Yok canim tabiki ona bağlamadım ama belki etkilemiş olabilir ben ayrıca ise de gittim geldim birazda stresli bi isim var öyle yani senin kafan karışmasın dikkatli ol diye yazdimÇok üzücü. Peki sebebi yolculuğa mı bağladın yoksa başka bi sebepten olabilir mi.? Erteleyebilirim zaten eşimi ikna edemiyorum şuan. Şuan sende kafamı karıştırdın. Allah korusun ya... Yeni mi oldu kaç embriyon vardı peki
hücre sayısı döllenme saatine göre değişken tatlım. o yüzden onu düşünüp hiç üzülme benimki de seninki gibiydi çok şükür gün sayıyoruz artık. inşallah seninki de dişli çıkar tutunur. rabbim verecek olduktan sonra tek hücreden bile verir sen iyi düşün motive et kendini. mutlu hissedersen bebeğinin işini kolaylaştırırsın. çok zor süreçler hele taze transfer daha zor inşallah rabbim aratmaz son tedavin olur.Merhaba. Benim transferim dün sabah oldu. Dondurulmuş değil normal. 6 yumurtadan 4 ü döllenmiş ama 2si devam etmiş. Transfere çağırdıkları gün 2.gün embriyosuydu ama kapıdan döndük yarın gel dediler. Ertesi sabah umutsuzca gitmiştik kaybettik diye ama biri 5 hücreli diğeri 7 hücreli transferi yaptılar. 3.gün embriyosu. Sizce ümitlenmeliyim
tebrik ederim rabbim hayırlı evlat eylesin
Sag ol cnm kan testi verdim bakalım ne çıkacak rabbim hayırlısını versin instebrik ederim rabbim hayırlı evlat eylesin
Yok değilim ilk üye olurken istanbul aksarayda oturuyodum. Öylece kaldıMerhaba isminiz dikkatimi çekti aksaraylimisiniz
Taman canım teşekkürler cevab verdiginiz içinYok değilim ilk üye olurken istanbul aksarayda oturuyodum. Öylece kaldı
Hakkaten öyleymiş. İnşallah hareketlerini hisstmek bana da nasip olur da belki rahatlarım :)Ben hep diken üzerindeydim birde 10haftamda sebepsiz kanamam oldu hala neden olduğunu bilmiyorum ama hamilelik sonuna kadar bitmeyecek o tedirgin hergün kendimi dinliyorum hareket edince içim rahatlıyor :)
Dileklerin çok teşekkür ederim. Evet çok başı daha, ne düşünceğimi ne hissetceğimi hiç bilmeden yatıyorum kalkıyorum. Gayet sakinken batmalar başlıyor heyecanlanıyorum, kesiliyor merak ediyorum. Enteresan duygularmış. Dün 3.günümdü ama gece batmalar uyandırdı. Bugün keza ara ara bacaklarıma vurdu. Karnım bildiğin davul. İştah maşallah. Ne ümitliyim ne ümitsiz. Neyse ki sağlıkla gelsin de bekleriz. Benim ilk denemem. Başka da düşünmediğim için sorun yok. Evin tek kızıyım ailem çok istiyor öncelikle. Yapmadı demesinler dedim. Bende istiyorum tabi ama bir daha denemicem. Yaş 36. Ona da yazık.hücre sayısı döllenme saatine göre değişken tatlım. o yüzden onu düşünüp hiç üzülme benimki de seninki gibiydi çok şükür gün sayıyoruz artık. inşallah seninki de dişli çıkar tutunur. rabbim verecek olduktan sonra tek hücreden bile verir sen iyi düşün motive et kendini. mutlu hissedersen bebeğinin işini kolaylaştırırsın. çok zor süreçler hele taze transfer daha zor inşallah rabbim aratmaz son tedavin olur.
