Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Aynen bendende al okadar 2 yildir ugrasiyorum 6.ci tup bebek denemem 3 kere taze 3 kere dondurulmus benim 1 defa dis gebelik 1 defada sorunsuz gebelik sonra ne olduysa bilmiyorum dusukle sonuclandi Allah yuzumuze baksin cok yoruldum artik maddi manevi yoruyor

Kızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20190112_004949.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 45
Canım var gibi duruyo benimde böyle olmuştu hayırlısı ile sonucunda iyi olur inşallah Sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip olsun

kesinlikle canım sen 6 defa denemekle benden çok daha fazla çaba sarfetmişin.hangi merkezlerde denedin daha da önemlisi birinciai olmayınca 2.de herhangi bir tedavi değişikliğine gidildi mi ya da nasıl bir teşhis konuldu

Canim ben mersine konyaya gittim nasip isi birazda sorun gozukmuyor bizdede ne dogal yol ne tup bebek bende anlamadim hemde cok caba sarfettim ama suan dondurulmusa basladim sut buhari denicem acaba bana faydasi olurmu hic duydunuzmu sut buharini tup bebek oncesi yapmayi dusunuyorum acikcasi

duymadım canım hiç süt buharını bende adanada denedim iki defa şimdi dondurulmuşlar olmazsa konyaya gideceğim.konyada hangi doktora gittin?

duymadım canım hiç süt buharını bende adanada denedim iki defa şimdi dondurulmuşlar olmazsa konyaya gideceğim.konyada hangi doktora gittin?

Canim ben novafertil ali fuat bey e gidiyorum cok iyi bir doktor Adana acibadem hastaneside iyiymis buda tutmazsa eger oraya gitmeyi dusunuorum

Bende dondurulmuslarla devam ediyorum canim insAllah pozitif haberini alirsin sen tedaviye basladinmi

Bende dondurulmuslarla devam ediyorum canim insAllah pozitif haberini alirsin sen tedaviye basladinmi
evet bende dondurulmuşların tedavisine başladım yarın 2.kontrolüm var transfer tarihim belli olacak 3 tane dondurulmuş embriyom var bir tanesi transfer edilecek ben adana başkent hastanesinde esra bulgan kılıçdağın hastasıyım

Benim transferin besinci gunu sonucum 24 cikmisti bugun yedinci gunum 84 cikmis. Normal mi kizlar.

Merhaba, benim ilk tup bebek denememde 1 tane 5. Gun embriyosu transferi sonuc negatif oldu. En iyi durumdaki embriyomdu. 1 ay ara verdik. 31 aralik’ta dondurulmus iyi kalite 2 embriyo tramsferim oldu. Sonuc pozitif. 10 gun sonraki doktor kontrolumde keseyi gormeyi umut ediyorum. Ikiz mi degil mi anlayacagiz insallah :) allah herkese guzel haberler almayi nasip etsin.

Allahim insAllah pozitifi goruruz bu ay ikimizde ben estrofem kullaniyorum ve folik asidi 5.gun bugun sen hangi ilaclari kullaniorsun ve kac gun oldu senin

Allahim insAllah pozitifi goruruz bu ay ikimizde ben estrofem kullaniyorum ve folik asidi 5.gun bugun sen hangi ilaclari kullaniorsun ve kac gun oldu senin
Canım benim de ilaçlarda 5.günüm kaçıncı gün embriyon var senin transfer için bişey dedi mi Dr tahmini ne zaman olur kontrole ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…