bi yakinimizi hastaneye ziyarete gitdim mecburiyetden araba ister istemez sarsti ama ins bisey olmaz rabbim korur ve ondan sinra hic cikmadim disari bidaha bi dun gece ilk teraviyi camide kilayim dedim oturarak sandelyede teravi kildim oruc tutmuyorum bari teraviye gideyim dedim ilk gunu snn kacinci gunun cnm
YardımmmmMerabalar kızlar, 2tane 5.kalite seviyede donmuş transferin oldu 6hftalıl düşük yptım, şuan 1tane sonradan gelişen 5.kalite donmuş embriyom var sizce ne kadar mantıklı son donmuş transferimi yapmak mantıklı tekrar tedavimi kızlarr???? Kalite farkı donmuşta tutmayı ne kadar etkilio 2tane kondu tutmadı son kalan 1tane snradan gelişti??????
Günaydın kızlar. Bugün dondurulmuş blast transferinin 5.günü.aynı zamanda adet günüm. Hiç adet belirtim yok. Estrofem ve progestan adeti engelliyor değil mi, olmadım diye boşuna umutlanmayım
dondurulmus embriyolarla sonuc alan cokca insan var yeter ki rahim iyi durumda ve embriyolar kaliteli olsun. tabi bunlara ragmen pozitif olmayanda var. bence kafani taze veya dondurulmusa yorma :)Arkadaslar Merhaba embriyo dondurulmasi iyi bişey mi taze transfer daha dogru değil mi embriyo cozundugunde hücre kaybı oluyor??
Dondurulmuş sonradan çözülmüş embriyo dejenere oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?