• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Mrb.kizlar bende dondurulmus embriyo transferi yaptirdim ve 27 sinde test gunum ama sizler cok belirti yasiyorsunuz ben hic birsey hissetmiyorum gayet normalim igne acilari haric

Merhaba kızlar size bir sorum olacak ben bu ay iğnelere başladım. Şans artırmak için dondurup ocak adetimde transfer yaptırmayı düşünüyorum. Sizce bu ay dondurup hemen bir sonra ki adetle transfer yapıyor mu? Yoksa aradan bir adet geçirip şubat adetini mi bekletiyor?
Bana hemen bir sonraki adetle yapmadılar. 2.adetle gel dediler

9. Günüm kanda negatif nasip değilmiş Allah isteyen herkese nasip etsin ben artık bitirdim tedavi işini dondurulmuşumda kalmadı zaten.bekleyenler inşallah hayırlı haberler alir

9. Günüm kanda negatif nasip değilmiş Allah isteyen herkese nasip etsin ben artık bitirdim tedavi işini dondurulmuşumda kalmadı zaten.bekleyenler inşallah hayırlı haberler alir
Değerin kaç cikti canim bende 8.gün yaptım 5.6o çıktı perşembe tekrar yaptiracam hayirlisi olsin

Bende ocak ayını bekliyorum donmuş emriyo transferi için

Kızlar ben şuanda transfer için corasprin (enox) kullanıyor ve karnım mosmor sizinde öyle oldumu ?

Canim benim Allah tan umit kesilmez . Insallah ayina kendiliginden hamile kalirsin . Pes etme dua et . Sen elinden geleni yaptigina inaniyorsan Rabbimin bi bildigi vardir elbet. Belki senin icin daha iyisini verecektir. Iyi dusun iyi olsun. Allah cc kimseyi evlatsizlikla sinamasin . Bizim durumumuz zor tabi ama beterinde beteei vardir. Insallah birgun bizde anne olucaz. Rabbime inan. Rabbim kabul etmeyecagi duayi hayal bile ettirmezmis..

• Selam Kizlar ben 8 kasimda opu oldum yumurtam cok oldugu icin embiryonlarimizi dondurdular ocakta InsAllah transver olucak.kizlar size bir sey sormak istiyorum.Dondurulmus transver icin adetin ilk gununden transver gunune kadar kac kere doktor konturolune gitdiniz?:110:

• Selam Kizlar ben 8 kasimda opu oldum yumurtam cok oldugu icin embiryonlarimizi dondurdular ocakta InsAllah transver olucak.kizlar size bir sey sormak istiyorum.Dondurulmus transver icin adetin ilk gununden transver gunune kadar kac kere doktor konturolune gitdiniz?:110:
Hayırlı olsunnn canımm tedavin. Bende geçen hafta perşembe transfer için kontrole gittim benimkiside dondurulmuş ebriyo transferi olacak. İlk defa önümüzdeki pazartesi gidicem iğneler ve ilaçlardan sonra oda 12.gün olmuş oluyor. Pazartesiden sonra daha kaç kere giderim bilmiyorum. Sanırım rahimin kalınlaşma durumuna yani kişiye göre değişiyor

8.gün 5.69 10.gün 11.45 çıktı canım ama değer düşük 2.güne bir kan ver dediler belki yeni tutunmaya başlıyor diyor hemşire hayirlisi
Iki gunde verme canim .1 hafta bekle sabirla eger bekleyebiliyorsan canim

Back
X