DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ BEKLEYENLER

bence bekle biraz istersen benim kuzeniminde başına geldi doktor en azzından 1 sene bekle demiş aslında fiziki olarak 6 ayda sıkıntı olmaz ama yinede sen bilirsin. allah yardımcın olsun
hastane 1 ay sonra deneyebilirsin ilaç kullanmayacaksın diyor ama işin manevi yönünü onlar algılayamıyorlar maalesef. bende yaşın önemli olduğunu bildiğim için çok beklemek istemiyorum.

DOĞRU SÖYLÜYORSUN BENİM KUZENİM DOKTORU MANEVİ YÖNDEN 1 SENE BEKLE DEMİŞTİ YOKSA İSTERSEN ALTI AYDA YETER DEMİŞ AMA ZATEN TOPARLANIP KENDİNE GELENE KADAR 6 AY GEÇİYOR RABBİM YAZMIŞTIR GÜNÜNÜ O GÜN OLUR İNŞALLAH BU SEFER GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ HEP BERABER

merhaba arkadaşlar...
öncelikle Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah ben haziran ayında tüp bebeğe başladım her şey yolunda gitti. ancak bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu. Patolojiden her şey normal sonucu geldi. kalbi durduğuna göre %95 sorunlu bir bebektir dediler ama benim bebeğimin her şeyi normal çıktı bu benim için daha da bir yıkım oldu. bizim kısırlık sebebimizi de bilinemeyen maalesef...
şimdi dondurulmuş 3 tane embriyom var. kürtaj olalı 3 hafta kasım ayında transfer ettirmek istiyorum acaba çok mu erken olur bilemedim
Seninle aynı durumdayız. Benimde 8'de öldü ne yazık ki, kromozom anomalisi çıktı. Tamamen tesadüfi. 3 temmuzda kürtaj oldum, bayramın ilk günü transferim var. Ruhen kendini iyi hissediyorsan denemelisin bence

DOĞRU SÖYLÜYORSUN BENİM KUZENİM DOKTORU MANEVİ YÖNDEN 1 SENE BEKLE DEMİŞTİ YOKSA İSTERSEN ALTI AYDA YETER DEMİŞ AMA ZATEN TOPARLANIP KENDİNE GELENE KADAR 6 AY GEÇİYOR RABBİM YAZMIŞTIR GÜNÜNÜ O GÜN OLUR İNŞALLAH BU SEFER GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ HEP BERABER
amin en doğru zaman neyse allah onu nasip etsin hepimize

Seninle aynı durumdayız. Benimde 8'de öldü ne yazık ki, kromozom anomalisi çıktı. Tamamen tesadüfi. 3 temmuzda kürtaj oldum, bayramın ilk günü transferim var. Ruhen kendini iyi hissediyorsan denemelisin bence
benim bebeğimde bir anormallik te çıkmadı sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum.en kısa zamanda hastaneyle görüşeceğim. umarım bebeğin sana bayramı bayram yapar.

benim bebeğimde bir anormallik te çıkmadı sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum.en kısa zamanda hastaneyle görüşeceğim. umarım bebeğin sana bayramı bayram yapar.
Amiiin sağol iyi dileklerin için. Bence sevinmelisin, diğer embriyolar için endişelenmens gerek yok. Eğer trizomi vs gibi bir şey çıksaydı tedaviye baştan başlayıp pgt falan yaptırman gerekirdi. Bir şey çıkmamasının böyle bi iyi tarafı var :)

11 gün önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim ben de .kalp atışı yoktu.kurtaj oldum :-( tamam oldu diyip sevinirken birden gidiveriyor :-( toparlayamadim henüz kendimi.ağlamaktan düşünmekten alikoyamiyorum kendimi. Patoloji sonucu temiz çıkmış.bebeği genetiğe gönderdik bir ay sonra öğreneceğiz sonucu.inşallah genetik bir sorun yoktur. Rabbim kimseye yasatmasin bebeğini kaybetmeyi. Sonuç olumsuzdur diye insan hazır oluyor da buna olamıyor :-( merkezini aradım üçüncü adetinle baslayabilirsin dendi. Bazen diyorum acaba kan pıhtılaşması mi vardı da sonuç böyle oldu.keşke başta baksalar . o kadar sıkıntı cekiyoruz maddi manevi . rabbim hepimizin yardımcısı olsun

