• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo kalite

gunes12306

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
393
172
23
31
Arkadaşlar herkese merhaba transferime az kaldı Allah nasip ederse yani her şeyimiz stresli mi olur oluyor tam oh diyoruz tekrar bişey söylüyorlar olan moral motivasyon iyice gidiyor 5.gün dondurulmuş 3Ab 3cb kalitede embriyolarım var Allah nasip ederse beraber transfer edilecek zaten dondurulurkende beraber dondurdular embriyolog çözülürken kaliteleri düşer ölürlerse transferin iptal olacak dedi beynimden vurulmuşa döndüm belki Buda bir olasılık olabilir de ama ne bileyim zaten stres altındayız birde bunun denmesi beni yıktı

Kötü düşünmeyin aksine cozulunce gelişmeye devam edenlerde oldukca fazla sağlıkla tutunsunlar 🙏🏻🙂

Milyonlarca dondurulmuş transfer gerçekleşiyor çok düşük bi ihtimal stres yapmayın

Dondurulmuş 3. Gun embrıyosuyla ikizlerim oldu elhamdülillah

Benim de 5. Gün embriyoların çift dondurulmuştu. Transfer günü yaklaştığında doktor çift embriyo transferi ister misiniz demişti. Kararsız kalmıştık. Transfer sabahı arayıp embriyolardan birinin çözündüğü zaman kalitesinin transfere uygun olmadığını diğerinin iyi olduğunu söylediler. Eğer çift transfer isterseniz bir çift daha çözdürelim dediler. Tek transfer istedik. Kızım dünyaya geldi çok şükür. Hiç endişe etmeyin. Stres en büyük engel. Sakin olun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de 5. Gün embriyoların çift dondurulmuştu. Transfer günü yaklaştığında doktor çift embriyo transferi ister misiniz demişti. Kararsız kalmıştık. Transfer sabahı arayıp embriyolardan birinin çözündüğü zaman kalitesinin transfere uygun olmadığını diğerinin iyi olduğunu söylediler. Eğer çift transfer isterseniz bir çift daha çözdürelim dediler. Tek transfer istedik. Kızım dünyaya geldi çok şükür. Hiç endişe etmeyin. Stres en büyük engel. Sakin olun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah razı olsun çokmteşekkür ederim benim de beraber dondurdular geride hiç yumurtam yok zaten dilerim bunlar nasip olur 🙏

Allah razı olsun çokmteşekkür ederim benim de beraber dondurdular geride hiç yumurtam yok zaten dilerim bunlar nasip olur 🙏
ben kalitelerini bile sormamıştım. Teslim olun. En güzeli nasip olsun. Sonucu buradan paylaşın lütfen 😊 hayırlı olsun şimdiden. Doktorlar her ihtimali söylemek zorunda o yüzden nötr davranması daha iyi

ben kalitelerini bile sormamıştım. Teslim olun. En güzeli nasip olsun. Sonucu buradan paylaşın lütfen 😊 hayırlı olsun şimdiden. Doktorlar her ihtimali söylemek zorunda o yüzden nötr davranması daha iyi
Çok haklısın evham yapıyorum Buda bana zarar biliyorum cuma günü buraya çözüldü sorun olmadı yazacağım inşallah 🙏

Back
X