- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Hadi bakalim benimde kan testi günüm o gün inşallah guzel haberler vermek nasip olur hepimize
Amin canim insallah cumlesiniOncelikle hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin Rahim dinlendirme derken ? Zaten donmuslarda rahim dinleniyor igneyle rahimi yoruyorsun
Amin canim insallah cumlesini
biz tedaviye subatta basladik yumurtalar toplandi embriyo haline gelince 5.ve 6. gune kadar gitti 6 embriyo sonra donduruldu
mart ayi geldi adet oldum adetin 19. gunu embriyo transferi yapildi
yani tedavi esnasinda bi adet gordum vucut adetle atti ilaclari dinlenmis oldum simdi 1 embriyo transfer oldum tuttu cok sukur
5 tanesi merkezde istedigim zaman dondurulmuslarla ignesiz ilacsiz transfer olacagim
yani dinlendirme dedigim subatta baslayp martta transfer olmayi kasdediyorum
Merhaba test gununuz mu?? Kacinci gununuz idrar yaptınız mi daha önceKizlar şimdi kan vermeye hastaneye gidiyorum cok heyecanliyim umarim hayirli sonuclar alirim insallh
Bugun test gunum 11.gun dun idrar yaptim cok silik ikinci cizgi ciktiMerhaba test gununuz mu?? Kacinci gununuz idrar yaptınız mi daha önce
Canım sonuç çıktı mı. Allahım sevindirsin.Kizlar şimdi kan vermeye hastaneye gidiyorum cok heyecanliyim umarim hayirli sonuclar alirim insallh
Yok canim bekliyoruz cok heyecanliyimCanım sonuç çıktı mı. Allahım sevindirsin.
Yok canim bekliyoruz cok heyecanliyim
108 cikti degerim kizlar
Rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsin kizlar onemlisi saglikla kucaga almayi nasip etsin insallh 2 embriyo koydular galiba bi tanesi tuttu degere goreçok sevindim inşallah rabbim kucağı na almayı nasip eder değerinde gayet iyi . Kaçıncı gün 3mbriyoruydu
1 veya 2 farketmez canım sağlıkla kucağına aldaRabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsin kizlar onemlisi saglikla kucaga almayi nasip etsin insallh 2 embriyo koydular galiba bi tanesi tuttu degere gore
Aynen canim saglikla alayimda kucagima bu arada 5.gun embriyosu idi1 veya 2 farketmez canım sağlıkla kucağına alda
Cok fazla yurmurta elde etmisler bence kac ml vurunuyordun igneyiKizlar labaratuardan aradilar 25 yumurtadan 12 saglam cikmisti ve 9 embrio olmusdu simdi besinci gunu ve hicbiri dayanmamis kaliteleri cok asagiymis ve hicbisey yapamayacaklarini hicbir embriomin olmadigini soylediler ilk denememdi neden boyle oldu anlamiyorum hala yunurta rezervjm guzeldi yasimda 25 yani nasil boyle olur ...
Kizlar labaratuardan aradilar 25 yumurtadan 12 saglam cikmisti ve 9 embrio olmusdu simdi besinci gunu ve hicbiri dayanmamis kaliteleri cok asagiymis ve hicbisey yapamayacaklarini hicbir embriomin olmadigini soylediler ilk denememdi neden boyle oldu anlamiyorum hala yunurta rezervjm guzeldi yasimda 25 yani nasil boyle olur ...
220/225Cok fazla yurmurta elde etmisler bence kac ml vurunuyordun igneyi
Neden 3. Gün de transfer etmemişler madem
Zaten bu ay olmuycakti dondurulucaklardi ve 3 gun bile dondurmamislar anlamiyorum ya gidib orayi dagitasim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?