Canim aklimdan sen geciyodun kalb kalbe karsiyms canim yha ne desem bos ayni durumu sendn once bn yasadim saglik olsun bidahaki sefere olur ins takdir Allah tn uzulme olurmu ben birgun sonra oldum cnm adet strestende gecikmis olabilir sikma canini[/Q
Hayırlısı böyleymiş nasip değilmiş canım ne kadar ağlasakta üzülsekde geri gelmiyor maalesef.takmıyorum elimizden geleni yaptık Rabbim nasip etmemiş zamanı değilmiş . Sanırım stresten olmadı hiç belirtide yok olur heralde bi kaç güne o zaman
ben 3 gün sonra olmuştum.Kızlar benim ikinci transferde negatif ilaçları bırakalı nerdeyse bi hafta oluyor hala adet olmadım siz negatifi öğrendikten ne kadar sonra adet oldunuz
Bende oldum bu sabah maalesefben 3 gün sonra olmuştum.
İnşallah canım sabah buraya yazdıktan sonra oldum hiç bir belirti olmadığı için olmıcam sanmıştım oldu hayırlısı hakkımızdaCanim tabikide hersey Allah tn her serde bir hayr vardir ancak yaradan bilir bizler elimizden geleni yapiyoruz ins bizlerede nasip olacak birgun adet olmazsan drunu ara ilac yazar kullanirsin
Gayet iyi gözün aydın rabbim hayırlı etsin inşallahhMrb arkadaşlarburaya yeni katıldım benim 6 Aralık ta dondurulmuş 2 embrio transferim oldu transferin 7. Günü dayanamadım kan testi yaptım 14.90 çıktı 9. Gün yine tekrarladım 38.60 çıktı sizce benim değerlerim nasıl yardım lütfen
Ay çok tşk ederim canım inşallah ben sanki değeri düşük bulup korktum böyle olan varmı bilmiyorum degerleriGayet iyi gözün aydın rabbim hayırlı etsin inşallahh
Çok güzel canım hayırlı olsun rakamlara takılma önemli olan iki gün de iki katına çıkmasıMrb arkadaşlarburaya yeni katıldım benim 6 Aralık ta dondurulmuş 2 embrio transferim oldu transferin 7. Günü dayanamadım kan testi yaptım 14.90 çıktı 9. Gün yine tekrarladım 38.60 çıktı sizce benim değerlerim nasıl yardım lütfen
Ay çok tşk ederim canım inşallah ben sanki değeri düşük bulup korktum böyle olan varmı bilmiyorum degerleriGayet iyi gözün aydın rabbim hayırlı etsin inşallahh
çokbtşk ederim inşallah güzel devam eder ve kese kalp atışını duyarım rabbim herkese nasip etsin inşallahÇok güzel canım hayırlı olsun rakamlara takılma önemli olan iki gün de iki katına çıkması
Benimde dondurulmuş trasferim allah nasip ederse inş şubat ayında bir tanecik embriyom var zaten 4. Tüp bebek denemem olacak..yaşım gelmiş 38'e gerçi 8 senedir uğraşıyorum belki zamanı şimdidir inş öyledir...nar suyunu içmeye ne zaman başlamalıyım acaba şimdiden içsem erken mi olur bilemedim ilk defa dondurulmuş deneyecem bilgisizim bu konuda...çok istiyrm hepiniz gibi inş rabbim bizi diğerlerinden ayırmaz hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur...aminnnevet canım diyet işini erteliyorum artık. nar suyu başladım inşallah işe yarar. Allah dualarımızı kabul etsin sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah
Düşük olması önemli değil katlanarak devam etmiş o güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.Ay çok tşk ederim canım inşallah ben sanki değeri düşük bulup korktum böyle olan varmı bilmiyorum degerleri
Amin canım cümle isteyenlerin kucağına almayı nasip etsin rabbimDüşük olması önemli değil katlanarak devam etmiş o güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.
Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin canım inşallah stres yapmaBenimde dondurulmuş trasferim allah nasip ederse inş şubat ayında bir tanecik embriyom var zaten 4. Tüp bebek denemem olacak..yaşım gelmiş 38'e gerçi 8 senedir uğraşıyorum belki zamanı şimdidir inş öyledir...nar suyunu içmeye ne zaman başlamalıyım acaba şimdiden içsem erken mi olur bilemedim ilk defa dondurulmuş deneyecem bilgisizim bu konuda...çok istiyrm hepiniz gibi inş rabbim bizi diğerlerinden ayırmaz hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur...aminnn
Hayırlı olsun canım önemli olan artarak devam etmesi Rabbim hayırla tamamına erdirsinMrb arkadaşlarburaya yeni katıldım benim 6 Aralık ta dondurulmuş 2 embrio transferim oldu transferin 7. Günü dayanamadım kan testi yaptım 14.90 çıktı 9. Gün yine tekrarladım 38.60 çıktı sizce benim değerlerim nasıl yardım lütfen
Hakkımızda hayırlısı olsun canım içmeye başla şimdiden faydası olur inşallah bağışıklığını güçlü tut meyvelerini tüket stres yapma inşallah Rabbim mükafatını verirBenimde dondurulmuş trasferim allah nasip ederse inş şubat ayında bir tanecik embriyom var zaten 4. Tüp bebek denemem olacak..yaşım gelmiş 38'e gerçi 8 senedir uğraşıyorum belki zamanı şimdidir inş öyledir...nar suyunu içmeye ne zaman başlamalıyım acaba şimdiden içsem erken mi olur bilemedim ilk defa dondurulmuş deneyecem bilgisizim bu konuda...çok istiyrm hepiniz gibi inş rabbim bizi diğerlerinden ayırmaz hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur...aminnn
Merhabalar amin benimde ilk dondurulmuş transferim olacak sizinle aynı Zamanlarda. Benim yaşım 41:) başka bir topikte 47 yaşında bir arkadaş hamile. Umutsuzluğa kapılmayalım. Allah nasip ederse inşallah olur pozitif düşünüp oluruna bırakmak en güZeli. Nar suyunuda çok abartmayın 1 bardağı geçmeyin. Başkasına iyi gelen size bana iyi gelmeyebilir. rahim kalınlığınıZ iyi ise bence hiç gerek yok. Sağlıklı beslenin yeterli bence.Benimde dondurulmuş trasferim allah nasip ederse inş şubat ayında bir tanecik embriyom var zaten 4. Tüp bebek denemem olacak..yaşım gelmiş 38'e gerçi 8 senedir uğraşıyorum belki zamanı şimdidir inş öyledir...nar suyunu içmeye ne zaman başlamalıyım acaba şimdiden içsem erken mi olur bilemedim ilk defa dondurulmuş deneyecem bilgisizim bu konuda...çok istiyrm hepiniz gibi inş rabbim bizi diğerlerinden ayırmaz hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur...aminnn
Merhabalar amin benimde ilk dondurulmuş transferim olacak sizinle aynı Zamanlarda. Benim yaşım 41:) başka bir topikte 47 yaşında bir arkadaş hamile. Umutsuzluğa kapılmayalım. Allah nasip ederse inşallah olur pozitif düşünüp oluruna bırakmak en güZeli. Nar suyunuda çok abartmayın 1 bardağı geçmeyin. Başkasına iyi gelen size bana iyi gelmeyebilir. rahim kalınlığınıZ iyi ise bence hiç gerek yok. Sağlıklı beslenin yeterli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?