Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canım aslında öyle deniliyo ama rahim içini tam göremiyorlar doktorun keşke yapsaydı kalınlık felan yumurtalarla bitmiyor iş asıl yerleştiği yer rahim ona detaylı bi baksaydı senin tutunmama gibi durumun yok araştıracak durumu

Doktor boyle soyledi dediyse bir bildigi vardir diye dusundum fazlada ustelemek istemedim genelde egoist oluyorlar ki zaten en bilindik doktor bu cevrede hastasida cok ama baska doktora gidip sorcam yapsin yinede dedigin gibi belki birsey vardir

Doktor boyle soyledi dediyse bir bildigi vardir diye dusundum fazlada ustelemek istemedim genelde egoist oluyorlar ki zaten en bilindik doktor bu cevrede hastasida cok ama baska doktora gidip sorcam yapsin yinede dedigin gibi belki birsey vardir
Bilmiyorum benim merkezde üst üste başarısız olup bi kere bile bebek kaybı olunca önceden histeroskopi yapılsa bile yapılıyo en azından tutunmanın kolaylaştırılması için çizik felan atıyorlar inşallah düşündüğün gibi değildir bebeklerin seninledir tutunmustur o kadar çok istiyorum ki senden güzel haber almak

Oy canimmm cok sagol kuzumm ama olmazsada yine devamm Allah razi olsun Rabbim bebisini sana kavustursun cabucak gecsin 9 ay

Kızlar ben aldım pozitif sonucu bugun. İnşallah değer yükselmeye devam eder. 5.gün embriyo su 10 günde 272 beta hcg miz.

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Kizlar aradim labaratuardan once 2den sonra arayn dediler simdide henuz dondurulmadilar 5ten sonra arayin diyorlar sizce gec dondurulmak kotumu yani gecmi gelisiyo diye kafami yiycem ya 9 embrio vardi daha kaci kaldi bilmiyorum onceden 3gunde dondurulucaklar ve transferden 2 gun once acilicak yani besinci gun embriolari transfer olinicaq tabii bu kadar isleme dayanikli kala bilirse yavrucaklar :) esimle tatli atisoyorum 9 cocugimida alir baba evine giderimler basladi :)

Zaten gün gün arayıp haber veriyorlar embriyolar hakkında canım. Seni arayan olmadı mı?

Zaten gün gün arayıp haber veriyorlar embriyolar hakkında canım. Seni arayan olmadı mı?
Yok ya canim aradim 2 gun sonra tekrar arayin henuz bisey belli degil dediler ben sok, bi sorunmu var dedim yok canim rutin boyle toplama isleminden bes gun sonra bilgi verilecek dediler sizce normalmi size hergun arayipda ne diyorlar ?

Yok ya canim aradim 2 gun sonra tekrar arayin henuz bisey belli degil dediler ben sok, bi sorunmu var dedim yok canim rutin boyle toplama isleminden bes gun sonra bilgi verilecek dediler sizce normalmi size hergun arayipda ne diyorlar ?

Beni her gün arayıp kaç tane embriyonun sağlıkla gelişmeye devam ettiğini söylediler. 5. gün aradıklarında da kaç tane dondurulduğu hakkında bilgi verdiler. Genelde böyle olduğunu biliyorum prosedürün. Sizin merkez tuhaf geldi bana.

Canım benim 5.gün donduruldu onların araması gerekti aslında

Peki canim sende kac tanesi transfer olundu ve kalitesi nasildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…