- 6 Aralık 2016
- 192
- 43
- 98
- 36
Canım normal bi değer benimde önceki tedavimde 7. Gün 87 çıkmıştı 9. Gün 284 cikti dikkat et kendine inşallah hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun
Canım gününe göre zaten çok iyi değeri artisida iyi bi sakınca yok ben testimi yaptırınca merkezimle konuşmuştum gayet iyi demişlerdi benim için değerde bi sıkıntım yoktu ikizdi bebeklerim üstelik bebegiminde suyu bitmeseydi şuanda ikiside kollarımda olacaktı 12. Gün yapılması söyleniyor ama bana 8. Gün yaptır demişti merkezim o yüzden 7. Gün yaptırdım yoksa gayet protokolün işleyişini biliyorum ilk kez tedavi olmuyorum inşallah bu yaptıran arkadaş da herşey yolunda gider bu işler motive ilede oluyo sadece ben yaşadığımı paylaştım değeride hiç düşük değil benceCok erken test yapmissin gununu bekle hayal kirikligina sebep oluyor erken test benimde basima geldi doktorlar bosuna gun vermiyor kan tahlili icin bukadar sure sabrettik tedavide 12 gun daha sabret bazen ilaclarin etkiside gebelik varmis gibi gosteriyor veya gebeysen bile moral olarak etkiler niye bukadar dusuk diye beta.. tutacagi varsada tutmaz gununu bekle ve icini ferah tut Allahin izniyle bebisin sana sımsıkı tutunur
Canım gününe göre zaten çok iyi değeri artisida iyi bi sakınca yok ben testimi yaptırınca merkezimle konuşmuştum gayet iyi demişlerdi benim için değerde bi sıkıntım yoktu ikizdi bebeklerim üstelik bebegiminde suyu bitmeseydi şuanda ikiside kollarımda olacaktı 12. Gün yapılması söyleniyor ama bana 8. Gün yaptır demişti merkezim o yüzden 7. Gün yaptırdım yoksa gayet protokolün işleyişini biliyorum ilk kez tedavi olmuyorum inşallah bu yaptıran arkadaş da herşey yolunda gider bu işler motive ilede oluyo sadece ben yaşadığımı paylaştım değeride hiç düşük değil bence
Amin inşallah Rabbim herkesin umduğunu hayırlısı ile versin benim merkezim dondurulmuş 5. Gün embriyosuna 8. Gün tahlil veriyo önceden çok merakla beklerdim sonucu ama artık her arkadaşa ve bizim gibi olanlara duam hayırlısı ile kucağına sağ salim almalarıBenim tedavi gordugum merkez siddetle karsi gununden once kan testine tabi sizin tedavi gordugunuz merkezi bilemem bende 6 kez tup bebek yapan ve 3 asilama yapan biri olarak bende protokolunu iyi biliyorum degeri zaten iyi dusuk demedim sadece gununu beklemesini soyledim kesin sonuc almak icin ben kendim gunumden once yaptirdigimda deger yuksek cikti sonrakilerde dusuk.. Allah isteyen herkese nasip etsin her yaptiran bayanin bebegi tutunur insallah senin benim isteyen herkesin cunku maddi manevi yipratan bir surec ve 9 kere deneyimli biri olarak cok iyi biliyorum emin ol yani..ve evet bayanin degerine bakincada evet cok guzel insAllah boyle devam eder ve bebislerini kucagina alir
bende sabah akşam estrofem folik asit olarak imom ve crinone jele karşı alerjim olduğu için onun yerine geçebilecek bir hap ve iğne kullanıyorum.17 ocak perşembe embriyolarım çözülecek eğer çok iyi durumdalarsa hoca 5.güne bekleyecek yani yransferim cumartesi olacak ama embriyolar 5.güne kadar gidecek durumda değilse hemen perşembe günü transfer yapacak.çok heyecanlıyım.inşallah bu kez yüzümüz gülerAllahim insAllah pozitifi goruruz bu ay ikimizde ben estrofem kullaniyorum ve folik asidi 5.gun bugun sen hangi ilaclari kullaniorsun ve kac gun oldu senin
bende sabah akşam estrofem folik asit olarak imom ve crinone jele karşı alerjim olduğu için onun yerine geçebilecek bir hap ve iğne kullanıyorum.17 ocak perşembe embriyolarım çözülecek eğer çok iyi durumdalarsa hoca 5.güne bekleyecek yani yransferim cumartesi olacak ama embriyolar 5.güne kadar gidecek durumda değilse hemen perşembe günü transfer yapacak.çok heyecanlıyım.inşallah bu kez yüzümüz güler
Merhaba kızlar bende dondurulmuş transferi olacağım 21 ocakta. Allah emeklerimizi boşa cikarmasin. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bugün kontrol gittim 14mm olmuş kalınlık.