11 gün önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim ben de .kalp atışı yoktu.kurtaj oldum :-( tamam oldu diyip sevinirken birden gidiveriyor :-( toparlayamadim henüz kendimi.ağlamaktan düşünmekten alikoyamiyorum kendimi. Patoloji sonucu temiz çıkmış.bebeği genetiğe gönderdik bir ay sonra öğreneceğiz sonucu.inşallah genetik bir sorun yoktur. Rabbim kimseye yasatmasin bebeğini kaybetmeyi. Sonuç olumsuzdur diye insan hazır oluyor da buna olamıyor :-( merkezini aradım üçüncü adetinle baslayabilirsin dendi. Bazen diyorum acaba kan pıhtılaşması mi vardı da sonuç böyle oldu.keşke başta baksalar . o kadar sıkıntı cekiyoruz maddi manevi . rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Başın sağolsun öncelikle...
Ben de 8. Haftada kaybettim aynı şekilde. Kromozom anomalisi çıktı, tamamen tesadüfiymiş. Bi hastalık çıkmadı. Temmuzda kaybettim hala ağlıyorum... Kromozom testi çıkınca cinsiyetini sormayı unutma, benimki kızmış...
Kafayı testlerle bozup yapılabilecek her testi yaptırdım. 5 düşüğüm varmış gibi davranın ne test yapılacaksa yapın dedim. Hiçbir şey çıkmadı. Eşime de baktırdık onda da çıkmadı. Çok korkarak ama içim bir nebze rahat bir şekilde bekliyorum ikinci transferimi. İmkanın varsa testleri yaptır.
Allah sabrımızı ve gücümüzü arttırsın...

Başın sağolsun öncelikle...
Ben de 8. Haftada kaybettim aynı şekilde. Kromozom anomalisi çıktı, tamamen tesadüfiymiş. Bi hastalık çıkmadı. Temmuzda kaybettim hala ağlıyorum... Kromozom testi çıkınca cinsiyetini sormayı unutma, benimki kızmış...
Kafayı testlerle bozup yapılabilecek her testi yaptırdım. 5 düşüğüm varmış gibi davranın ne test yapılacaksa yapın dedim. Hiçbir şey çıkmadı. Eşime de baktırdık onda da çıkmadı. Çok korkarak ama içim bir nebze rahat bir şekilde bekliyorum ikinci transferimi. İmkanın varsa testleri yaptır.
Allah sabrımızı ve gücümüzü arttırsın...
Amin canım.hangi testleri yaptirdin bilgi verebilir misin.nasıl bi acıdır bu böyle :-( geçmek bilmiyor.inşallah zamanla gecer, mutlu bir insanıdır ama bebeğimi kaybettikten sonra yuzumden dusen bin parça. Hep aklimda ,hep gozumun önünde bebeğin ultrasound goruntuleri.

Amin canım.hangi testleri yaptirdin bilgi verebilir misin.nasıl bi acıdır bu böyle :-( geçmek bilmiyor.inşallah zamanla gecer, mutlu bir insanıdır ama bebeğimi kaybettikten sonra yuzumden dusen bin parça. Hep aklimda ,hep gozumun önünde bebeğin ultrasound goruntuleri.
Ne yazık ki üzüntü geçmiyor... Ama zamanla sevgisi ağır basıyor, daha az ağlıyorsun. Hiç unutmayacağız onları, hep seveceğiz. Emin ol betahcg normale dönünce daha iyi hissedeceksin, fiziksel kısmı bitince en azından o kısım kolaylaşıyor.

Yaptırdığım testleri bulup sana özelden mesaj atayım akşam olur mu? Unutursam hatırlat lütfen.

Olur tabi.teşekkür ederim
Buldum :) cep tlf varmış

-FAKTOR V LEİDEN MUTASYONU
- Genetik test (sitogenetik) hem sana hem eşine
Bunun haricinde koyduğum fotoya bakabilirsin. İsimleri uzun ve garip, bi hata olmasın diye yazmıyorum foto olarak koyuyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 78
Buldum :) cep tlf varmış

-FAKTOR V LEİDEN MUTASYONU
- Genetik test (sitogenetik) hem sana hem eşine
Bunun haricinde koyduğum fotoya bakabilirsin. İsimleri uzun ve garip, bi hata olmasın diye yazmıyorum foto olarak koyuyorum.
Sağ olasın canım.

Sağ olasın canım.
Rica ederim. Doktorun tek kayıp için gereksiz bulabilir bu testleri, benimki de bin kere bunları 2-3 kayıptan sonra yapıyoruz dedi ama bu acıyı ikiyle üçle çarpmaya ruhum dayanmaz. Parayla yaptırdık mecburen. Üniversite hastanesine gidip yalan söyleyerek ucuza getiren arkadaşlar var, deneyebilirsin sen de. İlk reglinden sonra yaptırman gerekiyor, betahcg sıfırlanmadan yanlış sonuç veriyormuş. 2-3 haftada çıkıyor sonuçlar.

merhaba
bende çarşamba günü dondurulmuş tedavisine başladım
2010 yılında ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım ve kızım şu an 5 yaşında
o tedaviden kalan dondurulmuş embriyolar ile ilk denememi nisan ayında yaptık ancak sonuç negatif oldu
ikinci denememde inşallah başarılı olurum

Umarım tedavileriniz olumlu sonuçlanır
estrofem tablet benim midemi fena yaptı ki zaten sorunlu bir midem var
bu ilaçların yan etkileri çok fazla.
prospektüsünü okuduğumda meme kanserinden tutunda kalp damar tıkınıklığına inme sarılık gibi çok ciddi hastalıklara neden olabileceği yazmakta
keşke doğal yollarla hamile kalabilseydik

Back
X