- 6 Aralık 2016
- 192
- 43
- 98
- 36
merhaba kızlar bende yaklaşık 2 yıldır tüp bebek serüvenini yaşayan ve negatif sonuç alanlardanım.ilk denememde 5.güne 13 embriyom gelmesine rağmen kalitesi iyi değil diye transfer edilmedi.2 denememde 3.gün bir embriyor transfer edildi ama kimyasal gebelik yaşadım.şimdi 3.gün dondurulan 3 embriyomdan bir tanesi transfer edilecek onun tedavisine başladım.çok stresliyim aynı şeyleri yaşamaktan çok endişeliyim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım var gibi duruyo benimde böyle olmuştu hayırlısı ile sonucunda iyi olur inşallah Sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip olsunKızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Gayet güzel bence canım 5.gün için. Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin inşallahKizlar transferimn 5. Gunu sonucum 24.6 cikti
Amiin cok teşekkür ederimm isteyen herkese nasip olsun insallahGayet güzel bence canım 5.gün için. Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin inşallah
Değerin çok iyi Hayırlısı olsun inşallahKizlar transferimn 5. Gunu sonucum 24.6 cikti
Aynen bendende al okadar 2 yildir ugrasiyorum 6.ci tup bebek denemem 3 kere taze 3 kere dondurulmus benim 1 defa dis gebelik 1 defada sorunsuz gebelik sonra ne olduysa bilmiyorum dusukle sonuclandi Allah yuzumuze baksin cok yoruldum artik maddi manevi yoruyor
kesinlikle canım sen 6 defa denemekle benden çok daha fazla çaba sarfetmişin.hangi merkezlerde denedin daha da önemlisi birinciai olmayınca 2.de herhangi bir tedavi değişikliğine gidildi mi ya da nasıl bir teşhis konuldu
duymadım canım hiç süt buharını bende adanada denedim iki defa şimdi dondurulmuşlar olmazsa konyaya gideceğim.konyada hangi doktora gittin?Canim ben mersine konyaya gittim nasip isi birazda sorun gozukmuyor bizdede ne dogal yol ne tup bebek bende anlamadim hemde cok caba sarfettim ama suan dondurulmusa basladim sut buhari denicem acaba bana faydasi olurmu hic duydunuzmu sut buharini tup bebek oncesi yapmayi dusunuyorum acikcasi
duymadım canım hiç süt buharını bende adanada denedim iki defa şimdi dondurulmuşlar olmazsa konyaya gideceğim.konyada hangi doktora gittin?
evet bende dondurulmuşların tedavisine başladım yarın 2.kontrolüm var transfer tarihim belli olacak 3 tane dondurulmuş embriyom var bir tanesi transfer edilecek ben adana başkent hastanesinde esra bulgan kılıçdağın hastasıyımBende dondurulmuslarla devam ediyorum canim insAllah pozitif haberini alirsin sen tedaviye basladinmi
evet bende dondurulmuşların tedavisine başladım yarın 2.kontrolüm var transfer tarihim belli olacak 3 tane dondurulmuş embriyom var bir tanesi transfer edilecek ben adana başkent hastanesinde esra bulgan kılıçdağın hastasıyım
Canım benim de ilaçlarda 5.günüm kaçıncı gün embriyon var senin transfer için bişey dedi mi Dr tahmini ne zaman olur kontrole ne zaman gideceksinAllahim insAllah pozitifi goruruz bu ay ikimizde ben estrofem kullaniyorum ve folik asidi 5.gun bugun sen hangi ilaclari kullaniorsun ve kac gun oldu senin
Canım benim de ilaçlarda 5.günüm kaçıncı gün embriyon var senin transfer için bişey dedi mi Dr tahmini ne zaman olur kontrole ne zaman gideceksin[/QUOTE
Canim benimki 5.gun embriyo haftaya pazartesi kontrolum var doktorum 13.gun dedi bakalim gecen ay yarida kaldi rahimim kalinlasmadi bu ay dozu arttirdi cok heyecanliyim insAllah olur Simdilik birsey demedi canim pazartesi belli olur benim doktorum konyada ama kontroller icin mersinde gidiyorum doktora surekli gel git yapmak bana zor geliyor ama sunu soyleyeyim daha onceki donmuslarimda 18. Gun transfer yapilmisti allahim isteyen herkese nasip etsin
Canım normal bi değer benimde önceki tedavimde 7. Gün 87 çıkmıştı 9. Gün 284 cikti dikkat et kendine inşallah hayırlısı ile kucağına almak nasip olsunBenim transferin besinci gunu sonucum 24 cikmisti bugun yedinci gunum 84 cikmis. Normal mi kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?