- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çoğula benziyor değerin maşallah canım benim :)1220 canimm 2 katindan fazla cogul diye dusundum ama bilmem bakalim
Slm kızlar bugün çok kötü bi Gündü bnn için hem annem ailem yoktu Yanımda hem cocuğumun olmayşı saatlerce Ağladım niye hayat bu kadar zor .
Derdimi sorunumu anlatacak başka hiç kimse yok ne kdr zor ve ağır bi Sınavdan geçiyoruz biz . En cok bu kdr şeyin içinde annemi aradım keşke yanımda olabilseydi belki bi çare olmazdı ama yükümü hafifletirdi konuşurdu bnmleBende ayni durumdyim seninle. Ama sukur et saglimiz yerinde. Ailelerimiz saglikli. ALLAH baska buyuk dertler vermesin. Herseyin zamani var uzulme bu kadar
sagol canim sendede kabizlik varmi ya bende yeni basladi ama cok fena sabah zorlandim korkuyorum cokta sivi tuketiyorum aslinda napcam bilmiyorumEvet çoğula benziyor değerin maşallah canım benim :)
hayirlisi olsun canim hadi bakalim darisi bizeFolik asit aliyorum. Yurtdisindayim baska ilac vermiyorlar. Kismet artik. Ilk hamileligimde de ayni ilaclari almistim. Sali günü kese icin cagirdilar. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Canım benımSlm kızlar bugün çok kötü bi Gündü bnn için hem annem ailem yoktu Yanımda hem cocuğumun olmayşı saatlerce Ağladım niye hayat bu kadar zor .
Olmaz mısagol canim sendede kabizlik varmi ya bende yeni basladi ama cok fena sabah zorlandim korkuyorum cokta sivi tuketiyorum aslinda napcam bilmiyorum
Çok kötü bi Gündü bnm için Hatırlamak istemediğim . Amin inş verir rabbimCanım benıminşallah Allah nasip eder de seneye sende yavrunla girersin anneler gününe
![]()
ay canim bir korktum bir korktum kendime skamadimda biraz da zorladim bebeklerime birsey olacak diye odum koptu kasigimda agriyinca ona bagladim canim inanki bol sivi tuketip meyve meyve suyu taze ne bilim cok dikkat ettim zarrali hicbirsey yemedim ama onune gecemedim suan cok fenayim allahim korusun cok zormus canim oncesi zordu simdi daha zor kazanmisken kaybetmeye dayanamam onlari ne bulursam yicemOlmaz mıben bildiğin çile çekiyorum o konuda hast lik bile oldum valla...Sabahlari kuru kayısı yada kuru erik ye 3 tane falan şu iç arkasından..Ekmek fazla yeme artık günde toplamda 3 dilim orta boy tüket canım...Meyve ye bir günde yola sokarsin
Kızlar merhaba yumurta toplamadan sonra kacıncı gun cinsel birlikteliginiz oldu ??ya benim kasıklarda agrım var agrım olmasa bile korkuyorum resmn sogudum :/ siz nasılsınız?
evet arkadasım kasıklarım agrıyor merak ettım sizler ne durumdasınız cınsel ilişki olayında yazık esım anlayısla karsılıyor amaa işteKendini zorlamayacaksa cinsel iliskinim bi sakincasi yok bence. ozellikle transferden sonra olmamasi gerek bence cinsel iliskinin. Yumurta toplamadan sonra agrin olmayacaksa bi sorun yok. Kasiklarin agrimasida cok normal.
evet arkadasım kasıklarım agrıyor merak ettım sizler ne durumdasınız cınsel ilişki olayında yazık esım anlayısla karsılıyor amaa işte![]()
evetevet yasak koycam kesin orası okadar ıgneler acılar valla yasıyorum:))) dikkat edicem bende korkumu yensem bi güzel olucak ama işte ne bilimBen ameliyattan sonra gayet normal davrndim ama transferden sonra yasak koydum![]()
Ağır mı kaldırdın yoksaaKizlar bugun 5. Gunum ve cok belim agriyor![]()
Belki tuttuğunun bi işareti buYoo yemek yaptim evde cok fazla ayaktada kalmadim. Hatta düdüklüyü bile esime cikarttirdim. Niye agridi anlamadm yattim simdi