Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Geçmiş olsun. Yumurta sayınız da gayet iyi. İnşallah sağlıklı embriyolar olurlar.

Hayırlı olsun geçmiş olsun zor bi operasyon değil ağrıların çok olmaz yumurtalarında gayet iyi Rabbim iyi olmasını nasip etsin

Geçmiş olsun. Yumurta sayınız da gayet iyi. İnşallah sağlıklı embriyolar olurlar.
Tesekkur ederim suan baya agrilarm var uzanip dinlenmeme ragmen herhalde daha incesi ilaclarn etkisinden anlamamistim umarim gecer bunlarda

Tesekkur ederim suan baya agrilarm var uzanip dinlenmeme ragmen herhalde daha incesi ilaclarn etkisinden anlamamistim umarim gecer bunlarda

Bende de olmuştu ağrılar ama 2-3 günde geçiyor.

Ii cnm masallah korkma agri normal uzun suruyo bazen hatta akintiyla beraber ama saglikli yumurtani soyledilermi o onemli canli yumurta yani

Ii cnm masallah korkma agri normal uzun suruyo bazen hatta akintiyla beraber ama saglikli yumurtani soyledilermi o onemli canli yumurta yani
Yarin detaylari soyluycekler yarin 6dan sonra arayin kac embrio oldugunu soyluycekler umarim iyi olur cok heyecanliiyim

Bnm bugun 7.gun test yapmalimiyim sizce cikarmi acaba kandil ya bugun ins emegimzn karsiligini aliriz ya heycanliyim cok kanda yada idrarda sansimi denesemmi hic erken test yapan varmi

Bnm bugun 7.gun test yapmalimiyim sizce cikarmi acaba kandil ya bugun ins emegimzn karsiligini aliriz ya heycanliyim cok kanda yada idrarda sansimi denesemmi hic erken test yapan varmi

İdrarda çıkmayabilir canım. Bence biraz daha mı beklesen?

Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin testini hangi gün yaptır dediler bide senin embriyo kaçıncı gün

Canım ben 10.gun de idrar yapicam genelde çıkıyor istersen 2 gün daha bekle

Benimde 7,gün bugun. Dayanamadım idrar tahlili yaptım ama yani siliğin de siliği. Yani erken hala. Kanda azda olsa çıkar da işte beklemek lazım. Ben zaten şu ilaç alerjisinden mahvoldum. Dr değişmiyor da ilacı. Çokmu ilaç alıyorum anlamadım ya.

Bende cok ilaç alıyorum bünyeyi alt üst ediyor canım inşallah bir an evvel biraktirir doktorumuz

Hangi ilaclari kullaniyosun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…