Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Iyiyim canım herşey yolunda şimdilik haftaya perşembe günü gidecem daha keseyi göreceğiz ondan 15 gün sonra kalp atışı inşallah
İlk tüp bebek denememde erken bakmışlardı kalp sesini de kese ile birlikte duymuştuk. O zaman hcgmde artış çok düzenli değildi acaba ondan mı bilmiyorum. Şimdi daha ilk muayenem ayın 30 nda meraktan öleceğim b

Hic yatiyomusunz yoksa gunluk hayatiniza devam mi ediyosnz bn 3.deneme olmasina ragmen hala cekingen davraniyorn acaba yatsam mi kalksam mi diye

Hic yatiyomusunz yoksa gunluk hayatiniza devam mi ediyosnz bn 3.deneme olmasina ragmen hala cekingen davraniyorn acaba yatsam mi kalksam mi diye

Ben ilk 7 gün evdeydim ama sürekli yatmadım. Ufak ufak evde yürüyüşler, fazla yormayan işler -mutfak tezgahını toplamak gibi- yaptım. Doktor hep yatmayı yasakladı zaten. Kan dolaşımı önemli. Daha sonra da çalışmaya başlamıştım.

Merhaba

Benim de sadece kaşıkta ağrı vardı fakat ilaçtan diye korkuyordum çok şükür tutundu. Allahım inşallah sizinki de tutunmuştur Sağlıkla bu sefer kucaklarımıza alırız. Amin
İnş canım..bilmiyorum ben de pek bir belirti yok..biraz halsizlik vardı bugün sadece. hayırlısı artık..

Ilk tup bebekte hep yatmistim sadece wc ye kalkmistim.2. de ise sadece 2 gun yattim jeli koyduktan sonra 15 dakika evin icinde yuruyusler yaptim sonraki gunlerde oturdum yatmadim evde dolandim o sekil ama disari cikmadim o pozitifti oyizden 3.denemede aynisi yapiyorum bide hergun 1 bardak havuc suyu iciyorum

Benimde 4.günüm kizlar nasil gidiyor heyecan var mi ben 9.gün idrar yapicam varsa çıkar diye dusunuyorum
Valla heyecan yok bende daha kizimin etkisinden kurtulamadigim icin bundan cok kizim aklimda korku var sadece eger tutarsa yine ayni acilari yasarmiyim yoksa kucagima alabilirmiyim diye.9.gun idrar yapma cikmaz once kanda belli oluyo idrarda 13 .gun felan belli oluyo oda baya silik cikiyor bence kani bekle

Kizlar yumurta toplama sorasi ohhs diye bisey yaziyosunuz o ne?

Kizlar bende yarin yumurta toplanicak islem sonrasi kanama falan oluyormu hazirlikli gideyim diye, birde bende kan azligi var ilaca basladim ve prolaktin cok yuksekti bide yumurta sayi cok olunca doktor hepsini donduralim dedi umarim bi sorun olmaz

Benim diğer tedavilerdede böyle oldu canım Hep aynı bekledim ama her merkez birbirini tutmuyor

Kizlar bende yarin yumurta toplanicak islem sonrasi kanama falan oluyormu hazirlikli gideyim diye, birde bende kan azligi var ilaca basladim ve prolaktin cok yuksekti bide yumurta sayi cok olunca doktor hepsini donduralim dedi umarim bi sorun olmaz
Biraz oluyo ama fazla degil

Hayırlısı olsun kanama çok olmaz veya hiç olmaz diyim belki bir kaç damla gelir dondurulup dinlenmen tutunması için daha iyi prolaktinin normale iner bide çok yumurtladigin için diğer hormonlarda yükselecek en iyisi beklemen daha hayırlı

9.gun kanda cikiyoda idrar da emin degilim
Canım o kan değerine göre değişiyor benim 7.gün ucuz idrar testlerinde çıkmıştı 9.gün kan verdim eltimin 9.gündü sanırım test yaptı negatif çıktı 10.gün kan vermeye zor gitti ve kanda pozitif idi minnoş oğlu 3 yaşında darısı hepimizin başına ben 7.gün yapınca çok kızdı bana çıkmaz boşuna sıkıntı yaparsın diye ama çıktı hatta bariz belli idi

Kizlar toplama isleminden ciktim anestezi ile oldu ve nerdeyse odaya gormemle uyanmam arasinda 30 dakika oldu zaten bi kac dakika sonrada ayaga kalkip hazrlanp ciktim hafif adet agerisi var gun icerisinde artarmi bilmem kanama falanda olmadi henuz cok sukur ve 25 adet yumurta toplanmis umarim guzel sonuclar aliriz sizce iyimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…