Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

konyada ali acar var buradan olumsuz yanıt alırsam orada devam edeceğim bende

Canim ben sana ali fuat i tavsiye ediyorum hatayli kendiside ilgisi super digerlerini sevmedim
Cok giciklar ama bu hoca cok iyi aradigim zaman falanda ilgili alakali novafertilde ama insAllah gerek kalmaz iyi haberlerini bekliyorum bol bol dinlen mutlu haberide bana ver

Estrofem progestan folik asit coraspin kullanacağım bende

Estrofem progestan folik asit coraspin kullanacağım bende
coraspin bana vermedi kan pıhtılaşması sorunum var mı diye kendiliğimden test yaptırdım ama daha çıkmadı sonuçlar.günde kaç kez kullanıyorsun coraspini?kan ğıhtılaşmasınsorunun mu var yoksa her hastaya veriyor mu hoca?

Pıhtılaşma sorunum yok daha önce tahlil falan yaptırdım. Günde bir kez 100 mg lık kullanıcam Genellikle her hastaya veriliyor Bu ikinci tedavim ilkinde de kullandım

Pıhtılaşma sorunum yok daha önce tahlil falan yaptırdım. Günde bir kez 100 mg lık kullanıcam Genellikle her hastaya veriliyor Bu ikinci tedavim ilkinde de kullandım
benim doktorum vermiyor bende kullanmıyorum canım ee kızlar neler yapıyorsunuz ben adanadayım hava çok güzel çıkıp dolaşmak istiyorum ama bir taraftanda evde oturayım diyorum korkuyorum anlayacağınız

benim doktorum vermiyor bende kullanmıyorum canım ee kızlar neler yapıyorsunuz ben adanadayım hava çok güzel çıkıp dolaşmak istiyorum ama bir taraftanda evde oturayım diyorum korkuyorum anlayacağınız
Ben geçen ki tedavimde hep yatmıştım hiç kalkmadım ilk hafta. Âmâ bu sefer öyle yapmıyorum iş yerime raporumu vermeye gittim Hafta sonu da sınavlarım var yine çıkacağım.Olacaksa yatsakda yatmasakta olacak. Ağır iş yapmıyorum sadece

bende aksine ill tedavimde hiç yatmadımgünlükbyaşantıma deva ettim sanırım yatmakla ilgili değil durum bu sefer daha temkinliyim

Merhaba arkadaslar ben 6. Gunde kan tahlili yaptim ve sonuc 0.72 cikdi bugunde idrar yaptim oda negatif malesef boyle olupda pozitif goren varmi

Merhaba arkadaslar ben 6. Gunde kan tahlili yaptim ve sonuc 0.72 cikdi bugunde idrar yaptim oda negatif malesef boyle olupda pozitif goren varmi
canım hiç erken yapmadım tahlili ben idrarda zaten çok geç çıkıyor benim değerim 52 iken bile idrar tahlilinde çıkmamıştı.kan tahlili için de çok erken bence umudunu kaybetme doktorun dediği tarihte tekrar yap testi

Sagol canim ilgilendigin icin

Merhaba, ben de dondurulmuş embriyo ile deneyeceğim. Birincisi taze embriyo idi ve hiç rahim dinlendirilmeden yapılmıştı. Hamilelik değerim düşük çıktı sonrasında 6. Haftada değerler çok düştü :-( kanama ile gitti..

Aradan 8 ay geçti ve ben ancak cesaret edebildim tekrar denemeye.

Şimdi dondurulmuşlar ile olacak. Ama kızlar, ben yurtdışındayım ve butada 1. Gün donduruyorlar. Neden diye sordum.
Yasalar öyle olduğu içinmiş. :-( bu durum canımı sıkıyor. Yani 1. gün embriyosu bölünmeyedebilir. Nasıl güvenicem ki? Türkiye’de yaptırmak isterdim ama ilk denemeyi sağlık sigortamız ödüyordu ve yumurtalar toplanmışken de donduralım dedik

Bir de bir şey sorucam, çözülüp de mi transfer ediliyor embriyo? Transfer öncesi kaç defa kontrole gidiliyor?

Canım sizin orda protokol nasıl ilerliyor bilmiyorum ama embriyolar çözdürülüp transfer yapılıyor bi arkadaşım vardı burda tanışmıştık oda yurtdışında ama onun 4.Gün dondurmuslardi muhtemelen senin rahim kalınlığına bakılıp çözdürülüp bi kaç gün bölünmesi için beklerler bu süre içinde rahim kalınlaşmasına bakmak için 2_3 defa kontrole gidiyorsun inşallah herşey yolunda gider sonucun güzel olur

Çok teşekkür ederim.. iyi bari.. 1 günül haliyle koymasınlar da.. bilemeyiz çünkü içeride ne yapacak? Bölünebilecek mi? Korkum oydu.
Teşekkürler. İsteyen herkesin her şeyi yolunda gider umarım

Evet canim cozulupte transfer ediyorlar seninki kacinci gun embriyosu canim ? Bende dondurulmuslara basladim gerci benim 7ci denemem olcak estrofem kullaniorum 13.gun kontrole gidicem kontrol edecekler sonra gun vercekler kimisi tedavi boyunca 3 defa gidiyor ama ben 1 defa gidiyorum adetimin 2.ci gunu estrofeme basladim 12 gun boyunca kullancam son 2 gunjm sonra kontrolum var bakalim insAllah gelismistir benim rahim gecen ay iptal olmustu kalinlasmadi diye hepimiz icin hayirlisi ve canini sıkma sonucta doktorlar daha iyi biliyorlar onlar o sekilde uygun goruyorlar demekki bol dua et

Umarım güxel ilerler tedavin sağlıklı da bir hamilelik geçirirsin bu sefer :)
Benim 1. Gün dondurmuşlar. İlk denememdi bilmiyordum. 1. Gün dondurduklarını öğrenince biraz bozuldum açıkçası

Umarım güxel ilerler tedavin sağlıklı da bir hamilelik geçirirsin bu sefer :)
Benim 1. Gün dondurmuşlar. İlk denememdi bilmiyordum. 1. Gün dondurduklarını öğrenince biraz bozuldum açıkçası

Insallah canim benim hic moralimi bozma bir bildikleri vardir canim

Çok teşekkür ederim.. iyi bari.. 1 günül haliyle koymasınlar da.. bilemeyiz çünkü içeride ne yapacak? Bölünebilecek mi? Korkum oydu.
Teşekkürler. İsteyen herkesin her şeyi yolunda gider umarım
Amin inşallah güzel haberler veririz birbirimize korkma muhakkak oradaki protokol farklıdır bölünmesine göre koyarlar muhakkak

Slm arkadaşlar benim tedavim malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı bu seferde Rabbim böyle nasip etti inşallah sizlerin güzel haberini alırım kalan embriyolar için mücadeleye devam edecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…