Hayırlı olsun benim de böyle çıkmıştı :)Kızlar yorum yaparmisiniz pozitif sonuç alanlar sizde de böyle miydi ilk defa test de çift çizgi cıktı ama crino jel ve estofem kullanıyorum onun etkisinden olur mu boyle
Sag ol canim cevabın için evet yanıltmadı idrar testi gebeyim:)Hayırlı olsun benim de böyle çıkmıştı :)
İnşallah canım benim :)Hakkaten öyleymiş. İnşallah hareketlerini hisstmek bana da nasip olur da belki rahatlarım :)
öyle söyleme bebeğin hisseder . başkası için çocuk yapılır mı hiç? hele bi doğsun nasıl bağlanacaksın gani Allah belki bir tane daha verecek sana bak sen tek büyümüşsün eminim zor olmuştur. sen hayırlısını iste rabbim işini bilir dünyaya gelecek olan gelir. biz üzerimize düşeni yapmakla mükellefiz.Dileklerin çok teşekkür ederim. Evet çok başı daha, ne düşünceğimi ne hissetceğimi hiç bilmeden yatıyorum kalkıyorum. Gayet sakinken batmalar başlıyor heyecanlanıyorum, kesiliyor merak ediyorum. Enteresan duygularmış. Dün 3.günümdü ama gece batmalar uyandırdı. Bugün keza ara ara bacaklarıma vurdu. Karnım bildiğin davul. İştah maşallah. Ne ümitliyim ne ümitsiz. Neyse ki sağlıkla gelsin de bekleriz. Benim ilk denemem. Başka da düşünmediğim için sorun yok. Evin tek kızıyım ailem çok istiyor öncelikle. Yapmadı demesinler dedim. Bende istiyorum tabi ama bir daha denemicem. Yaş 36. Ona da yazık.
Allah sabır versinSelam hanımlar uzun zamandır kimse yoktu hamile haberi alan arkadaşlar var Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin tedavi aşamasında olanlarada güzel haber almayı nasip etsin beni bilen arkadaşlar var benim gebeliğim 21 haftada bitti ikizlerime veda ettim önümüzdeki aya tekrartedaviye başlayacam inşallah hepimiz için hayır lı olan ne ise o olur
Amin saol canım Rabbim senide sağ salim kavuştursun sağlıklı bi sekildeAllah sabır versinrabbim sabır ihsan eylesin zor bi durum. amin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bu seferkini.
Sigara içmeniz cok yanlısHayırlısıyla kucağına alman dileğiyle yavrunu. :) evet aracımızla. Ama eşim çok tereddütlü. İkna edemiyorum hala, çıkarmam yola diyor. Çok heyecanlı çünkü anlıyorum onu da. Ama sen tecrübelisin madem bilirsin. Zaten 3.gün bugün hep evdeydik, yatıyorum kalkıyorum iş yapmıyorum eşim ve annem bakıyolar bebek gibi ama artık çok dikkat ederek hayatıma devam etmem gerektiğini düşünüyorum. Anlamıyorlar. Sen neler yaptın mesela transfer sonrası. Kuru dut ananas kayısı falan yiyorum. Sigara bi paket içerdim günde şuan yarım paket gidiyor yine ama sonuç alıp tutana kadar çok stres olmaması açısından dr onay verdi. Sonuç aldıktan sonra kesinlikle bırakıcam. İlaç alanlara bile öğrenene kadar devam edin diyoruz dedi. Neyse ki köpeğim de var alman kurdu, çok hareket edip hoplayıp zıplamıyorum onunla da, kahve tamamen opu dan önce bitirdim içmiyorum. Başka ne yapabilirim kısmet artık sanırım
Canım benim çok geçmiş nasıl bir acıdır ben biliyorum , 23. Haftamda bende oğlumu kaybetmiştim. Allah çok büyük sabır versin dualarım seninle . Ben doğum yaptıktan sonra 6 ay beklemeni söylemişlerdiSelam hanımlar uzun zamandır kimse yoktu hamile haberi alan arkadaşlar var Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin tedavi aşamasında olanlarada güzel haber almayı nasip etsin beni bilen arkadaşlar var benim gebeliğim 21 haftada bitti ikizlerime veda ettim önümüzdeki aya tekrartedaviye başlayacam inşallah hepimiz için hayır lı olan ne ise o olur
Ben hamile kaldım canimDondurulmus 4.gun orta kalite embriyoyla hamile kalan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?