dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Allaha şükür pozitif sonucum 5 haftalık şimdi 7 haftalık olunca kalp atışlarını duyucaz allah nasip ettiyse..
Hayırlı olsun, allah herkese sağlıkla nasip etsin güzel haberi, çok çabuk geçiyor zaman bir bakıyorsun 3 ay bitmiş.

Arkadaşlar transferin 7. Günündeyim.neler hissedilir bana yardımcı olabilirmisiniz.

Slm arkadaşlar hamis olanları tebrik ediyorum . Tedavide olanlara da hayırlı sonuçlar diliyorum. Ben de transfer oldum dün. Beklemedeyim. Hamile arkadaşlardan bir ricam var eğer mümkünse . 41 hamileden 41 tane yasin i Şerif topluyor um. Hamis olanlar birer tane okuyabilir mi Demet adina şimdiden Allah razi olsun. Rabbim evlatlarinizi sagsalim sorunsuz şekilde kucağıniza almayi nasip etsin. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Cnm mrb ben kaldım evet yarın dogumum olucak inşALLAH bende sizler gibiydm bu siteden cıkmazdım benm tavsiyem transfer olanlara oldgnz gün kesinlkle 3 saat hasthnede yatın we transferden cıkar cıkmaz ananas we cevizi bol yiyin sakın idrar yapmayn bekleyn bi kaç saat yaparkende ördek isteyn snrasnda bol kivi ananas yiyin

Benimki donduruldu bir sonraki ay verildi. Dondurulmul embriyo transferinde şa s daha yüksek hiç dert etme
Ayy böyle duyunca çok seviniyorum.. Transfer iptal olunca üzülmştüm vardır bi hayır dedm sonra.. İnşallahh bizimde güzel olur sonucumuzz teşekkür edermm...

Slm arkadaşlar ben yeniyim bu sitede !
Geçen ay 2 emriyo transfer edilmişti positivi gördüm fakat kimyasal gebelikmişdr adetten sonra devam edebileceğimizi dondurulmuş embriyo transfer edileceğini söylede sorum şu benim gibi kimyasal gebelik yaşayıp bi sonraki ay normal gebelik yaşayan varmı cevapları bekliyom çok ihtiyacım var

Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim de ilk tüp bebek tedavimde öyle oldu. Kimyasal olması benü çok yıktı ama sonra mücadeleden vazgeçmedim. Tedaviye devam ettim. Rabbim gönlüne göre versin güzel haberlerini alırız inşallah

Çok sevindim rabbim hayırlısıylakucağına almayı nasip etsin inş canım darısı bütün bekleyenlerin başına inş
Dondurulmuş embriyoylamı hamilelik oluştu benim bundan sonraki dondurulmuş embriyo transfer edilecek inş tutar bu sefer

Amin canım Allah razı olsun. Son tedavimi farklı bir merkezde yaptırdum. Embriyo donduruldu bir sonraki ay transfer edildi.

Saol canım allah razı olsun yazın çok iyi geldi bebeğine kavuşmana çok az kalmış rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş seninde kucağına almayı nasip etsin sağlıkla

Saol canım allah razı olsun yazın çok iyi geldi bebeğine kavuşmana çok az kalmış rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş seninde kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
Çok teşekkür ederim canım. