Sagol cnisi dun 7.gunumde basladi ilk adet kanamasi gibiydi sonra kahve lekeye donustu krsildi bizde sevindik esimle drumla konustuk oda ole deyince acaba olabilirmi dedik sabah gidip kan verdim deger hic cikmadi 5den kucuk olunca direk negatif oluyo dun diyorum belkide vucut disina atti embriyolari valla dunden beri cok agladim zor bi surec gercekten maddi manevi tukendik yani bu sefrr cok umutluydum takdir Ilahi ins sendennguzel haberi aliriz cnm ve tum cani gonulden isteyen ve bekleyenlerdenYaa çok üzüldüm hayırlısı canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun biliyorum çok üzücü bi durum bende geçen sefer kanama başlayınca 9. Günde ilk yerleşme diye sevinmiştim sonra artınca olmadığını öğrendik nasibimizde varsa bize her türlü kısmet olacak inşallah çok üzme kendini
Kıyamam sana ya çok iyi anlıyorum seni şu an inşallah hakkımızda hayırlısı olsunSagol cnisi dun 7.gunumde basladi ilk adet kanamasi gibiydi sonra kahve lekeye donustu krsildi bizde sevindik esimle drumla konustuk oda ole deyince acaba olabilirmi dedik sabah gidip kan verdim deger hic cikmadi 5den kucuk olunca direk negatif oluyo dun diyorum belkide vucut disina atti embriyolari valla dunden beri cok agladim zor bi surec gercekten maddi manevi tukendik yani bu sefrr cok umutluydum takdir Ilahi ins sendennguzel haberi aliriz cnm ve tum cani gonulden isteyen ve bekleyenlerden
Tabiki tutar rabbimin izniyle inşallah bende yatın dondurulmuş embriyo transferim olacak inş. Bu sefer olucak inanıyorumKızlar biraz morale ihtiyacım varr..4.tüp bebek denememi ekim ayında yine ankara başkent hast.tedavime başladılar iğneler yapılılırken rahim duvarında polip varmış toplama işleminden önce onu aldılar sonrasında sadece bir emribyo donduruldu geçen hafta tekrar polip ameliyatı oldum iki ay sonra tek emribyoyu trasfer edecekler o da bozulmazsa..çok mutsuzum yaşım 38 eşimle ilk defa ters düşmeye başladık..dondurulmuş tutar mı ki??ne olur dua edin bana
Umudunuzu kaybetmeyin lütfen bana donmuş embriyo transferi yapıldı,çok şükür tuttu.allahın izniyle sizinde olurKızlar biraz morale ihtiyacım varr..4.tüp bebek denememi ekim ayında yine ankara başkent hast.tedavime başladılar iğneler yapılılırken rahim duvarında polip varmış toplama işleminden önce onu aldılar sonrasında sadece bir emribyo donduruldu geçen hafta tekrar polip ameliyatı oldum iki ay sonra tek emribyoyu trasfer edecekler o da bozulmazsa..çok mutsuzum yaşım 38 eşimle ilk defa ters düşmeye başladık..dondurulmuş tutar mı ki??ne olur dua edin bana
Dondurulmuş embriyo da şans dahada yüksek diyorlar bende taze embriyo ile tutmadı dondurulmuş ta pozitif aldımKızlar biraz morale ihtiyacım varr..4.tüp bebek denememi ekim ayında yine ankara başkent hast.tedavime başladılar iğneler yapılılırken rahim duvarında polip varmış toplama işleminden önce onu aldılar sonrasında sadece bir emribyo donduruldu geçen hafta tekrar polip ameliyatı oldum iki ay sonra tek emribyoyu trasfer edecekler o da bozulmazsa..çok mutsuzum yaşım 38 eşimle ilk defa ters düşmeye başladık..dondurulmuş tutar mı ki??ne olur dua edin bana
Allah razı olsun kaç gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çokk zor yaşamayan bilmez...size 2 emribyomu trasfer edildi..çöZülmede sıkıntı oluyo mu??birde önceden başlanılan lucrin ve progestron iğneleri kullandınız mı??Dondurulmuş embriyo da şans dahada yüksek diyorlar bende taze embriyo ile tutmadı dondurulmuş ta pozitif aldım
Ben kullanmıştım canımAllah razı olsun kaç gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çokk zor yaşamayan bilmez...size 2 emribyomu trasfer edildi..çöZülmede sıkıntı oluyo mu??birde önceden başlanılan lucrin ve progestron iğneleri kullandınız mı??
Normal bi durum dondurulmuş embriyo transferinde rahmi katılaştırıcı ilaç verirler hepimizin durumu aynı ilaçları kullanır doktor uygun dediği zaman transfer edilir o tutmadığı için olmaz adet döneminde incelme olur rahim toparlar sonra hakkında hayırlısı olsunDondurulmuşların şansının daha yüksek olduğunu okumuştum bende biryerde. geçen ay taze embriyo ile transferim yapıldı ama tutmadı. bu ay tekrar kontrollerim yapıldı dondurulmuşu hemen transfer etmek istiyordum fakat rahim duvarı 6 mm miş. ince dedi doktor. daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım bu ay neden incelmiş olabilir? başarısız deneme sonrası acaba ilk ay rahimde böyle şeyler olabiliyor mu başına gelen var mı ?
