Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Slm kızlar bugün çok kötü bi Gündü bnn için hem annem ailem yoktu Yanımda hem cocuğumun olmayşı saatlerce Ağladım niye hayat bu kadar zor .

Slm kızlar bugün çok kötü bi Gündü bnn için hem annem ailem yoktu Yanımda hem cocuğumun olmayşı saatlerce Ağladım niye hayat bu kadar zor .

Bende ayni durumdyim seninle. Ama sukur et saglimiz yerinde. Ailelerimiz saglikli. ALLAH baska buyuk dertler vermesin. Herseyin zamani var uzulme bu kadar

Bende ayni durumdyim seninle. Ama sukur et saglimiz yerinde. Ailelerimiz saglikli. ALLAH baska buyuk dertler vermesin. Herseyin zamani var uzulme bu kadar
Derdimi sorunumu anlatacak başka hiç kimse yok ne kdr zor ve ağır bi Sınavdan geçiyoruz biz . En cok bu kdr şeyin içinde annemi aradım keşke yanımda olabilseydi belki bi çare olmazdı ama yükümü hafifletirdi konuşurdu bnmle

Canım benım :KK43: inşallah Allah nasip eder de seneye sende yavrunla girersin anneler gününe :(

sagol canim sendede kabizlik varmi ya bende yeni basladi ama cok fena sabah zorlandim korkuyorum cokta sivi tuketiyorum aslinda napcam bilmiyorum
Olmaz mı :KK51: ben bildiğin çile çekiyorum o konuda hast lik bile oldum valla...Sabahlari kuru kayısı yada kuru erik ye 3 tane falan şu iç arkasından..Ekmek fazla yeme artık günde toplamda 3 dilim orta boy tüket canım...Meyve ye bir günde yola sokarsin

Olmaz mı :KK51: ben bildiğin çile çekiyorum o konuda hast lik bile oldum valla...Sabahlari kuru kayısı yada kuru erik ye 3 tane falan şu iç arkasından..Ekmek fazla yeme artık günde toplamda 3 dilim orta boy tüket canım...Meyve ye bir günde yola sokarsin
ay canim bir korktum bir korktum kendime skamadimda biraz da zorladim bebeklerime birsey olacak diye odum koptu kasigimda agriyinca ona bagladim canim inanki bol sivi tuketip meyve meyve suyu taze ne bilim cok dikkat ettim zarrali hicbirsey yemedim ama onune gecemedim suan cok fenayim allahim korusun cok zormus canim oncesi zordu simdi daha zor kazanmisken kaybetmeye dayanamam onlari ne bulursam yicem

Kızlar merhaba yumurta toplamadan sonra kacıncı gun cinsel birlikteliginiz oldu ??ya benim kasıklarda agrım var agrım olmasa bile korkuyorum resmn sogudum :/ siz nasılsınız?

Kızlar merhaba yumurta toplamadan sonra kacıncı gun cinsel birlikteliginiz oldu ??ya benim kasıklarda agrım var agrım olmasa bile korkuyorum resmn sogudum :/ siz nasılsınız?

Kendini zorlamayacaksa cinsel iliskinim bi sakincasi yok bence. ozellikle transferden sonra olmamasi gerek bence cinsel iliskinin. Yumurta toplamadan sonra agrin olmayacaksa bi sorun yok. Kasiklarin agrimasida cok normal.

Kendini zorlamayacaksa cinsel iliskinim bi sakincasi yok bence. ozellikle transferden sonra olmamasi gerek bence cinsel iliskinin. Yumurta toplamadan sonra agrin olmayacaksa bi sorun yok. Kasiklarin agrimasida cok normal.
evet arkadasım kasıklarım agrıyor merak ettım sizler ne durumdasınız cınsel ilişki olayında yazık esım anlayısla karsılıyor amaa işte:KK22:

Transferden 3 gün öncesine kdr cinsel ilişki olabılır bi sorun olmuyor hatta embriyonun yerleşmesine yardımcı oluyormuş .
Ama transfer sonrası 12 günlük süreç yasak

Yoo yemek yaptim evde cok fazla ayaktada kalmadim. Hatta düdüklüyü bile esime cikarttirdim. Niye agridi anlamadm yattim simdi

Back
X