- 27 Kasım 2017
- 244
- 139
- 23
- 38
Cnm bu da vitamin bu da tutunmaya yardimci oluyor ..bazı kliniklerde hep yapılıyormuş. Bunu ben duymuştum doktoruma soyledim o da minicik de olsa belki faydalı olur dedi bana da uyguladiamin tatlim. Allah allah bende ilk defa duydum neden sebep takiliyomus? sen suan kac ayliksin?
Cnm bu da vitamin bu da tutunmaya yardimci oluyor ..bazı kliniklerde hep yapılıyormuş. Bunu ben duymuştum doktoruma soyledim o da minicik de olsa belki faydalı olur dedi bana da uyguladi
Insallah hayırlısı ile senin de hepimizinde tüm isteyenlerin de allah yardımcısı olsuntabi ya mutlaka vardir. bsna da pers. ve cuma prp yapildi. kan alindi ve trombositler ayristirilip rahime enjekte edildi. bu da rahimi yenilmk icinmis
selam canım bende dodurulmuşlarla 1adet 5.gun embiriyosu konuldu ilkinde hemen transfer oldu ama negatif bundada rahim kalınlığı 3.5 çıktı sonra estrofem ve climara bant kullandım 9mm olmuştu transfer olduSelam herkese dondurulmuş embriyo transferim olacak bu ay nasipse ama rahim duvarım 7.4
Nasıl yükselecek morelim çok bozuldu bir bilgisi olan var mı
selam canım bende dodurulmuşlarla 1adet 5.gun embiriyosu konuldu ilkinde hemen transfer oldu ama negatif bundada rahim kalınlığı 3.5 çıktı sonra estrofem ve climara bant kullandım 9mm olmuştu transfer oldu
Neden cnm? Ama kendini uzme herseyin bir zamanı var belki diğer ay transfer olman daha hayirlidirtransfer yine iptal.
Neden iptal oldu canımtransfer yine iptal.
Canım ilaç kullanarakmı 7,4 oldu bence başlangıç olarak iyi değerim ilaçlarla yükselir moralini yüksek tutSelam herkese dondurulmuş embriyo transferim olacak bu ay nasipse ama rahim duvarım 7.4
Nasıl yükselecek morelim çok bozuldu bir bilgisi olan var mı
Neden cnm? Ama kendini uzme herseyin bir zamanı var belki diğer ay transfer olman daha hayirlidir
Neden iptal oldu canım
Canım ilaç kullanarakmı 7,4 oldu bence başlangıç olarak iyi değerim ilaçlarla yükselir moralini yüksek tut
Bak benim de mart da transfer olcakti rahim yeterli kalınlıkta degildi. Histeroskopi yapıldı çizik atıldı . Nisan 'da transfer oldu ve tutundu..hersey de bir hayır vardır . Insallah önümüzdeki adetine bebeğin tutunurrahim yeterli kalinlikta degil yine. onumuzdeki ay belki histereskopi yapilicak duruma gore ve cizik atilabilirmis
Anlıyorum ama şöyle düşün bebeğin sana tutunacak hayırlı vakti Zamanı bekliyor şuan bişeyler yolunda gitse tutmayacaktı belki ama seninle birlikte olacağı Zaman o vakit diyelim dua edelim kendini üzme moral herşeyi etkiliyo Rabbim böyle uygun gördü inşallah o gün bebeğin sana sımsıkı sarılacakrahim yeterli kalinlikta degil canim. gucum tukendi. kalbim tas gibi agirlasti artik.
ilaçlarla iki günde artıyor canım farkı olur doktorun kalınlığı için sana açıklama yapacaktır benim ilaç kullanma sürem 16 gün sürdü kullandığın ilaçlarla dahada ilerleyecektir inşallahCuma tekrar gidicem kontrole iki günde farkeder mi sizce bu değerlerle tutunma olasılığı var mı
Hyr kuzu kontrollerde gittim 3.5mm sonra bant verdiler climare sonra tekrr gittm 9mm olmuştu rahim kalınlığı ve transfer oldu 9mayista 21mayista pozitif aldım ama değerim biraz düşük yarın tekrar yapcam bakalım yükselmiş mı3.5 kalınlıkla transfer yapıldı mı ben sadece hap kullanıyorum 3 tane içiyordum 4 çıkardılar ama morelim çok bozuldu cuma günü kontrolüm hapla yükselecek mi bilmiyorum
Anlıyorum ama şöyle düşün bebeğin sana tutunacak hayırlı vakti Zamanı bekliyor şuan bişeyler yolunda gitse tutmayacaktı belki ama seninle birlikte olacağı Zaman o vakit diyelim dua edelim kendini üzme moral herşeyi etkiliyo Rabbim böyle uygun gördü inşallah o gün bebeğin sana sımsıkı sarılacak
ilaçlarla iki günde artıyor canım farkı olur doktorun kalınlığı için sana açıklama yapacaktır benim ilaç kullanma sürem 16 gün sürdü kullandığın ilaçlarla dahada ilerleyecektir inşallah
Hakkında hayırlısı inşallah bu zorlukların Rabbim karşılığını hayırlı evlatlarla versinrahim 6 da kaldi resmen ya ne bant ne estrofem hic ice yaramiyor. ameliyatli oldugu icin rahim heryeri farkli. simdi tum ilaclar iptal. protestana basliyrm yine 12 gun adet olunca ariycam yine. histereskopi ve çizik atmadan bahsettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?