- 2 Şubat 2015
- 59
- 20
- 288
- 35
Evet transfer öncesi başka ilaçlar da kullanılıyor...dondurulmuş embriyo transferi öncesi estrofem kullanıyoruzya istenilen kalınlığa gelirse direkt transfermi yapılıyor yoksa başka ilaçlar kullanıyormusunuz transfer öncesi
allah korusun canim hayalet kanama gibi bisey gördüm test günüme adetime 3 gun kaldi.testte carsamba.camasir astım bugun ondan mi oldu acaba sonrasinda dinlendim uyudum.Canm doktorun bi gunde kactane fitil dediyse okadar kullan fazlasida azida zararli sakin fitile ara vereyim deme o fitil progeston hormonu o tutuyo bebegi ara verirsen Allah korusun duser bebek
estrofem verip takip ediyordondurulmuş embriyo transferi öncesi estrofem kullanıyoruzya istenilen kalınlığa gelirse direkt transfermi yapılıyor yoksa başka ilaçlar kullanıyormusunuz transfer öncesi
canım bana 10 gün estrofem verdi kullan pzt kontrole gel kan testi yapacagız dedi. evimizi taşıma gibi bir durumumuz var kan tahlilinden sonuç olumlu cıkarsa başka ilaç vererek zaman kazanacakmıyım diye sordum. evi toplamam lazım öncedenallah korusun canim hayalet kanama gibi bisey gördüm test günüme adetime 3 gun kaldi.testte carsamba.camasir astım bugun ondan mi oldu acaba sonrasinda dinlendim uyudum.
estrofem verip takip ediyor
Uygun kalinlikta diyorki 5gun sonra transfer edicez progestan fitile ve artik ne ilac igne veriyorsa ona basla transferden sonra kan sulandirici ve baska bir kac ilac daha ekleyip test günü veriyor
Herkese ayni tedavi uyguluyorlarmi bilmiyorum ama bana transferden once estrofem clexsan ecopirin crinone jel verdi gebelik olduktan sonra uc ayda biraktrdidondurulmuş embriyo transferi öncesi estrofem kullanıyoruzya istenilen kalınlığa gelirse direkt transfermi yapılıyor yoksa başka ilaçlar kullanıyormusunuz transfer öncesi
Canm bak sakin ha sakin ilaclari kafana gore kullanma ilaclari dedigi saatte dedigi gibi kullanallah korusun canim hayalet kanama gibi bisey gördüm test günüme adetime 3 gun kaldi.testte carsamba.camasir astım bugun ondan mi oldu acaba sonrasinda dinlendim uyudum.
estrofem verip takip ediyor
Uygun kalinlikta diyorki 5gun sonra transfer edicez progestan fitile ve artik ne ilac igne veriyorsa ona basla transferden sonra kan sulandirici ve baska bir kac ilac daha ekleyip test günü veriyor
ben vitamin aspirin ve estrofem kullanıyorum. bilgi çizelgesinde 1 hafta sonra kontrol yazıyordu. beni 10. günde çağırdı.işimi hızlandırıyorlar anlamadımHerkese ayni tedavi uyguluyorlarmi bilmiyorum ama bana transferden once estrofem clexsan ecopirin crinone jel verdi gebelik olduktan sonra uc ayda biraktrdi
ikizmi acabaaa hayırlısı olsun canım benimKızlar beta hcg dörde katlamış normal mi bilmiyorum ama kafam takıldı canım sıkıldı hemşire on gün sonra muayene dedi daha kan vermenize gerek yok dedi. Niye böyle oldu ki ((. 10. Gün 592. 12.gün 2284 ))
Hey masallah ikiz gelıyo galıbaKızlar beta hcg dörde katlamış normal mi bilmiyorum ama kafam takıldı canım sıkıldı hemşire on gün sonra muayene dedi daha kan vermenize gerek yok dedi. Niye böyle oldu ki ((. 10. Gün 592. 12.gün 2284 ))
Gozun aydin canm gayet normal cikmis bnm 12 gun 736 cikmisti 13 gun 1138 14 gun 3060 cikmisti Allahi izniyle saglikli gebelik gibi görünüyorKızlar beta hcg dörde katlamış normal mi bilmiyorum ama kafam takıldı canım sıkıldı hemşire on gün sonra muayene dedi daha kan vermenize gerek yok dedi. Niye böyle oldu ki ((. 10. Gün 592. 12.gün 2284 ))
Buarada bnmki ikizdi canmKızlar beta hcg dörde katlamış normal mi bilmiyorum ama kafam takıldı canım sıkıldı hemşire on gün sonra muayene dedi daha kan vermenize gerek yok dedi. Niye böyle oldu ki ((. 10. Gün 592. 12.gün 2284 ))
Doktorun bi bilgisi vardr canm bni her hafta konturola cagiriyordu bazen haftada iki kez cagirirdiben vitamin aspirin ve estrofem kullanıyorum. bilgi çizelgesinde 1 hafta sonra kontrol yazıyordu. beni 10. günde çağırdı.işimi hızlandırıyorlar anlamadım
Uzaktaysaniz bir gun oncesinden gidib transferden bir gun sonra gönderiyorlar diye duymustumArakdaslar bizim embiryolar ankarada biz baska sehirdeyiz kac gun suruyor transfer islemi ankaraya gitsek en az kac gun isimiz surer izin sikinitimiz var bizimde domdurulmus
İnşallah sağlıklı gebeliktir canım.beni on gün sonraya çağırdı drumla diil de hemşireyle konuştum valla insan çok karışık oluyo darısı olmayanların başına.farklı bi durum olmasında kese görünene kadar insan emin olamıyo işte biliyosunuz.Doktorun bi bilgisi vardr canm bni her hafta konturola cagiriyordu bazen haftada iki kez cagirirdi
İnşallah gorursun keseyi merak etme bnde cok korkmustum doktorum korkulucak sebep yok sonucun gayet guzel cikmis rahatla demisti bundan sonra olumsuzluklardan stres ten uzak dur hamileligin tadini cikart Allah isteyen herkese hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin bizimkilerinde hayirli saglikli kucagmiza almayi nasip etsinİnşallah sağlıklı gebeliktir canım.beni on gün sonraya çağırdı drumla diil de hemşireyle konuştum valla insan çok karışık oluyo darısı olmayanların başına.farklı bi durum olmasında kese görünene kadar insan emin olamıyo işte biliyosunuz.
Canım biz de aynı durumdaydık. Ama fazla gidilip gelinmiyor dondurulmuş embriyo tedavisinde. Toplamda 4 defa gidiliyor ve 4. gelişte transfer yapılıyor. Yani gidip orada kalmanıza gerek yok. Toplam süreç 45 gün sürüyor. Yani tadaviye başladıktan sonra 45. gün transfer yapılıyor. Gidiş geliş yapabilirsiniz, sadece transfer günü kalmanız yeterli eğer uzak mesafedeyseniz. Biz transfer günü de kalmadık. 2 saat sürüyordu ev ile arası. 3 saat kadar orada yatıp dinlendim sonra eve geldik...Arakdaslar bizim embiryolar ankarada biz baska sehirdeyiz kac gun suruyor transfer islemi ankaraya gitsek en az kac gun isimiz surer izin sikinitimiz var bizimde domdurulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?