- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
Neguzel ya bnm orta kalite olmSi dusunduruyor doktorda dusuk ihtimal ddediBen hamile kaldım canim
Sağol canım Rabbim birde böyle imtihan edeyim dedi hamdolsun dedik acısı tarif edilmez normal doğum yaptığım için 3ay beklemem yeterli dendi bende bekleme taraftarı değilim bu acıyı yenmemin tek yolu bu gibi geliyoCanım benim çok geçmiş nasıl bir acıdır ben biliyorum , 23. Haftamda bende oğlumu kaybetmiştim. Allah çok büyük sabır versin dualarım seninle . Ben doğum yaptıktan sonra 6 ay beklemeni söylemişlerdi
İnşlh cnm allah bizi meleklerimizle öbür dünya da kavuşturacak...Sağol canım Rabbim birde böyle imtihan edeyim dedi hamdolsun dedik acısı tarif edilmez normal doğum yaptığım için 3ay beklemem yeterli dendi bende bekleme taraftarı değilim bu acıyı yenmemin tek yolu bu gibi geliyo
Teşekkür ederim canım. Amin inşallah diger dünyada kavusmak nasip olurİnşlh cnm allah bizi meleklerimizle öbür dünya da kavuşturacak...
En kısa zamanda karnında o mucizeyi hissetmen dileğimle
öyle söyleme bebeğin hisseder . başkası için çocuk yapılır mı hiç? hele bi doğsun nasıl bağlanacaksın gani Allah belki bir tane daha verecek sana bak sen tek büyümüşsün eminim zor olmuştur. sen hayırlısını iste rabbim işini bilir dünyaya gelecek olan gelir. biz üzerimize düşeni yapmakla mükellefiz.
Yok hiç korkma İnan bana mutlu ve umutlu olursan daha iyi tutunur , benim ilk transfer 1.kaliteydi tutmadı mesela , 2.transfer ise ikinci kalite embriyoydu tuttu . 1.transferimde hersey yolunda olmasına rağmen tedirginlik vardı ki sonucu negatif oldu , yanı anlayacağın bedenin durumu salgıladığın hormonlar hepsi tutunmayı etkiliyor. Bizzat yaşadım.Neguzel ya bnm orta kalite olmSi dusunduruyor doktorda dusuk ihtimal ddedi
11. Gün vermiştim 630 çıkmıştı canım 2 embriyo transferi yapılmıştı bana ikiside tuttu[/QUOT
Kacinci gun embrysydu canm
Benim 3. KaliteYok hiç korkma İnan bana mutlu ve umutlu olursan daha iyi tutunur , benim ilk transfer 1.kaliteydi tutmadı mesela , 2.transfer ise ikinci kalite embriyoydu tuttu . 1.transferimde hersey yolunda olmasına rağmen tedirginlik vardı ki sonucu negatif oldu , yanı anlayacağın bedenin durumu salgıladığın hormonlar hepsi tutunmayı etkiliyor. Bizzat yaşadım.
Hamilesiniz dua edin insallah bize masum tasiyorsunuz onun hurmetine bizede versin Allah hayirlisiylaYok hiç korkma İnan bana mutlu ve umutlu olursan daha iyi tutunur , benim ilk transfer 1.kaliteydi tutmadı mesela , 2.transfer ise ikinci kalite embriyoydu tuttu . 1.transferimde hersey yolunda olmasına rağmen tedirginlik vardı ki sonucu negatif oldu , yanı anlayacağın bedenin durumu salgıladığın hormonlar hepsi tutunmayı etkiliyor. Bizzat yaşadım.
Ay gercektenmiii nasil seviniyorum ya boyle duyunca ... peki neler yaptiniz sali gunu transfer gunum nasl besleniyim napim simdiden yapayim degilmi biseyler?Ben hamile kaldım canim
Saol canım , darısı basına insallah . Evet canim Eger 4.gun dondurulmuş ise çözülene kadar 5.gun oluyor.[/QUO
AllahAllahh bu embriyo zaten donmus nasil gelisme gosteriyorki?5.gun oluyor snra
Canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle kendini strese sokma dua et bol bol transfer ve sonrasında hergun düzenli kahvaltıda yumurtanı ye sütünü iç çay kahveden uzak dur suyunu ihmal etme bana transferden sonra günlük ananas ve kabak çekirdeği tüket dedi protein ağırlıklı beslen gerisi Rabbimin emri inşallah sağlıklı bi şekilde atlatırsın bu süreciAy gercektenmiii nasil seviniyorum ya boyle duyunca ... peki neler yaptiniz sali gunu transfer gunum nasl besleniyim napim simdiden yapayim degilmi biseyler?
Aminn aminn suan tek duam bu ..Canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle kendini strese sokma dua et bol bol transfer ve sonrasında hergun düzenli kahvaltıda yumurtanı ye sütünü iç çay kahveden uzak dur suyunu ihmal etme bana transferden sonra günlük ananas ve kabak çekirdeği tüket dedi protein ağırlıklı beslen gerisi Rabbimin emri inşallah sağlıklı bi şekilde atlatırsın bu süreci
Nerede tedavi görüyorsunuzMerhaba kızlar ilk denememin negatif olduğunu öğrendim cuma günü kasımda inşallah dondurulmuş transfer yapılacak neler yaptınız dondurulmuş transfer öncesi pozitif sonuç alanlar varmı dondurulmuş embriyo ile
Nerede tedavi görüyorsunuz
Ben uzun süredir tedavideyim bir kaç merkez değiştim.bahçecide Kasım ayında tekrar başlayacağım inşallahBen Ankara’da Polat Dursun’un hastasıyım kontrollerimi kendisi yapıyor transfer ve opu işlemi Novaart tüp bebek merkezinde oldu siz?
Ben uzun süredir tedavideyim bir kaç merkez değiştim.bahçecide Kasım ayında tekrar başlayacağım inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım benim dondurulmuş embriyo ile ikiz gebeligim oldu 21 haftada bitti Rabbim böyle uygun gördü hamdolsun transfer öncesi yediklerine dikkat et protein ağırlıklı beslen çay kahve hazır yiyecek ve içeceklerden uzak dur en önemlisi stres yapma seni mutlu edecek şeylerle meşgul ol transfer sonrası hergun bir dilim ananas ve kabak çekirdeği tüket benim doktorum öyle yap demiştiMerhaba kızlar ilk denememin negatif olduğunu öğrendim cuma günü kasımda inşallah dondurulmuş transfer yapılacak neler yaptınız dondurulmuş transfer öncesi pozitif sonuç alanlar varmı dondurulmuş embriyo ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?