Çok teşekkürler bilgilendirme için, biraz içim rahatladı. bir kaç kilo fazlam vardı bari bu ay onu veriyim diye diyet yapıyordum acaba diyetten mi oldu diye düşünüyordumNormal bi durum dondurulmuş embriyo transferinde rahmi katılaştırıcı ilaç verirler hepimizin durumu aynı ilaçları kullanır doktor uygun dediği zaman transfer edilir o tutmadığı için olmaz adet döneminde incelme olur rahim toparlar sonra hakkında hayırlısı olsun
merhaba. ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kalmaya çalışıyorum. 4. gün transferi oldum 2 tane embriyo transfer edildi. cumartesi günü kan tahlili yapmam gerekiyor. mesajları incelerken kendime bir umut arıyorum bir yandan da. senin mesajlarını gördüm. gözün aydın gebeymişsin. bu sene senin 2. tüp bebek tedavin mi oldu bu? ankara'da mı yaptırdın? bir de yaşın sanırım 30'dan genç. ben 37 yaşındayım. cevaplarsan çok sevinirim. tebrikler tekrar.Sag ol canim cevabın için evet yanıltmadı idrar testi gebeyim:)
merhaba. nar suyunu çok tavsiye ediyorlar. rahim kalınlaştırıyormuş. ince olsa bir dert kalın olsa başka bir dert. 12'den kalın olsa da nakil yapılmıyor. benim doktorum bol bol nar suyu iç demişti. işte sabah 1 bardak akşam 1 bardak yapabilirsen ne ala. katkısı oluyormuş rahime. ben böyle içemediğim için her salataya avuç avuç nar koyuyorum. tavsiye ederim.Çok teşekkürler bilgilendirme için, biraz içim rahatladı. bir kaç kilo fazlam vardı bari bu ay onu veriyim diye diyet yapıyordum acaba diyetten mi oldu diye düşünüyordum
Evet bunu ancak yaşayanlar bilir bana iki tane 5.gün dondurulmuş transfer edildi tazesi tutmamisti cozdurmede hiç sorun olmadı transferden 5 gün önce progesteron iğnye başladım hala devam ediyorumAllah razı olsun kaç gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum çokk zor yaşamayan bilmez...size 2 emribyomu trasfer edildi..çöZülmede sıkıntı oluyo mu??birde önceden başlanılan lucrin ve progestron iğneleri kullandınız mı??
Canım stres yapma herşeyin hayırlısı ama diyet vücudu biraz savunmasız bırakıyor bağışıklığının güçlü olması gerekli bence diyeti bırak derim hamilelikten sonra zaten verirsin istediğin gibi benimde fazlaliligim var ama hiç umrumda değil hayırlısıyla hamile kalip bebeğimi kucagima alayım diye dua ediyorumÇok teşekkürler bilgilendirme için, biraz içim rahatladı. bir kaç kilo fazlam vardı bari bu ay onu veriyim diye diyet yapıyordum acaba diyetten mi oldu diye düşünüyordum
Canım ben adet olmayı bekliyorum ilaçlara başlamak için transferden sonrada ilaç kullanıyordum diğer tedavimde öyle oldu bundada aynı protokol uygulanacak ilk sende duydum ilaç kullanılmadığını en azından fitil veriyorlar sen türkiyedemi yaptiriyorsunSlm kızlar kafama çok takılan bişey var sizinle paylaşmak istiyorum kasımda tüp tüp bebek yaptırdım fakat tutmadı Bu ay tekrardan dondurulmuşlarla yapalım dedi Doktorum ama tedaviye başladığımızdan beri hiç ilaç kullandırtmadı Dün transfer oldum yine hiçbir ilaç vermedi çok kafama takıldı sizde durum nasıl
evet canım diyet işini erteliyorum artık. nar suyu başladım inşallah işe yarar. Allah dualarımızı kabul etsin sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallahCanım stres yapma herşeyin hayırlısı ama diyet vücudu biraz savunmasız bırakıyor bağışıklığının güçlü olması gerekli bence diyeti bırak derim hamilelikten sonra zaten verirsin istediğin gibi benimde fazlaliligim var ama hiç umrumda değil hayırlısıyla hamile kalip bebeğimi kucagima alayım diye dua ediyorum
Canim aklimdan sen geciyodun kalb kalbe karsiyms canim yha ne desem bos ayni durumu sendn once bn yasadim saglik olsun bidahaki sefere olur ins takdir Allah tn uzulme olurmu ben birgun sonra oldum cnm adet strestende gecikmis olabilir sikma caniniKızlar benim ikinci transferde negatif ilaçları bırakalı nerdeyse bi hafta oluyor hala adet olmadım siz negatifi öğrendikten ne kadar sonra adet oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?