Canim transfer öncesi hangi ilaclari verdilerKizlar benim de inş önümüzde ki hafta transferim olacak adetin 10. Günü rahim kalınlığı 10 dedi dr biraz yüksek mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim transfer öncesi hangi ilaclari verdilerKizlar benim de inş önümüzde ki hafta transferim olacak adetin 10. Günü rahim kalınlığı 10 dedi dr biraz yüksek mı acaba
Kizlar benim de inş önümüzde ki hafta transferim olacak adetin 10. Günü rahim kalınlığı 10 dedi dr biraz yüksek mı acaba
Merhaba arkadaşlar ben de dondurulmuş ile transfer olucam inşallah salı günü![]()
Hayirli olsun cnm.ins nasip olur sanada.kacinci gun embiryosu konulcak kac tane cnm?
Hayirli olsun cnm.ins nasip olur sanada.kacinci gun embiryosu konulcak kac tane cnm?
Lolita transfer günü duyguların nasıldı ya bende olumlu ya da olumsuz bir şey yok yani hiç-bir şey hissetmiyorum bir yanım yavaştan stresleniyor meselâ eşime istemsizce çıkışıyorum daha önce susardım cevap vermezdim ama şimdi tutamıyorum :)
Öncelikle hayırlı olsun canım allah im kucağına almayı nasip etsin inşallahbenim ilk denemem canım 1 tane 5. Gün embriyosu koyacaklar inşallah
Hayirli olsun cnm..ins.saol cok tsk cnim.Rabbim sana ve isteyen hrkese nasib etsin.amin.benimde ilk denememdi cnm cok skur.yas kac
Maşallah canım amiinn teşekkür ederim salı günü için bana dua et26 yaşındayım 5 buçuk yıllık evliyim geçen sene aşılama yaptırdım böyle , sen kaç yaşındasın
Tabiki ederim cnm her an ediyorum herkese..aa tamamen ayniyiz cnm bnde 26 senemiz bile aynibende 2 asilama oldum nasip olmadi cnm.pko war bende.oncesinde klomen hic etki etmedi
Bize de sebepsiz infertilite dedi canım bu dr bakalım artık demek ki kaderimizde tüp bebek varmış:) ne diyelim kibende kullandım klomeni yumurtam tepki verdi ama sonuç yok canım olmadı
Inşallah arkadaşım teşekkür ederimHakkinizda hayirli olsun ins tez zamanda kavusursunuz cnm
Hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar ben de dondurulmuş ile transfer olucam inşallah salı günü![]()
Hayırlı olsun canım
Ben de transferi bekliyorum canım bugün son kontrolüm varTeşekkür ederim canım allah razı olsun
Sen ne aşamadasın?
Ben de transferi bekliyorum canım bugün son kontrolüm var
Canım dr dan çıktım şimdi yumurtanın biri 19 mm diğeri 18 mm dedi çatlamasını bekleyeceğiz dedi o şekilde daha iyi oluyor dedi ama bilemedim catlatma iğnesi yapsam mı acabaHadi hayırlısı inşalalh canım
Canım dr dan çıktım şimdi yumurtanın biri 19 mm diğeri 18 mm dedi çatlamasını bekleyeceğiz dedi o şekilde daha iyi oluyor dedi ama bilemedim catlatma iğnesi yapsam mı acaba
Canım en son cuma günü 10 mm dediler yarın gene gideceğim senin kaç rahim kalınlığıben de dondurulmuşla ilaçsız transfer bekliyorum. son kontrolum gecen hafta oldu. çatlatma iğnesi verdi kanda lh baktıktan sonra.
17.5 olmuştu yumurta.
doktorun nasıl dediyse öyle yap canım bence. hiç kafanı karıştırma.
rahim kalınlığın ne bu arada?