benim doktorum muayene ettikten sonra çok iyi dedi bana ultrasonda kalınlığını gösterdi ama kaç cm diye sormak gelmedi hiç aklıma canım inşallah iptal olmaz bu kezCanim benim yaa hadi insAllah Allahim bizede nasip etsin az kalmis ozaman benimde kontrolum var pazartesi bakalim rahim kalinlastimi senin rahim kalinligin kac suan canim ilk defa rahim kalinlasmadi gecen ay bende cok heyecanliyim korkuyorum tekrar tedavim iptal olur diye
transfer tarihlerimiz çok yakın canım benimde 17 ocak ya da 19 ocakta olacak.dondurulmuş embriyolarımdan çok ümitliyim çünkü ilkinde 27 yumurta toplandı ve 3 gün sonra transfer yapıldı yani bünyem çok yorgundu ve kimyasal gebelik yaşadım.bu sefer kendimi daha iyi olması yönünde motive ediyorum.inşallah bu kez olacak rabbim kimsenin kucağını boş koymasınMerhaba kızlar bende dondurulmuş transferi olacağım 21 ocakta. Allah emeklerimizi boşa cikarmasin. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bugün kontrol gittim 14mm olmuş kalınlık.
Amin canım. Haberleselim nerde yaptiriyorsun sen? Benim ilk denemeden 1 kızım var kardes için uğraşıyoruz allah yardımcımız olsun dondurulmuslarin tutma olasılığı daha fazlaymistransfer tarihlerimiz çok yakın canım benimde 17 ocak ya da 19 ocakta olacak.dondurulmuş embriyolarımdan çok ümitliyim çünkü ilkinde 27 yumurta toplandı ve 3 gün sonra transfer yapıldı yani bünyem çok yorgundu ve kimyasal gebelik yaşadım.bu sefer kendimi daha iyi olması yönünde motive ediyorum.inşallah bu kez olacak rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
İnşallah insallahOoh masallahh hadi hayirlisi insAllah hepimiz bu ay pozitifleri gorelim insAllah baya iyi kalin sizin rahim super
adana başkent hastanesinde yaptırıyorum canım çok şanslısın bir kızın var biz 3 yıldır istiyoruz her ay hüsran her deneme hüsran ama sabırla denemeye dua etmeye devam ediyoruzAmin canım. Haberleselim nerde yaptiriyorsun sen? Benim ilk denemeden 1 kızım var kardes için uğraşıyoruz allah yardımcımız olsun dondurulmuslarin tutma olasılığı daha fazlaymis
ben hiç bir şeye dikkat etmiyorum zaten sağlıklı besleniyorum.ilkinde her gün havuç suyu içmiştim transferden sonra bu keZ de öyle yaparım sanırımKizlar bu arada bu surecte ne yiyorsunuz ? Ve transfer sonrasi kabak cekirdegi ve ananas iyiymis birde oyle denicem
adana başkent hastanesinde yaptırıyorum canım çok şanslısın bir kızın var biz 3 yıldır istiyoruz her ay hüsran her deneme hüsran ama sabırla denemeye dua etmeye devam ediyoruz
Ilk tup bebek deneyimde tuttu 8 haftalikken dusuk oldu ve 1 asilama tutmustu oda dis gebelikti hic dikkat etmemistim dikkat ettiklerimdede hic tutmadi ,, 4 yillik evliyim 2 yildir ugrasiyorum skldm artik moralim cok bozuldu artik yinede Rabbim herseyin en iyisini bilendir zamani degildir belki bu sefer zamanidir diyorum[/QUOTcanım özel msj kutuna bak
İlk denememde hiçbirşeye dikkat etmedim. 2.denememde günde 3-4 lt su tükettim hergün 1 kase kabak çekirdeği, portakal suyu 1 tane haşlanmış yumurta ve ilk 5 gün 1er dilim ananas yedimKizlar bu arada bu surecte ne yiyorsunuz ? Ve transfer sonrasi kabak cekirdegi ve ananas iyiymis birde oyle denicem
Allah isteyen herkese nasip etsin canım sana hayırlı sağlıklı Çifter Çifter nasip etsinadana başkent hastanesinde yaptırıyorum canım çok şanslısın bir kızın var biz 3 yıldır istiyoruz her ay hüsran her deneme hüsran ama sabırla denemeye dua etmeye devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?