Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canim tabikide hersey Allah tn her serde bir hayr vardir ancak yaradan bilir bizler elimizden geleni yapiyoruz ins bizlerede nasip olacak birgun adet olmazsan drunu ara ilac yazar kullanirsin

Canim tabikide hersey Allah tn her serde bir hayr vardir ancak yaradan bilir bizler elimizden geleni yapiyoruz ins bizlerede nasip olacak birgun adet olmazsan drunu ara ilac yazar kullanirsin
İnşallah canım sabah buraya yazdıktan sonra oldum hiç bir belirti olmadığı için olmıcam sanmıştım oldu hayırlısı hakkımızda

Mrb arkadaşlarburaya yeni katıldım benim 6 Aralık ta dondurulmuş 2 embrio transferim oldu transferin 7. Günü dayanamadım kan testi yaptım 14.90 çıktı 9. Gün yine tekrarladım 38.60 çıktı sizce benim değerlerim nasıl yardım lütfen

Gayet iyi gözün aydın rabbim hayırlı etsin inşallahh

Çok güzel canım hayırlı olsun rakamlara takılma önemli olan iki gün de iki katına çıkması

Gayet iyi gözün aydın rabbim hayırlı etsin inşallahh
Ay çok tşk ederim canım inşallah ben sanki değeri düşük bulup korktum böyle olan varmı bilmiyorum degerleri
Çok güzel canım hayırlı olsun rakamlara takılma önemli olan iki gün de iki katına çıkması
çokbtşk ederim inşallah güzel devam eder ve kese kalp atışını duyarım rabbim herkese nasip etsin inşallah

evet canım diyet işini erteliyorum artık. nar suyu başladım inşallah işe yarar. Allah dualarımızı kabul etsin sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah
Benimde dondurulmuş trasferim allah nasip ederse inş şubat ayında bir tanecik embriyom var zaten 4. Tüp bebek denemem olacak..yaşım gelmiş 38'e gerçi 8 senedir uğraşıyorum belki zamanı şimdidir inş öyledir...nar suyunu içmeye ne zaman başlamalıyım acaba şimdiden içsem erken mi olur bilemedim ilk defa dondurulmuş deneyecem bilgisizim bu konuda...çok istiyrm hepiniz gibi inş rabbim bizi diğerlerinden ayırmaz hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur...aminnn

Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin canım inşallah stres yapma

Hayırlı olsun canım önemli olan artarak devam etmesi Rabbim hayırla tamamına erdirsin

Hakkımızda hayırlısı olsun canım içmeye başla şimdiden faydası olur inşallah bağışıklığını güçlü tut meyvelerini tüket stres yapma inşallah Rabbim mükafatını verir

Merhabalar amin benimde ilk dondurulmuş transferim olacak sizinle aynı Zamanlarda. Benim yaşım 41:) başka bir topikte 47 yaşında bir arkadaş hamile. Umutsuzluğa kapılmayalım. Allah nasip ederse inşallah olur pozitif düşünüp oluruna bırakmak en güZeli. Nar suyunuda çok abartmayın 1 bardağı geçmeyin. Başkasına iyi gelen size bana iyi gelmeyebilir. rahim kalınlığınıZ iyi ise bence hiç gerek yok. Sağlıklı beslenin yeterli bence.

Ben hiç bir tedavimde ekstra bişey kullanmadım sadece durumun verdiği ilaçları ilk tüp bebeğim 9 yıl önceydi 20 yumurta çıkmıştı 16 sı iyiydi 5. Güne 6 tane kaldı iki tane transfer oldu biri tuttu diğer 4 tanesi dondurulmuştu 2. Denemeyi drum o merkezden ayrıldığı ve bizde sorun yaşadığımız için bu yıl tekrar baştan yaptık 5 tane yumurta çıktı 5. Güne e 3 tane kaldı birini koydular ikisi donduruldu o tutmadı şimdi dondurulmuşlarla hamileyim lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve drunuza güvenin herkesin bedeni farklı sorunu farklı bu tedaviler kişiye özel

Ne güzel aynı zamanlarda trasferimiz olacakmış güzel haberleride burdan aynı günlerde veririz inş..aslında umutluyum yada bilmiyorum değilim..karman çorman korkuyorum heralde..allahım inş rabbim bu kez nasip eder bebeğime kavuşurum...hepimiz için aynı kimsenin emeği umutu boşa çıkmasın bebeklerimizi kucağımıza alalım artk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…