Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Gittik geldık 2 Yumurta oluşmuş bu ay birisi doğal yollardan oluşmuş gördükleri sey oymuş büyük doktor geldı o baktı öglen transfer için arıycaklar bugun çatlatma iğnesi vurucam aradıklarında vurucagım saati söyleyecekler . Toplamda 17 dondurulmuşum vardı 3 kullandık şimdi 10 tame kalmış 4 tanesi bozuldu galiba

Gordunmu bak korktugun kadar bisey yokmus. Bosuna kendini hirpaladin. Hadi insallah hayirlisiyla transferin gerceklesir

arkadaşlar 41 kere maşallah dondurulmuş sayınız çok güzel rabbim istediğiniz kadar bebiş versin size:) benim 1 tanecik inş. transfer gerçekleşir
cok şükür canım 2012 deki denememden hiç embiriyom yoktu.bu sefer 15 taneydi bu ay tranafer omdu 9 tane kaldı.inşallah senin tutarda baska tedaviye gerek kalmaz

ay cok sevindim canım rabbim gönlüne göre versin

Oh şükür transferini engelleyecek birsey yokmuş çok sevindim...
Dondurulmuş sayinda gayet güzel masallah

Canm kısmet değilmiş demek ki sen son bir kez de yarına baktır istersen ama benm 11.gun 70lerdeydi

Kaç embriyo transfer edilmişti

İlaçların etkisidir gebelik yok canm iyi 2 embriyo ise doktoruna bidahakine baskı yapsan da olmuyor zaten lütfen desen de 3tane embriyo transfer ettirsen olma olasılığı daha yüksek oluyor bana 3 embriyo transfer edilmişti o kadar çabalıyoruz acılar çekiyoruz bebişimiz olsun diye olma olasılığı hangısı daha yuksekse ona yonelsek canm verecek tabiki. Rabbim ama bizde elimizden geleni yapalım

dondurulmuş 2 tane embriyonumuz kaldı canım malesef.ramazan sonra tekrar deneyeceğiz inşallah

İnşallah Allah en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur

İlk tedavim tuttu doktorun kan sulandırıcı dozunu az vermesiyle pıhtılaşma oldu duştu 3embriyo transfer edilmişti duştu bebek yasmin ilacı verdi adet olunca 3.gun gel dedi dondurulmuş 3 embriyom daha var onu kullancaz ilacın btmesine 3gun kaldı adet oluyum da gidiym başlasın tedavi hemen

hadi bakalım inşallah bu sefer olur ve bebişlerin sana sımsıkı tutunur.kaçıncı gün embriyosu

5.gun embriyosu 16 dollenmiş vardı doktor sadece 3 tanesini donduralm dedi bakıyorum başkalarının 9-10 dondurulmuşu var doktorum galiba hata üstüne hata yaptı birde sağlık bakanının tavsiyesi üzerine gttik

ne vardı sanki hepsini dondursaydı hiç değilse kendini güvende hissederdin nasılsa dondurulmuşum var diye.o güzelim 5.gün embriyoları nasıl atar yaa hayret

Benim 16 tane dollenmis embriyolarimin hepsini dondurdur doktorum. Almanyada yasal olarak dollenen yumurtalik artik bir Can diye gecio. Kafasina gore size sormadan imza almadan onlari atamazlar. Turkiyede o embriyolarin yasal hakki varmi bilmiorum ama burda oyle birsey yapsa doktor ben gider sikayet ederdim. ama is isten gecmisse artik Bundan sonraki tedavilerinize bakicaksiniz. mumkun oldugu zamanda doktorunu degistor bence

Oh şükür transferini engelleyecek birsey yokmuş çok sevindim...
Dondurulmuş sayinda gayet güzel masallah

Oy cnm ya bnde nssıl uyuduğumu uyandığımı bilmiyorum sabahın 6 sında süpürge yaptım morel bozukluğundan cok şükür bişiy yok yarın çatlatma iğnesi vuruncam 2 yumurta oluşmuş acaba 2 embrıyo transferimi yapıcaklar öyle gbi dedı doktor yarın tekrar arıycaklar bn tedaviye başladım başlayalı tam 10 yıl yaşlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…