- 10 Mayıs 2014
- 233
- 93
- 98
Bilemedim simdi kararsiz kaldim beklesem mi acep nese haftasonu zaten pazartesi yaptirim en iyisi7.gün 42 cıktı canım benim merkez öyle dedi her yer farklı söylüyor sen bilirsin duruma göre yaptirabilirsin
CoraspinHangi ilaclari kullaniyosun canim
Gercekten cok fazlaymis Allah yardimcin olsun cnm ben sadece oksabar bide folik asit kullaniyorum.bu dekort ne icin kullaniliyo ?Coraspin
Dekort
Estofem günde 4 tane
Oksabar Kan sulandırıcı iğne
Porgestan ampul Du kurdeşen yaptı başka ilaca geçtik sabah akşam göbekten iğne
Crinino jel
Folbiol
. Ama çok fena kurdeşen oldum. Yani transfer sonrası şöyle uzanıp hayaller kuramadım.kaşıntı kabartı ödemi ayrı. Çarşamba normalde tahlil günüm ama Pazartesi sabahına çektik bu alerji yüzünden. Duruma göre ilaç eksiltmesi yapar herhalde
Kacinci gun test yaptn cnm sen kacinci denemendi cok sevindm allah saglikli kucagina almayi nasip etsin insArkadaşlar test sonucumu bugun aldım 103.60 Allah isteyen herkeze verir inş
5.gün dondurulmuş tek embriyo trasfer edildi bana 21.mart test günüm..4.denemem korkudan ölüyorum..5.gün embriyosu tutmayan bir çok kişi de varmış okuya okuya sağı solu kafayı yedim..
Ben ilk once kani yaptirdim sonra evde idrar testide vardi deneyim dedim 14.gun cift cizgi cikmisti ama cok silikti belli belirsiz kanda baktir bnce ilkKizlar dondurulmus blastokist ile kacinci gun idrar testi yaptiniz ve sonuc neydi ? Cift cizgi goruldumu
Canım ne yaptın uzun zamandır yoksunKizlar dondurulmus blastokist ile kacinci gun idrar testi yaptiniz ve sonuc neydi ? Cift cizgi goruldumu
Benimde aynı bitek estrofemi 6 içiyorumCoraspin
Dekort
Estofem günde 4 tane
Oksabar Kan sulandırıcı iğne
Porgestan ampul Du kurdeşen yaptı başka ilaca geçtik sabah akşam göbekten iğne
Crinino jel
Folbiol
. Ama çok fena kurdeşen oldum. Yani transfer sonrası şöyle uzanıp hayaller kuramadım.kaşıntı kabartı ödemi ayrı. Çarşamba normalde tahlil günüm ama Pazartesi sabahına çektik bu alerji yüzünden. Duruma göre ilaç eksiltmesi yapar herhalde
Bekledin bekledin pazartesi yaptır artik hakkında hayırlısı olsunBilemedim simdi kararsiz kaldim beklesem mi acep nese haftasonu zaten pazartesi yaptirim en iyisi
Canım ne yaptın uzun zamandır yoksun
Ben ilk once kani yaptirdim sonra evde idrar testide vardi deneyim dedim 14.gun cift cizgi cikmisti ama cok silikti belli belirsiz kanda baktir bnce ilk
Hadi hayırlısı kaçıncı günün kalan dondurulmuslarimi koydular benimde transfer oldu haftaya perşembe kese görmek için gidecem hayırlısıyla rahimde kramp ağrı normal canım ilaçlar gaz yapiyo malesef o herkesde büyük sorun bir yere gitmeye korkuyorum gaz yüzündenCanim sorma vallaha benim hep tedavilerim yarida kalmisti simdi transferim oldu hicbir belirti yok sadece acayip rahimim agriyor kramp girmisti aglayacaktim agridan devam etseydi artik hastaneye giderdim sukur gecti ama cok gaz sorunum var sen neyaptin kuzum
Hadi hayırlısı kaçıncı günün kalan dondurulmuslarimi koydular benimde transfer oldu haftaya perşembe kese görmek için gidecem hayırlısıyla rahimde kramp ağrı normal canım ilaçlar gaz yapiyo malesef o herkesde büyük sorun bir yere gitmeye korkuyorum gaz yüzünden
Yok canim benim dedigim bi onceki tup bebek denemem deki sonucu dedim o tuttu kizim 27 haftalik dogdu yasamadi simdi dondurulmuşlardan tekrar denedik bende beklemedeyim sizin gibi bugun 7.gunum hayirlisi insallh hepimizin tutar saglikla kucagimiza aliriz insallhCanim kacinci gun embriyosu ve kac cikti sonucun ? Bizlerede dua et kabul olur hamilenin duasi
Dondurulmusum vardı onları transfer ettiler 8.gün test yaptirabilirsin dendi ben dayanamadım 7.gün yaptırdım 42 çıktı iki gün sonra 96 cıktı darısı sana inşallah belirtileri çok takma benim oğlumda hiç belirtim yoktu çok üzülmüştüm ama tuttu çok şükür bundada adet olacakmışım gibi ağrılar bel ağrısı oldu bence takılma dua edelim inşallah sonucun güzel olacak5.ci gun kuzum donmuslari koydular sende nasil oldu donmus mu yoksa taze mi ve cok cok sevindim canim benim banada bol dua et ama hic umut yok icimde hicbisey hissetmiyorum senin ilk beta hcg kac cikti kacinci gun kan testi yaptirdin ve idrar
Olumsuz düşünme anne olacaksın sadece kafanı boşalt stres yapma inan bu durumlar çok etkiliyoBirde acayip karnim agriyor sanki adet olcam hicbir belirti yok Allahim artik umidim tukeniyor sanki hic anne olamicakmisim gibi geliyor banada
Merhaba kizlar benimde transferden snra 6Dondurulmusum vardı onları transfer ettiler 8.gün test yaptirabilirsin dendi ben dayanamadım 7.gün yaptırdım 42 çıktı iki gün sonra 96 cıktı darısı sana inşallah belirtileri çok takma benim oğlumda hiç belirtim yoktu çok üzülmüştüm ama tuttu çok şükür bundada adet olacakmışım gibi ağrılar bel ağrısı oldu bence takılma dua edelim inşallah sonucun güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?