Nediyim Kuzum dr bildiği vardır hakkında hyrlisi olsunnn♡♡
Canım ben senin rahim inceliğinin olduğunu sanmıyorum 7 başlangıçta iyi bir değer estrofem bantlarla bu değeri artırırlardı doktorun bi bildiği vardır diyoruz ama transfer bu ay olacaksa yanlış olan bişeyler varEstrofem elimde var ikinci tüp bebek de kullanmıştım
Şimdi aradım hemşire doktorla görüşün dedi onlardan telefon bekliyorum doktora nediyecemi de bilmiyorum
Bu rahim inceliği bende önceden varmış demek
Bu estrofem o zaman ne işe yatıyor bilmiyordum biLe
Yeni öğrendim
moralini hiç bozma kuzum dr ararsa soyle hocam rahimim ince böle tutmamasından korkuyorum bant kullanıp kalinlasabilirmi kullanan var kalinlasmis bide nar suyu iç kuzum transfere kadar.Amin inşallah ama bu motel bozukluğu ile nasıl olacak bilmiyorum artık hiç umudum kalmadı bu şekilde koyacaklar die
Canım ben senin rahim inceliğinin olduğunu sanmıyorum 7 başlangıçta iyi bir değer estrofem bantlarla bu değeri artırırlardı doktorun bi bildiği vardır diyoruz ama transfer bu ay olacaksa yanlış olan bişeyler var
moralini hiç bozma kuzum dr ararsa soyle hocam rahimim ince böle tutmamasından korkuyorum bant kullanıp kalinlasabilirmi kullanan var kalinlasmis bide nar suyu iç kuzum transfere kadar.
bnm araştırmama göre 8 9mm olduğu zaman transfer edilir. Hyrlisi olsunkuzim7 de tutan bi kaç kişiyi gördüm aslında Burda ama oda düşük olmuş nar suyunu dün başladım sabah akşam içiyorum inşallah faydası olur
bnm araştırmama göre 8 9mm olduğu zaman transfer edilir. Hyrlisi olsunkuzim
Sen karartma içini gine dr konuş kuzuAmin inşallah
Evet ben de öle okudum hep ama var bi kaç da olsa olması geeekli bu kadar önemli birşeyin neden üzerinde durmuyorlar
merhaba, 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyom var. bugün adet oldum. pazartesi doktorumla görüşmeye gideceğim. süreci yaşayanlardan bilgi almak istiyorum. kaç gün sürüyor, ne gibi ilaçlar kullanılıyor.
yardımcı olursanız çok sevinirim, herkese iyi şanslar diliyorum.
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda dondurulmuş konulmuştu kalp atislari cıkmisti ama malesef kaybettik yogun kanama ile size bir sorum olacak 1 dondurulmusum var ya bu hizla kisa dogru tekrsrdan denicem yada bir daha cesaretim kalmayacak koyupta bu sekilde bozuldu kac ay sonra tekrar yapar acaba transferi saliya randevu aldim doktorla konusucam ama yinede buradaki bilir arkadaslar yol gosterin
Merhaba benim dondurulmuşta uzun sürdü rahim inccelmisti 3.5mm di git gel 9mm oldu o zamana kadar estrofem progestan ve climara bant kullandım bant rahimi klinlaştırıyo transferden sonrada coraspirin folibol hıbor igne kullandım sonucum 12.gun 30.40 çıktı 15.gun 73.78 çıktı pazartesi tekrarliycaz inşallah senin için hayırlısı olurmerhaba, 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyom var. bugün adet oldum. pazartesi doktorumla görüşmeye gideceğim. süreci yaşayanlardan bilgi almak istiyorum. kaç gün sürüyor, ne gibi ilaçlar kullanılıyor.
yardımcı olursanız çok sevinirim, herkese iyi şanslar diliyorum.
Canım buna en doğru doktorun cevap verir bu süre içinde Rahminin durumu önemli eğerdi uygun derse tekrar dene Rabbim büyük inşallah hayırlısıyla tamamına erdirirArkadaşlar merhaba yakın zamanda dondurulmuş konulmuştu kalp atislari cıkmisti ama malesef kaybettik yogun kanama ile size bir sorum olacak 1 dondurulmusum var ya bu hizla kisa dogru tekrsrdan denicem yada bir daha cesaretim kalmayacak koyupta bu sekilde bozuldu kac ay sonra tekrar yapar acaba transferi saliya randevu aldim doktorla konusucam ama yinede buradaki bilir arkadaslar yol gosterin
canım bel ağrısı oluyo malesef ben o yüzden işim bitince sırt üstü uzanıyorum neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama ilaçların bi etkisi diye düşünüyorumSelam bnde pozotifi gordum iiki gun once dun 14.gun degerim 872 lerde haftaya cuma icin keseye cagirdilar.bn cok yoruluyorum yarim saat gezeyim belim agriyo eve donuyorum dun kaynanamlardaydim sofra kur kaldir eve geldim yatdim bel agrisindan sizlerdemi boyleydiniz ilk zamnlarinizi nssil ne gbi seler yaparak yada yapmiyarak gecirdiniz cok korkuyorum bisey olucak diye agir is yapma agir kaldirna uzanma diyolar bunlari yapmiyorum ama bi yemek yaparken bile sirtlarim kopuyo siz nasildiniz
Evet dun doktoruma dedim kulla digimiz kan sula dirici igne nel ve kasik agrisi yapiyomus.sen bu sureci nasil heciriyosun evde gunluk islermi yapiyosin napiosun napcz bu surede ilk uc ay ful yatcazmi yine 12 gunu bekler gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?