• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ BEKLEYENLER

Umarım tedavileriniz olumlu sonuçlanır
estrofem tablet benim midemi fena yaptı ki zaten sorunlu bir midem var
bu ilaçların yan etkileri çok fazla.
prospektüsünü okuduğumda meme kanserinden tutunda kalp damar tıkınıklığına inme sarılık gibi çok ciddi hastalıklara neden olabileceği yazmakta
keşke doğal yollarla hamile kalabilseydik
Keşke... Beni de perişan etti. İnanılmaz bi halsizlik, sinir bozukluğu... Ödem yapıyordu o geçti neyse ki. Günde 4 tane alıyorum. Transferde kesecek miyiz yoksa devam mı edilecek biliyor musun?

Transferde kesilmiyor devam ediyor
eğer gebelik gerçekleşirse 8.haftaya kadar kullanmaya devam ediliyor
ben estrofemi günde 3 kullanıyorum
bundan önceki dondurulmuş tedavimde estrofemi kafama göre kullanıyordum bazen 3 bazen 2
ama sonuçta rahim kalınlığını arttırmaksa amaç gayet güzel artmıştı

Slm.
Çocuklarını kaybeden arkadaşlar başınız sağolsun. Negatif sonuç alan arkadaşlar geçmiş olsun. Her zaman hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bu imtihanı da atlatıp hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşuruz inş.
Ben de regl olursam bayramın ilk günü dondurulmuş embriyolar ile tedaviye başlayacağım. Bana da Dua edin lütfen.
Bu güne kadar 5 aşılama 3 tüp bebek denemem oldu. 2 si tuttu ama kürtajla sonuçlandı. Son tutunan bebeğimin kalp sesini duymuştuk. 8.5 haftada kalbi durdu...

benimde bu ay 21 tane yumurtam toplandı. aşırı uyarılmadan dolayı ohss riski varmış, o yüzden transfer olmadı. 5 tane embriyo dondurduk sanırım ekim ayında transfer olacak. inşallah bi problem çıkmaz diye dua ediyorum. bi negatif bi yarıda kalan tedavim var. çok şükür ki 5 sefer dondurulmuşlarla deneme şansım var iğne ilaç ultrason yumurta toplama işinden kurtuldum.

benimde bu ay 21 tane yumurtam toplandı. aşırı uyarılmadan dolayı ohss riski varmış, o yüzden transfer olmadı. 5 tane embriyo dondurduk sanırım ekim ayında transfer olacak. inşallah bi problem çıkmaz diye dua ediyorum. bi negatif bi yarıda kalan tedavim var. çok şükür ki 5 sefer dondurulmuşlarla deneme şansım var iğne ilaç ultrason yumurta toplama işinden kurtuldum.
Ne yazık ki dondurulmuşlarla denerken de ilaç var. Şu an günde 6 tane ilaç alıyorum ben :))

Kızlar dondurulmuslarla ücret ne kadar oluyo bilgi verebilir misiniz biraz ortalama her yerde aynıdır 3 aşşa 5 yukarı

dondurulmuşu çözdürmek için 1,500 lira verdik biz.. ilaçlar ayrı tabi. dondurmak içinde 1.200 lira verdik. bi tanesi tek tüp diğerleri ikişer ikişer iki tüpte donduruldu. yani toplamda 5 tane embriyo dondurduk.

dondurulmuşu çözdürmek için 1,500 lira verdik biz.. ilaçlar ayrı tabi. dondurmak içinde 1.200 lira verdik. bi tanesi tek tüp diğerleri ikişer ikişer iki tüpte donduruldu. yani toplamda 5 tane embriyo dondurduk.

