- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
Insallah hakkinda hayirlisi olsunKizlarrrr nisanda 2nci tup oldum tutmadi mayisda ofis oldum cizik atildi rahime temmuzda transfrr olcm cok korkyrm lutfen dualarnza ihtycm var
Insallah hakkinda hayirlisi olsun
O korkulari hepimiz yasadik evet malesef insan ister istemez kirkuyor endise ediyor bol bol dua et
Benimde 6.günüm mecbur sabırla bekliyorum canım napalım çıkmazsa korkusu da yiyip bitiriyorMerhaba kızlar benimde pazartesi transferim oldu şuan 3.gün deyim ama uyuyamıyorum hep aklımda ya buda tutmazsa diye çok korkuyorum pazartesi işe başlıcam 7. Gün yaptırsam belli olur mu sizce hem bana intralipid serum veriliyor onu temin etmem, 5 günü buluyor sizce 7. Günde belli olur mu dondurulmuş 5. Gün embrıyosu benim ki
Nisan ayından beri uzun protokol tedavideyim. NGS yöntemi yaptırıyorum. 5 gün önce lucrine başladım. Temmuz 15-20 arası transfer olabilir diyor doktorum. Adet olunca gel dedi. Adette yine mi ilaç verilecek? Bilgisi olan arkadasark var mi
Bide uykularımdan sıçrayarak uyanıyorum sürekli kabus görüyorum böyle olup tutan var mı acabaBenimde 6.günüm mecbur sabırla bekliyorum canım napalım çıkmazsa korkusu da yiyip bitiriyor
Hmm Bilmem ki canım kimse de duymadım bi yerde okumadım da korktuğumuz için tutmamasından bilinçaltıdır sakinleşmeye çalış beklemekten başka çaremiz yok ki keşke olsaBide uykularımdan sıçrayarak uyanıyorum sürekli kabus görüyorum böyle olup tutan var mı acaba
Arkdsm yapmsdi ckmsdi cnmMerhaba kızlar benimde pazartesi transferim oldu şuan 3.gün deyim ama uyuyamıyorum hep aklımda ya buda tutmazsa diye çok korkuyorum pazartesi işe başlıcam 7. Gün yaptırsam belli olur mu sizce hem bana intralipid serum veriliyor onu temin etmem, 5 günü buluyor sizce 7. Günde belli olur mu dondurulmuş 5. Gün embrıyosu benim ki
Sonrasında çıktı mı peki canım tutmuşmuydu yaniArkdsm yapmsdi ckmsdi cnm
Yok cnm dusuk ypti kan degeri dsduSonrasında çıktı mı peki canım tutmuşmuydu yani
degeri.dusdu cnm ne yazkkiSonrasında çıktı mı peki canım tutmuşmuydu yani
canım normalde belli olur çatlatma iğnesi olmadıysan olduysan beklemen gerekiyor iğnenin etkisinin geçmesi içinMerhaba kızlar benimde pazartesi transferim oldu şuan 3.gün deyim ama uyuyamıyorum hep aklımda ya buda tutmazsa diye çok korkuyorum pazartesi işe başlıcam 7. Gün yaptırsam belli olur mu sizce hem bana intralipid serum veriliyor onu temin etmem, 5 günü buluyor sizce 7. Günde belli olur mu dondurulmuş 5. Gün embrıyosu benim ki
Canim sen estrofemin yaninda croninel jel ve pruloton depotta kullanmismiydin. Onlardami 12. Haftaya kadardi12.haftaya gelene kadar günde 3 kez kullandım canım estrofemi. 12.hafta doldüğün gün bütün ilaçlarımı kestirdi dr'um sadece vitamin takviyesi alıyorum şuan. @saglik35
Çatlatma iğnesi olmadım bugün yaptırsım transfer gününü sayarsam 9. Günde 68 çıktı ama sevinmiyelim daha belli olmaz dedilercanım normalde belli olur çatlatma iğnesi olmadıysan olduysan beklemen gerekiyor iğnenin etkisinin geçmesi için
Transfer gunu sayilmiyor. 8. Günundesin iyi gibi degerinde sıkma caniniÇatlatma iğnesi olmadım bugün yaptırsım transfer gününü sayarsam 9. Günde 68 çıktı ama sevinmiyelim daha belli olmaz dediler
Canım ben 7. Gün yaptırmıştım 87 çıkmıştı değerin iyi bence iki gün sonra tekrarlat düzenli artış olursa gözün aydın Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin diyelimÇatlatma iğnesi olmadım bugün yaptırsım transfer gününü sayarsam 9. Günde 68 çıktı ama sevinmiyelim daha belli olmaz dediler
değerin çok iyi canım sağlıkla yükselsin inşallahÇatlatma iğnesi olmadım bugün yaptırsım transfer gününü sayarsam 9. Günde 68 çıktı ama sevinmiyelim daha belli olmaz dediler
Estrofemin yanında crinone jel kullandım canım 12.haftaya kadar.Proton depotu transferden olmadan 5gun önce başlattılar.5 sefer oldum.Transfer olduktan sonra proluton olmadım.Canim sen estrofemin yaninda croninel jel ve pruloton depotta kullanmismiydin. Onlardami 12. Haftaya kadardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?