• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ BEKLEYENLER

Canım, Rabbim hayırlısını versin. İnşaallah hayırla sağlıkla hepimiz de bebeklerimize kavuşuruz. evet kayserideyim.
transferim yapıldı sonuç bekliyoruz. hayırlısı bakalım.

Hayirlisiyla inşallah bebisin sana tutunur

dondurulmuş yumurtayla tedaviye başladığımızda hastaneye ödenen tutar daha mı yüksek yoksa daha mı düşük oluyor?

Niye o kadar tuttu ki özele mi gidiyodun canım benim de ilki 5500 tutmuştu dondurulmuş embriyoya da 2 bin dedi transfere
evet sigorta anlaşmalı bir merkeze gidiyorum. sigortadan faydalanarak ilkine 2.500 TL ödedim. dondurulmuş için sigorta hakkını öldürme dediler 2.000 Tl istediler. ama istanbulda bir arkadaşım sadece muayene ücretine transfer yaptırdı. şans biraz

evet sigorta anlaşmalı bir merkeze gidiyorum. sigortadan faydalanarak ilkine 2.500 TL ödedim. dondurulmuş için sigorta hakkını öldürme dediler 2.000 Tl istediler. ama istanbulda bir arkadaşım sadece muayene ücretine transfer yaptırdı. şans biraz

Evet nasip kısmet merkezden merkeze de fark ediyo hayırlısı inşallah hepimiz için

Kızlar transfer yaptırip sonuç bekleyen var mı napiyosunuz sesiniz cikmiyo hiç

Back
X