Hayirlisi ile ins olur canim.Herseyde bir hayir vardir dualarimiz isteyen emek veren herkese insallah
hala devam edoyomu kanamaKızlar dün hafif kanamam oldu doktorumu aradım ilaçlara devam et dedi hiç gel kontrol falan edeyim demedi ben başka bir hastanede acile gittim bebek sağlıklı dedi corasprin kullanıyorum acaba kendim bıraksam bir sıkıntı olur mu pazartesi doktora gideceğim o güne kadar kullanmasam sizin başınıza geldi mi hiç
Jel kullanıyorum şuan jel geliyor ya böyle kesik kesik o kahverengi olarak geliyor kanama yok ama şuan akşam içiyorum aspirini kafam çok karışık doktorum ilgisiz değiştireceğim zaten beğenmiyordum resmen tersledi arayınca oksaprda kullanıyorum onu vuruldum öğlenhala devam edoyomu kanama
Jel kullanıyorum şuan jel geliyor ya böyle kesik kesik o kahverengi olarak geliyor kanama yok ama şuan akşam içiyorum aspirini kafam çok karışık doktorum ilgisiz değiştireceğim zaten beğenmiyordum resmen tersledi arayınca oksaprda kullanıyorum onu vuruldum öğlen
Transfer yapılan hastaneyi aradım doktorunuzun dediğine göre devam etmelisiniz dedi Pazartesi’ye kullanmasam bir sıkıntı olur mu acabakafana gore birakma canim ama coraspirin sonucta gorus alabilecegin baska bi doktor yok mu canim
Transfer yapılan hastaneyi aradım doktorunuzun dediğine göre devam etmelisiniz dedi Pazartesi’ye kullanmasam bir sıkıntı olur mu acaba
Gerçekten düşünmekten kafayı yiyeceğim artık kullanıp kullanmama arasında kaldım doktorum çok tecrübeli ama ilgisiz sanki artık sıkılmış hiç bişey sormadı kanama rengini falan düşük önleyici iğnem var onu vurulmuştum söyledim ilaçlara devam dinlen dedi sadeceCanim bende transferin 10.gunu kan gelmisti doktorum o gun kesmedi coraspini.Ilackara ozellikle devam dedi ne zaman keseyi gorduk o zaman kesti ben zaten igneyi sadece 10 gun kullandim.Doktora guven cok onemli canim kafana yatan iyi bir doktor bul ama tup bebek islemide yapan bir doktor.olsun ki bilgisi olsun
canim ben histereakopi oldum yapisiklik operasyonu oldum defalarca. tabikide rahim tabakalari bi kendini kaybediyor ama ilaclarla desteklenmye calisiliyor. tabi ne kadar operasyon gecirdigine ve bunyene bagli. neden histereskopi olucaksin?
Canım benim transferin 7. Günü kahverengi lekem oldu doktorum ilaçlara devam dedi iki gün önce kan renginde az bi kanamam oldu coraspini bıraktırdı bana acaba lekenin rengine göremi kara veriyorlarKızlar dün hafif kanamam oldu doktorumu aradım ilaçlara devam et dedi hiç gel kontrol falan edeyim demedi ben başka bir hastanede acile gittim bebek sağlıklı dedi corasprin kullanıyorum acaba kendim bıraksam bir sıkıntı olur mu pazartesi doktora gideceğim o güne kadar kullanmasam sizin başınıza geldi mi hiç
Canım başka doktoru aradım 3tane doktorum var buna en son gitmiştim aspirin çok önemli değil bırak dedi neden gelmedin bugün dedi diğer en baş tedavi yapanı aramıştım kanmam olduğunda keşke bunu arasaydım ne kadar ilgili diğeri tersledi kapattıCanım benim transferin 7. Günü kahverengi lekem oldu doktorum ilaçlara devam dedi iki gün önce kan renginde az bi kanamam oldu coraspini bıraktırdı bana acaba lekenin rengine göremi kara veriyorlar
Her doktor bir olmuyor malesef vicdan meselesi bu hakkıyla işini yapacaksın benim ilk tedavimde doktorumçok ilgisizdi ve bulunduğum yerde özel hastanede yapan tek doktordu tek çaremdi sonucum negatif çıkmış hiç suratımıza bile bakmadı düşünürseniz iki ay sonra bi daha gelin dedi ben bi daha gidermiyim hastanın psikolojisinden anlayacak doktor yoksa işinin hakkını hiçbir zaman veremezCanım başka doktoru aradım 3tane doktorum var buna en son gitmiştim aspirin çok önemli değil bırak dedi neden gelmedin bugün dedi diğer en baş tedavi yapanı aramıştım kanmam olduğunda keşke bunu arasaydım ne kadar ilgili diğeri tersledi kapattı
