- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Kizlar toplama isleminden ciktim anestezi ile oldu ve nerdeyse odaya gormemle uyanmam arasinda 30 dakika oldu zaten bi kac dakika sonrada ayaga kalkip hazrlanp ciktim hafif adet agerisi var gun icerisinde artarmi bilmem kanama falanda olmadi henuz cok sukur ve 25 adet yumurta toplanmis umarim guzel sonuclar aliriz sizce iyimi?
Hayırlı olsun geçmiş olsun zor bi operasyon değil ağrıların çok olmaz yumurtalarında gayet iyi Rabbim iyi olmasını nasip etsinKizlar toplama isleminden ciktim anestezi ile oldu ve nerdeyse odaya gormemle uyanmam arasinda 30 dakika oldu zaten bi kac dakika sonrada ayaga kalkip hazrlanp ciktim hafif adet agerisi var gun icerisinde artarmi bilmem kanama falanda olmadi henuz cok sukur ve 25 adet yumurta toplanmis umarim guzel sonuclar aliriz sizce iyimi?
Tesekkur ederim suan baya agrilarm var uzanip dinlenmeme ragmen herhalde daha incesi ilaclarn etkisinden anlamamistim umarim gecer bunlardaGeçmiş olsun. Yumurta sayınız da gayet iyi. İnşallah sağlıklı embriyolar olurlar.
Tesekkur ederim suan baya agrilarm var uzanip dinlenmeme ragmen herhalde daha incesi ilaclarn etkisinden anlamamistim umarim gecer bunlarda
Ii cnm masallah korkma agri normal uzun suruyo bazen hatta akintiyla beraber ama saglikli yumurtani soyledilermi o onemli canli yumurta yaniKizlar toplama isleminden ciktim anestezi ile oldu ve nerdeyse odaya gormemle uyanmam arasinda 30 dakika oldu zaten bi kac dakika sonrada ayaga kalkip hazrlanp ciktim hafif adet agerisi var gun icerisinde artarmi bilmem kanama falanda olmadi henuz cok sukur ve 25 adet yumurta toplanmis umarim guzel sonuclar aliriz sizce iyimi?
Yarin detaylari soyluycekler yarin 6dan sonra arayin kac embrio oldugunu soyluycekler umarim iyi olur cok heyecanliiyimIi cnm masallah korkma agri normal uzun suruyo bazen hatta akintiyla beraber ama saglikli yumurtani soyledilermi o onemli canli yumurta yani
Iyi dusu iyi olsun en onmlisi bu bu mubarek gunde hepimizn hakkinda hayirlisi olur insYarin detaylari soyluycekler yarin 6dan sonra arayin kac embrio oldugunu soyluycekler umarim iyi olur cok heyecanliiyim
Bnm bugun 7.gun test yapmalimiyim sizce cikarmi acaba kandil ya bugun ins emegimzn karsiligini aliriz ya heycanliyim cok kanda yada idrarda sansimi denesemmi hic erken test yapan varmi
Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin testini hangi gün yaptır dediler bide senin embriyo kaçıncı günBnm bugun 7.gun test yapmalimiyim sizce cikarmi acaba kandil ya bugun ins emegimzn karsiligini aliriz ya heycanliyim cok kanda yada idrarda sansimi denesemmi hic erken test yapan varmi
Canım ben 10.gun de idrar yapicam genelde çıkıyor istersen 2 gün daha bekleBnm bugun 7.gun test yapmalimiyim sizce cikarmi acaba kandil ya bugun ins emegimzn karsiligini aliriz ya heycanliyim cok kanda yada idrarda sansimi denesemmi hic erken test yapan varmi
Bnm dondurulmus 4.gun embriyom vardi onu transfer ettiler carsamba yapin dedilerRabbim herkesin emeğinin karşılığını versin testini hangi gün yaptır dediler bide senin embriyo kaçıncı gün
Canım bana 8.gün kan tahlili yaptirabilirsin 5.gün olduğu için dediler ben bi gün önce verdim cıktı kanda o yüzden sordum ona göre karar ver belli olmuyo bazen bu işlerBnm dondurulmus 4.gun embriyom vardi onu transfer ettiler carsamba yapin dediler
Bende cok ilaç alıyorum bünyeyi alt üst ediyor canım inşallah bir an evvel biraktirir doktorumuzBenimde 7,gün bugun. Dayanamadım idrar tahlili yaptım ama yani siliğin de siliği. Yani erken hala. Kanda azda olsa çıkar da işte beklemek lazım. Ben zaten şu ilaç alerjisinden mahvoldum. Dr değişmiyor da ilacı. Çokmu ilaç alıyorum anlamadım ya.
Hangi ilaclari kullaniyosun canimBenimde 7,gün bugun. Dayanamadım idrar tahlili yaptım ama yani siliğin de siliği. Yani erken hala. Kanda azda olsa çıkar da işte beklemek lazım. Ben zaten şu ilaç alerjisinden mahvoldum. Dr değişmiyor da ilacı. Çokmu ilaç alıyorum anlamadım ya.
Benimde 5.gun embriyosu yarin 7.gunum cikarmi acaba bana carsamba yap dediler amaCanım bana 8.gün kan tahlili yaptirabilirsin 5.gün olduğu için dediler ben bi gün önce verdim cıktı kanda o yüzden sordum ona göre karar ver belli olmuyo bazen bu işler
Ilkinde kan degerim 350 cikmisti senin bunda kan degerin kaç cikti cnmCanım bana 8.gün kan tahlili yaptirabilirsin 5.gün olduğu için dediler ben bi gün önce verdim cıktı kanda o yüzden sordum ona göre karar ver belli olmuyo bazen bu işler
7.gün 42 cıktı canım benim merkez öyle dedi her yer farklı söylüyor sen bilirsin duruma göre yaptirabilirsinIlkinde kan degerim 350 cikmisti senin bunda kan degerin kaç cikti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?