Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Alla alla neymiski o ?
Canım kandada baktirdin mi peki yoksa idrar testinden dolayi mi bu kanıya vardın?

Bugun kan testim vardi canim orda ogrendim. Artik 3. Transferden once immunoloji testi onerdi doktorum. Genetik bi testmis. Vucutta bisey engel oluyomu bebegin tutunmasi icin yada kanda sorun varmia yada kar koca kan uyusmazligi varmi diye arastiilicak

Bilmiyorum eşim aramış tekrardan kötü bişiymi var dıye yarın gelin konuşuruz demişler insanın umutları Dünya'sı alt üst olur mu bnm ki oldu gercekten

Hadi yaaa çok üzüldüm canım...
Canim birde rahime çizik atiliyor onu bir arastir lütfen tutunmama sebeplerinden biriymis

Hadi yaaa çok üzüldüm canım...
Canim birde rahime çizik atiliyor onu bir arastir lütfen tutunmama sebeplerinden biriymis

Canim bana doktorum immunoloji testini yaptiralim dedi genetik olarak bagisilik sistemi olarak herseyi arastiolarmis. Kanda uyumsualukmi var veya kadinin vucudunda bi doku spermi veyanyurtligi yabanci madde olarak goorup disari atiomis veya kanda pihtilasma varmi yokmu bunalri arastirmak icin univeriteye kan gonderceekler baktiricaklar. Bide bunun sonucuna gore yapalim ttansferini dedi

O zaman çıkar sebebi,insallah kötü ve zor bir işlem gerektirmez sonucu çıktığında canım

İnş bn anlamıyorum gercekten varsa bile o kdr ultrason yapıldı nasıl görmediler anlamadılar .
Yarın gidince diyeceğim kan uyuşmazlığı varmı dıye
Ama çok saçma değil mi?
Ultrasonda direkt görüyorlar herseyi zaten...
Canim bi yarın olsunda bakalım şimdilik yapacak birsey yok

Ama çok saçma değil mi?
Ultrasonda direkt görüyorlar herseyi zaten...
Canim bi yarın olsunda bakalım şimdilik yapacak birsey yok
Rabbim gercekten zor imtihandan geçiriyor bni . Her hafta echo oldu nerdeyse nasıl görmediler anlamadılar çıldırcam nefes almakta zorlanıyorum

3 defa ayrı ayrı transfer yapıldı devamlı ultrason oldu nasıl görmezler ya insan hayatı ucuz mu bu kdr ya bebek tutsaydı ona bişiy olsaydı helak olmuş bitmiş durumdayım
Git gel bakalım canım inşallah önemli biley değildir görmemiş olmamaları ilğinç.başl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…