Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Merhaba arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende dondurulmuş lafla denedim bugün 5. Günüm test günüm pazar ama günler hiç bitmiyor

Merhaba arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende dondurulmuş lafla denedim bugün 5. Günüm test günüm pazar ama günler hiç bitmiyor
Mrb,benim de dondurulmş transferm oldu 3. Gün embriyosu bugün 4. Günüm.allahım bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun

Benimde bugün 6. Günüm inşallah hayırlısı olur hakkımızda test gününü beklemek en zoru ama bişeylerle uğraş en iyisi

Mrb,benim de dondurulmş transferm oldu 3. Gün embriyosu bugün 4. Günüm.allahım bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun
Amin inşallah hepimiz güzel sonuç alırız çok emek verdik veriyoruz vericezde hayırlısıyla nasipse olur inşallah

Rabbim emek veren herkesin gönlüne göre nasip etsin bu yol çok uzun ve çok zor transfer günü tesadüfen buldum burayı baştan sona bütün formu okudum hem sevindim hem üzüldüm akşamda bende üye oldum burada herkes birbirine nekadar da güzel destek oluyor

Nisan ayında tüp bebek yaptım beş yumurta çıktı 5. Güne kadar 3 tane geldi birini transfer ettiler birinci kaliteydi ama olmadı şimdi kalan o iki dundurulmuşu koydular bakalım hayırlısı olsun inşallah

Öyle valla hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bizi bizden başka bunları yaşamayan anlamıyor maalesef hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

Nisan ayında tüp bebek yaptım beş yumurta çıktı 5. Güne kadar 3 tane geldi birini transfer ettiler birinci kaliteydi ama olmadı şimdi kalan o iki dundurulmuşu koydular bakalım hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı canım benim de 4 tane birinci kalite vardı 5. Gün ilk taze embriyo transferi oldu iki tane ama maleesef negatifti şimdi ikinci kez dondurulmuşları transfer ettiler bakalım inşallah hayırlısıyla tutunurlar

Amin inşallah tutunurlar şu yazma olayını tam çözemedim kopyalamayı herkese tek tek cevap vermeyi kusuruma bakmayın

Ben 14 yılık evliyim iki kez normal hamile kaldım ama kimyasal oldular iki kez histereskopi oldum yapılan bir sürü kan testi genetikler ultrasonlar rahim filmi 4 kez aşılama ( tüp bebek raporu alabilmek için ecburen katlandım) olmayınca rapor verdiler özel bir klinikte tüp bebek yaptırdım 5 yılın sonunda ilk tüp bebekte kızıma kavuştum şimdi kardeş olsun diye uğraşıyoruz ama bu son şansım maddi olarak tükendik

Rabbim sağlıkla versin inşallah

Canm eger kucuk bir deger bile ciksaydi belkide ona gore igne ilac verirdi demekki 8.gunum bugun nasip boleymis demekki sizlerdenn hayirli haberleri bekliyirum

Yaa çok üzüldüm hayırlısı canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun biliyorum çok üzücü bi durum bende geçen sefer kanama başlayınca 9. Günde ilk yerleşme diye sevinmiştim sonra artınca olmadığını öğrendik nasibimizde varsa bize her türlü kısmet olacak inşallah çok üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…