Hakkında hayırlısı olsun canım benim dondurulmuş embriyo ile ikiz gebeligim oldu 21 haftada bitti Rabbim böyle uygun gördü hamdolsun transfer öncesi yediklerine dikkat et protein ağırlıklı beslen çay kahve hazır yiyecek ve içeceklerden uzak dur en önemlisi stres yapma seni mutlu edecek şeylerle meşgul ol transfer sonrası hergun bir dilim ananas ve kabak çekirdeği tüket benim doktorum öyle yap demişti
Mesajına çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım. Diğer bir topikte görmüştüm sanki seni ben de 8 haftalık ikizlerimi kaybettim çok üzüldüm 21 haftalık olunca insan mutlaka daha bir sarsılıyordur. Allah yardımcın olsun canım. Sizde ki sıkıntı neydi doktor bişey dedi mi neden kaybettin ikizlerini diye ?Hakkında hayırlısı olsun canım benim dondurulmuş embriyo ile ikiz gebeligim oldu 21 haftada bitti Rabbim böyle uygun gördü hamdolsun transfer öncesi yediklerine dikkat et protein ağırlıklı beslen çay kahve hazır yiyecek ve içeceklerden uzak dur en önemlisi stres yapma seni mutlu edecek şeylerle meşgul ol transfer sonrası hergun bir dilim ananas ve kabak çekirdeği tüket benim doktorum öyle yap demişti
Çok sarsıcı oldu toparlanmak çok güçmüş Allah kimseye göstermesin benim bebegimin suyu bitti birinin sızma yapıyormuş kesesi digeri sağlıklı herşeyi yolundaydı ama diğeri gidince oda durmadı malesefMesajına çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım. Diğer bir topikte görmüştüm sanki seni ben de 8 haftalık ikizlerimi kaybettim çok üzüldüm 21 haftalık olunca insan mutlaka daha bir sarsılıyordur. Allah yardımcın olsun canım. Sizde ki sıkıntı neydi doktor bişey dedi mi neden kaybettin ikizlerini diye ?
Canım prp yumurtalıga mi yapildi.Sorunun neydi? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da hiç mi faydası olmadiBanada yapılmıştı bende işe yaramadı donra rahime çizik atıldı o ay reglim beklendi sonra sıvı toplanmış yine iptal edildi sonra regl olmayı bekliyorum ama 15 gün geçti hala a olmadım çıldırıcam artık
Canım prp yumurtalıga mi yapildi.Sorunun neydi? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da hiç mi faydası olmadi
Allah yolunu açık etsin arkadaşım şimdiden hayırlı olsun inşallah yüreğinden geçenler gerçekleşirTransfer gunum geldii yarin saat 5 bucukta olacak nasipse dualariniz eksik etmeyin insallah...
Bende yumurta yetmezliği var yumurtaliklara enjekte edilecek yumurtalıkları çalıştırmak için ama faydası olur mu bilemedimCanım prp kişinin kendi kanıyla yapılan bir uygulama. Kan alıp onu ayrıştırıp hücre yenilemesi için rahime veriliyor. Rahim gençleştirme anlamında. Tatlım ben çok operasyon oldum rahimden tabi tüm bu cerrahi müdahaleler rahimi inceltti ilaçla bir yere kadar toparlandı ama transferi için gereken noktaya gelmedi. Ama prp ve çizik atılıp rahim uyandırılınca toparladı. Sana neden prp yapılacak?
Bence denemelisin tatlımBende yumurta yetmezliği var yumurtaliklara enjekte edilecek yumurtalıkları çalıştırmak için ama faydası olur mu bilemedim
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim duanı kabul edilenlerden etsin duamız seninle inşallahTransfer gunum geldii yarin saat 5 bucukta olacak nasipse dualariniz eksik etmeyin insallah...
İnşallah yararı olur canım demekten başka yapabileceğim de bişey kalmadı artık sanırım bu son careBence denemelisin tatlım
Çıkmadık candan umut kesilmez hiç öyle şeyler demeİnşallah yararı olur canım demekten başka yapabileceğim de bişey kalmadı artık sanırım bu son care
Canım yazını okudum yumurta rezervi azlığı yetmezligi durumu için hiç canını sıkma benim arkadaşımdada aynı durum vardı tüp bebek yaptırdı tek yumurta elde edebildiler ama tuttu çok şükür bir sene sonrada normal yolla supriz bi şekilde hamile kaldı iki prensesi var şimdi Rabbim büyük sen tedavini ol inşallah herşey güzel olur bu durumda moral çok önemli hicbir şeyi takma dua et inşallah sana moral olsun diye yazmak istedimBende yumurta yetmezliği var yumurtaliklara enjekte edilecek yumurtalıkları çalıştırmak için ama faydası olur mu bilemedim
Alah razi olsun bitti sukur sonucuda guzel olur insalah korku ile umit arasi gidip geliyorum yuzde 25 bi sansim var bakalim neler olacakHakkında hayırlısı olsun canım Rabbim duanı kabul edilenlerden etsin duamız seninle inşallah
Ay çok sevindim.inşallah kanda da güzel haberlerinin bekliyoruzarkadaşlar biliyorum üzücü haberler almak çok zor ama umut olsun benim 3.denememde oldu galiba diyorum çünkü transferimin dün 5.günüydü idrar testin de hemen o ikinci çizgiyi gördüm sonunda bugünde yaptım yine çift çizgikan Tahlili vercem ama annemi ikna edemiyorum çıkartmıyor birşey olr diye
Sağol tatlım Yaa inşallah Yazıcam mutlakaAy çok sevindim.inşallah kanda da güzel haberlerinin bekliyoruz
tebrik ederim o kadar guzel bir duyguki ben pazar gunu kan testini yaptirdim salida tekrarladim. cok sukur hamileyim. ins. isteyen herkes en kisa zamanda saglicakla kucagina alsin..arkadaşlar biliyorum üzücü haberler almak çok zor ama umut olsun benim 3.denememde oldu galiba diyorum çünkü transferimin dün 5.günüydü idrar testin de hemen o ikinci çizgiyi gördüm sonunda bugünde yaptım yine çift çizgikan Tahlili vercem ama annemi ikna edemiyorum çıkartmıyor birşey olr diye
Ayy ne güzel yaa hayal gibi maşallah darısı bana benim gibi bu yolda olan arkadaşlaratebrik ederim o kadar guzel bir duyguki ben pazar gunu kan testini yaptirdim salida tekrarladim. cok sukur hamileyim. ins. isteyen herkes en kisa zamanda saglicakla kucagina alsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?