Aynen sanki keyfimden aramışım gibi tersledi ALLAH iyi doktorlar çıkarsın karşımıza ben zaten değiştireceğim için farklı bir doktora görünmüştüm şükür o iyi :)Her doktor bir olmuyor malesef vicdan meselesi bu hakkıyla işini yapacaksın benim ilk tedavimde doktorumçok ilgisizdi ve bulunduğum yerde özel hastanede yapan tek doktordu tek çaremdi sonucum negatif çıkmış hiç suratımıza bile bakmadı düşünürseniz iki ay sonra bi daha gelin dedi ben bi daha gidermiyim hastanın psikolojisinden anlayacak doktor yoksa işinin hakkını hiçbir zaman veremez
İyi bari bundan sonraki takip eden doktor önemli benim pazartesi son muanem sonra başka bi doktora geçecem bakalımAynen sanki keyfimden aramışım gibi tersledi ALLAH iyi doktorlar çıkarsın karşımıza ben zaten değiştireceğim için farklı bir doktora görünmüştüm şükür o iyi :)
Biz sorunlarımızı halledip embriyo oluşumunu sağlamamıza rağmen bir türlü tutunma olmadı. Bunun üzerine doktora bende mi sorun bar rahim de aıkıntı olabilir dediğim için histereskopi oldum. Aslında gerek görmemişti doktorum ve daha önceki doktorlarda. Ama 4. Deneme de negatif olunca aklımızda bir olasılık kalmasın dedik. 10. Gün önce operasyon oldu ve doktor aorun yok bir aonraki adet ile tranafer işlemine başlayabilir dedi. Ama bazı yerlerde okudum bu operasyon sonrası hamile kalanlar olmuş. Bu kişiler ekstradan bir işlem gördüğü için mi acaba?
Gerçekten düşünmekten kafayı yiyeceğim artık kullanıp kullanmama arasında kaldım doktorum çok tecrübeli ama ilgisiz sanki artık sıkılmış hiç bişey sormadı kanama rengini falan düşük önleyici iğnem var onu vurulmuştum söyledim ilaçlara devam dinlen dedi sadece
Biz sorunlarımızı halledip embriyo oluşumunu sağlamamıza rağmen bir türlü tutunma olmadı. Bunun üzerine doktora bende mi sorun bar rahim de aıkıntı olabilir dediğim için histereskopi oldum. Aslında gerek görmemişti doktorum ve daha önceki doktorlarda. Ama 4. Deneme de negatif olunca aklımızda bir olasılık kalmasın dedik. 10. Gün önce operasyon oldu ve doktor aorun yok bir aonraki adet ile tranafer işlemine başlayabilir dedi. Ama bazı yerlerde okudum bu operasyon sonrası hamile kalanlar olmuş. Bu kişiler ekstradan bir işlem gördüğü için mi acaba?
canim sen neden sebwp hiatereskopi oldun?
Canim era testini denedi mi hic doktorun.Belkide rahimin hazir oldugu gunde tamda transfer yapilmiyor
Sende mi memnun değilsinİyi bari bundan sonraki takip eden doktor önemli benim pazartesi son muanem sonra başka bi doktora geçecem bakalım
Değiştireceğim canım zaten başka bir doktora daha gitmiştim ama bu tedavide ki doktorum diye bunu aradım hemen neyse artık gitmem zaten acildeki doktor bile ondan çok ilgilendiAma.yogunlugunu rengini sormasi gerekmez miydi sirf bu yuzden abim gibi sevdigim doktorumu kizimdada birakmadim.Sadece dogumu esinde yapmostim kizimda.Hamileykem zaten hassasiz insan biraz destek moral bekliyor heleki boyle durumlarda.Kizimda 9.haftamda kanama.olmustu nasil korkmustum hemen gel demisti muayene edip ah seni seni ne kadar korkuttun anneni diye usg de konusurdu kizimla doktor cok onemli canim ya en iyisini en dogrusunu sen bilirsin yine tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?