Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Persembemi oldun transferin. Benimde bugun 3. Gunum. insallah hayirli haberler alicaz. Nasil hissediyorsun kendini ?
Carsamba oldum transferm.insallah aliriz.acikcasi cok bisey hissetmiyorum.cok nadir sol kasigimda batmaboluyo bi iki sn suruyo.zaman gecmek bilmiyo.cok yatmiyorum ben evin icinde yuruyorum

Carsamba oldum transferm.insallah aliriz.acikcasi cok bisey hissetmiyorum.cok nadir sol kasigimda batmaboluyo bi iki sn suruyo.zaman gecmek bilmiyo.cok yatmiyorum ben evin icinde yuruyorum

Benimde persembe olmustu. Ilk gun ve dun pek dinlenmedim diyebilirim.bugun sadece yatiorum. Yemek falan yaptim.Belki biraz yuruyuse cikabilirim cunku yattikca kan dolasimi yavaslio ve vucudumda hissediorum. Surekli bacak agrisi oluo surekli gerilme ihtiyaci falan. Iyi degil yani

Haklisin bende dusunuyorum yuruyuse cikmayi.ben ilk gun transferden sonra da cok yatmadim.zaten 20 dakkada kaldiriyolar ardindan arabayla 1.5 saat yolculuk yaptim.kahvaltimizi disarda yapip eve geldik esimle.oturdum yattim evde yurudum bole gecti.senin nasil gecti

Kızlar ikinci tup bebek tedavisi görenler doktor ilk tedavi sonrası ne ilacı verdi bana yasmin verdi ama korkuyorum hadi embriyolar tutunmazsa ilacımın bitmesini 14gun kaldı adet olup 3.gun gtcem doktora

takma kafaya..bi kadının 2 tüpü alınmış eşinin spermi sıfıra yakınmış hamıle kalmış..dokotrlar ımkansız demış
Hayırlısı artık 4. Deneme in uğraşıyorum bn elimden geleni yapıyorum ztn ne bilim denicek bişiy de bulamıyorum ki

vitamin kullanmiyomusun canim yaa ilaclarin bana gore cok az canim
Folik asit aliyorum. Yurtdisindayim baska ilac vermiyorlar. Kismet artik. Ilk hamileligimde de ayni ilaclari almistim. Sali günü kese icin cagirdilar. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Back
X