- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
Sanırım biz çok üsteleyince doktorumuz bunuda yapalım dedi. Sebep yoktu yapmak için.
Bu testi ilk defa duyuyorum. Vallahi ben en az 4 -5 doktora gözüktüm çok afedersin her doktor rahmime o kadar çok iltifat etti ki. Pırlanta gibi, harika, çok uygun. Öyle ki hiç bir doktor başta gerek görürsek ara verip öyle transfer yaparız demesine rağmen hiç bu olmadı hep aynı ay transfer oldu. Ben en son madem bu kadar mükemmel neden tutmuyor demem üzerine biraz doktoru sıkıştırdığım için histeroskopiyi yaptı. Diğer doktorlar da gerek yok demişti.
Acaba histeroskopi sırsında bu söylediğin testi yapması mümkün mü? Çünkü operosyon sonrası 1 hafta kanamam oldu
Yok memnunum ama benim gittiğim merkez kalp atışına kadar bakıyo sonrasında başka doktora geçmek zorundasın o yüzden başka bi doktor bakacamSende mi memnun değilsin
Yok memnunum ama benim gittiğim merkez kalp atışına kadar bakıyo sonrasında başka doktora geçmek zorundasın o yüzden başka bi doktor bakacam
Anladım canım inşallah iyi bir doktor bulursunYok memnunum ama benim gittiğim merkez kalp atışına kadar bakıyo sonrasında başka doktora geçmek zorundasın o yüzden başka bi doktor bakacam
Bilgi için teşekkür ediyorum. Bu test ile ilgili doktorumla görüşeceğim bakalım nasıl bir gidişat İzleyecek.Rahimden bir parca alinip inceleniyor ve rahimin en uygun hangi gun transfer yapilmasi gerektigi cikiyor.Cogu arkadasima yapildi benim doktorum her hastaya olmasa da senin gibi rahimde bir sikintisi olmayan hatta iyi kalitede embriyo transferine ragmen tutmayan hastakarda uyguluyor bu testi
Kixlar bugun bnmde 9.gunum idrar yaptim silik cizgi cikti ins tutunmustur rabbim bu murek gunlerde yuzumuze bakmistir doktora dedim 12.gun kani bekle dedi bu bnm 3.transferimdi ilki kkmyasal oldu ikincisi hic olmadi bu ins umut olur yuzumuz guler sizce ilaclarin etkisinden filn bole cikmamistir dimi
Bence değildir tutmuştur :)Kixlar bugun bnmde 9.gunum idrar yaptim silik cizgi cikti ins tutunmustur rabbim bu murek gunlerde yuzumuze bakmistir doktora dedim 12.gun kani bekle dedi bu bnm 3.transferimdi ilki kkmyasal oldu ikincisi hic olmadi bu ins umut olur yuzumuz guler sizce ilaclarin etkisinden filn bole cikmamistir dimi
Belirti olacak diye bişey yok arkadaşlarBEnim 5. günüm hic bir belirti yok
Artik cok yoruldum
Bence değildir tutmuştur :)[/QUOTEkan yaptim dun 9.gunumde 55 cikti cnm ins iki kat artar peki bundan snraki surec nolck ins saglikli ilerlerse kese nezmn gorunck kalp atisi filn
Arkadaslar size bi sorum olucak bana soğukkanlı yanıt verirseniz sevinirim çünkü ben cak sağlıklı düşünemiyorum.
Benim dondurulmuş biri iyi kaliteli 7 hücreli biri de 4 hücreli toplam 2 emriyom var. Dr istersen transfer yapalım istersen tekrar yumurta toplayalim dedi. Naapmaliyim??
Arkadaslar size bi sorum olucak bana soğukkanlı yanıt verirseniz sevinirim çünkü ben cak sağlıklı düşünemiyorum.
Benim dondurulmuş biri iyi kaliteli 7 hücreli biri de 4 hücreli toplam 2 emriyom var. Dr istersen transfer yapalım istersen tekrar yumurta toplayalim dedi. Naapmaliyim??
simdi canim soyle dusun.
rahimi iyi durumda varsayarak soyluyorum.
yumurta toplanildiginda iyi de olabilir kalitesi kotude. yani ayni sureclerden geciceksin yine. doktorun sanirim daha iyi bekliyor ama olmama ihtimide var.
ben olsam tranafer dener wger sonuc negatif olursa tekrardan aslardim. yureginde gecen sesi dinle
Yaptırmak istiyorum küçük bi umut ama ona sarılmak istiyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda giderkizlar bgn prograf ilaca basladim. sabahta prolutan depot igneyi yaptirdim. cuma gunu crino jele baslamiatim. estrofem ve coraspirin fix zaten. cars. gunu rahimin durumuna gore tranafer yapikip yapilmayacagina karar verilecek.
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?