benimde yarın çözülecek dondurulmuşlarım inşallah sağlıklı bir şekilde çözünürler de bizde kavuşuruz bebişlerimizeNasipse yarın transferim olacak. bugün dondurulmuşlarım çözdürülecek.ikinci denenem. Hepimizin hakkında hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallah Bugün benim de transferim var saat 13:00 deaz önce aradılar kızlar saat 11.30 da transferim var dua edin
Transfer oldunuz mu her şey yolunda mı? Benim transferim yapıldı bugün bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızaz önce aradılar kızlar saat 11.30 da transferim var dua edin
evet benimde transferim yapıldı şimdilik herşey yolunda doktor günlük yaşamına dönebilirsin dedi ama ben evde istirahat ediyorum.senin nasıl geçtiTransfer oldunuz mu her şey yolunda mı? Benim transferim yapıldı bugün bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Normal ev islerinizi gundelik islerinizi yapin bence. Rahme kan gitmesi icin surekli dinlenmek iyi degilmis. Bana soylenen agir kaldirmayin, ters hareket etmeyin, onun disinda gunluk hayatiniza devam edin oldu. Nacizame tavsiyem. Hayirlisiyla iyi haberler alirsiniz insallah.evet benimde transferim yapıldı şimdilik herşey yolunda doktor günlük yaşamına dönebilirsin dedi ama ben evde istirahat ediyorum.senin nasıl geçti
Güzel geçti çok şükür. Bende evdeyim çok hafif işler dışında bişey yapmamayı düşünüyorum. İlaç falan verildi mi kullanmanız içinevet benimde transferim yapıldı şimdilik herşey yolunda doktor günlük yaşamına dönebilirsin dedi ama ben evde istirahat ediyorum.senin nasıl geçti
az önce aradılar kızlar saat 11.30 da transferim var dua edin
Canım embriuolar iyi kalitede ise hepsini transfer etmez istediğin kadar iste yine etmez cnm benim 3 tane orta kalitede embriyo var Dr direk 3ünu transfer ederiz dedi bi yanım sevinirken bir yandan da korktum acaba dedim çok umutsuz gordude mi 3ünü transfer edecekBen daha kontrole gidicem pazartesi gecen ay iptal olmustu kalinlasmamisti korkuyorum yine kalinlasmazsa diye ve bu arada kac embriyo transfer ettirdiniz bu sefer 3/4 tane isticem hep 2 ettiler tutmadi son 4 embriyom kaldi hepsini ettircem
etsrofem ve crinone jel istemediğim için onun yerine dupaston ve prolutex adında iğne verildi.ben ilk transferimde hiç dikkat etmedim yolculuk yaptım araba kullandım merdiven çıktım v.s kimyasal genelşk yaşadım.bu sefer en azından ilk 3-4 güm istirahat edip daha sonra gğnlük yaşamıma dönmeye karar verdim kan sulandırıcı kullanıyormusunuz benim doktorum vermedi ama bazı doktorlar veriyormuşGüzel geçti çok şükür. Bende evdeyim çok hafif işler dışında bişey yapmamayı düşünüyorum. İlaç falan verildi mi kullanmanız için
maalesef canım bana bir tane transfer ettiler.2. tedavim olduğu için 2 tane bile etmediler.transfer edilen embriyoların kalitesi nasıldı?Ben daha kontrole gidicem pazartesi gecen ay iptal olmustu kalinlasmamisti korkuyorum yine kalinlasmazsa diye ve bu arada kac embriyo transfer ettirdiniz bu sefer 3/4 tane isticem hep 2 ettiler tutmadi son 4 embriyom kaldi hepsini ettircem
Canım embriuolar iyi kalitede ise hepsini transfer etmez istediğin kadar iste yine etmez cnm benim 3 tane orta kalitede embriyo var Dr direk 3ünu transfer ederiz dedi bi yanım sevinirken bir yandan da korktum acaba dedim çok umutsuz gordude mi 3ünü transfer edecek
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun iyi haberler alalım sonuna kadar sağlıkla ilerlesin
Canım embriuolar iyi kalitede ise hepsini transfer etmez istediğin kadar iste yine etmez cnm benim 3 tane orta kalitede embriyo var Dr direk 3ünu transfer ederiz dedi bi yanım sevinirken bir yandan da korktum acaba dedim çok umutsuz gordude mi 3ünü transfer edecek
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun iyi haberler alalım sonuna kadar sağlıkla ilerlesin inşallah cnm
Yok canim kotu dusunme pozitif dusun iyi olur insAllah ben israr etcem cunku 7.ci denemem olcak artik hepsini yapsin vallaha hep 2 2 ediodu 1 defa tuttu oda dusukle sonuclandi Allahim bizide gorrr
maalesef canım bana bir tane transfer ettiler.2. tedavim olduğu için 2 tane bile etmediler.transfer edilen embriyoların kalitesi nasıldı?
hangi merkezde tedavi oluyorsun sen canımAllah allah niye bir bana hep 2 tane ettiler bugune kadar ama olsun canim Allah dilerse 1 taneside tutar zaten cok tanidigim var 1 embriyo koyuldu tuttu banada 2 ama tutmadi Allahim insallah tutar ya bu arada bende Adanaliyim..
hangi merkezde tedavi oluyorsun sen canım
Hayırlısı canım Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallahhhhhh
konyada ali acar var buradan olumsuz yanıt alırsam orada devam edeceğim bendeCanim ben konya novafertildd canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?