Tesekkur ederim canım cevabin için Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin bizimde 5 tane donduruldu ama sonuç negatif olunca para almadılar dondurmak için şimdi benimki de 1500 2000 arası mi olur ki acaba 3 u de bulur mu ki :KK64:

Tesekkur ederim canım cevabin için Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin bizimde 5 tane donduruldu ama sonuç negatif olunca para almadılar dondurmak için şimdi benimki de 1500 2000 arası mi olur ki acaba 3 u de bulur mu ki :KK64:

amiin inşallah cümlemizinkini :) bizim merkezde açtıkları her tüp için +200 istiyorlardı yanlış hatırlamıyosam. dondurmak 1,200 TL idi. bence baştan aynı şeyleri yaşamaktansa dondurmaya 3 ü de bulsa vermek çok mantıklı. hem dondurulmuşda rahim daha doğal halinde oluyormuş. yani yumurta toplamadan hemen sonra olmadığı için bi dinlenme süreci girmiş oluyomuş araya. doktoruma sormadım ama burda okumuştum.

amiin inşallah cümlemizinkini :) bizim merkezde açtıkları her tüp için +200 istiyorlardı yanlış hatırlamıyosam. dondurmak 1,200 TL idi. bence baştan aynı şeyleri yaşamaktansa dondurmaya 3 ü de bulsa vermek çok mantıklı. hem dondurulmuşda rahim daha doğal halinde oluyormuş. yani yumurta toplamadan hemen sonra olmadığı için bi dinlenme süreci girmiş oluyomuş araya. doktoruma sormadım ama burda okumuştum.

Ayy inşallah yaa bide ben rahim tüberkülozu gecirmisim bu şekilde olup embriyo tutunan duydun mu yabda aramızda var mı

Merhaba herkese,
1 Aralık'ta dondurulmuş 4 gun embriyolarıyla 2 embriyo transferi oldum. 13. Gun kan testinde Beta Hcg değerim 4684 çıktı. Doktorum bi yanlış veya sıkıntı olabileceğini söyledi. Değer yuksek mi size gore, ve bu aşamada bi sıkıntı olup olmadığını anlamak icin yapılacak vajinal ultrason sakıncalıolabilir mi? Tecrübe etmiş arkadaşlar yazarsa sevinirim. İlk tup bebek denemem.

Merhaba herkese,
1 Aralık'ta dondurulmuş 4 gun embriyolarıyla 2 embriyo transferi oldum. 13. Gun kan testinde Beta Hcg değerim 4684 çıktı. Doktorum bi yanlış veya sıkıntı olabileceğini söyledi. Değer yuksek mi size gore, ve bu aşamada bi sıkıntı olup olmadığını anlamak icin yapılacak vajinal ultrason sakıncalıolabilir mi? Tecrübe etmiş arkadaşlar yazarsa sevinirim. İlk tup bebek denemem.

Niye yanlış ya da sıkıntı olsun ki ikizdir belki inşallah bisey yoktur canım hakkinizda hayırlısı olsun

Niye yanlış ya da sıkıntı olsun ki ikizdir belki inşallah bisey yoktur canım hakkinizda hayırlısı olsun
İnsallah Galiba
İnsallah Galiba donmus embriyoda beta hcg normalin üzerinde çıkabiliyormuş, umarım sadece o yüzdendir

merhaba arkadaşım
ben de dondurulmuş embriyo transferi için tedavi aşamasındayım. sonucun ne oldu merak ettim?
3 transferin 2 si dondurulmuştu dondurulmuşlarla olan iki transferde de pozitif sonuç aldım ikisinde de düşük yaşadım maalesef sebebini hala bilmiyoruz pıhtılaşmam da çıktı ama iğne kullanmama rağmen kaybettim tedavin kayseride sanırım

3 transferin 2 si dondurulmuştu dondurulmuşlarla olan iki transferde de pozitif sonuç aldım ikisinde de düşük yaşadım maalesef sebebini hala bilmiyoruz pıhtılaşmam da çıktı ama iğne kullanmama rağmen kaybettim tedavin kayseride sanırım
Canım, Rabbim hayırlısını versin. İnşaallah hayırla sağlıkla hepimiz de bebeklerimize kavuşuruz. evet kayserideyim.
transferim yapıldı sonuç bekliyoruz. hayırlısı bakalım.

Canım, Rabbim hayırlısını versin. İnşaallah hayırla sağlıkla hepimiz de bebeklerimize kavuşuruz. evet kayserideyim.
transferim yapıldı sonuç bekliyoruz. hayırlısı bakalım.
İnşallah pozitif sonuçlanır hayırlı haberlerini bekliyorum

Merhaba herkese,
merhaba sizin sonuç yüksek sıkıntı var demişlerdi arkadaşımın da 2068 çıkmış bir embriyoda sizin son durum ne yazarsanız sevinirim

Back
X