- 28 Temmuz 2016
- 75
- 37
- 18
- 34
İnşallah bu sefer rabbim yüzümüzü güldürürİlkini Beylikdüzü medicanada yaptırdım canım
Dondurulmuşlarimi alıp mecidiyeköy çevre hastanesinde yaptırıcam ikinciyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bu sefer rabbim yüzümüzü güldürürİlkini Beylikdüzü medicanada yaptırdım canım
Dondurulmuşlarimi alıp mecidiyeköy çevre hastanesinde yaptırıcam ikinciyi
Ben sadece 1 gün bel ağrısı çektim birde biraz ateş basıyor başka bişey yokMrb.kizlar bende dondurulmus embriyo transferi yaptirdim ve 27 sinde test gunum ama sizler cok belirti yasiyorsunuz ben hic birsey hissetmiyorum gayet normalim igne acilari haric
Bana hemen bir sonraki adetle yapmadılar. 2.adetle gel dedilerMerhaba kızlar size bir sorum olacak ben bu ay iğnelere başladım. Şans artırmak için dondurup ocak adetimde transfer yaptırmayı düşünüyorum. Sizce bu ay dondurup hemen bir sonra ki adetle transfer yapıyor mu? Yoksa aradan bir adet geçirip şubat adetini mi bekletiyor?
Bende ilk gun yani hastanede hafif kasik agrisi cektim o kadar baskada bisey yokBen sadece 1 gün bel ağrısı çektim birde biraz ateş basıyor başka bişey yok
Cuma günü benim tahlilim ama erken yapsam mı kiBende ilk gun yani hastanede hafif kasik agrisi cektim o kadar baskada bisey yok
Yapma canim bosver hadi persembe yapsan olurda simdi yapma benceCuma günü benim tahlilim ama erken yapsam mı ki
Değerin kaç cikti canim bende 8.gün yaptım 5.6o çıktı perşembe tekrar yaptiracam hayirlisi olsin9. Günüm kanda negatif nasip değilmiş Allah isteyen herkese nasip etsin ben artık bitirdim tedavi işini dondurulmuşumda kalmadı zaten.bekleyenler inşallah hayırlı haberler alir
Canim benim Allah tan umit kesilmez . Insallah ayina kendiliginden hamile kalirsin . Pes etme dua et . Sen elinden geleni yaptigina inaniyorsan Rabbimin bi bildigi vardir elbet. Belki senin icin daha iyisini verecektir. Iyi dusun iyi olsun. Allah cc kimseyi evlatsizlikla sinamasin . Bizim durumumuz zor tabi ama beterinde beteei vardir. Insallah birgun bizde anne olucaz. Rabbime inan. Rabbim kabul etmeyecagi duayi hayal bile ettirmezmis..9. Günüm kanda negatif nasip değilmiş Allah isteyen herkese nasip etsin ben artık bitirdim tedavi işini dondurulmuşumda kalmadı zaten.bekleyenler inşallah hayırlı haberler alir
12.gunu tamamlaman daha iyi canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin hepimizinDeğerin kaç cikti canim bende 8.gün yaptım 5.6o çıktı perşembe tekrar yaptiracam hayirlisi olsin
Hayırlı olsunnn canımm tedavin. Bende geçen hafta perşembe transfer için kontrole gittim benimkiside dondurulmuş ebriyo transferi olacak. İlk defa önümüzdeki pazartesi gidicem iğneler ve ilaçlardan sonra oda 12.gün olmuş oluyor. Pazartesiden sonra daha kaç kere giderim bilmiyorum. Sanırım rahimin kalınlaşma durumuna yani kişiye göre değişiyor
- Selam Kizlar ben 8 kasimda opu oldum yumurtam cok oldugu icin embiryonlarimizi dondurdular ocakta InsAllah transver olucak.kizlar size bir sey sormak istiyorum.Dondurulmus transver icin adetin ilk gununden transver gunune kadar kac kere doktor konturolune gitdiniz?
Amin ecmain canim bugün kan verdim ikiye katlamis değer biraz düşük Rabbim hepimiz için hayırlısini versin12.gunu tamamlaman daha iyi canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin hepimizin
Katlamismi deger canim. Biraz dusuk demissin . Kac cikti acabaAmin ecmain canim bugün kan verdim ikiye katlamis değer biraz düşük Rabbim hepimiz için hayırlısini versin
8.gün 5.69 10.gün 11.45 çıktı canım ama değer düşük 2.güne bir kan ver dediler belki yeni tutunmaya başlıyor diyor hemşire hayirlisiKatlamismi deger canim. Biraz dusuk demissin . Kac cikti acaba
Iki gunde verme canim .1 hafta bekle sabirla eger bekleyebiliyorsan canim8.gün 5.69 10.gün 11.45 çıktı canım ama değer düşük 2.güne bir kan ver dediler belki yeni tutunmaya başlıyor diyor hemşire hayirlisi
Tüp bebekten iki güne ver dediler ama ben pazar vermeyi düşünüyorum kismetimizde varsa olur senin kaçıncı günün inşallah hayirlisiyla pozitifi görürsünüzIki gunde verme canim .1 hafta bekle sabirla eger bekleyebiliyorsan canim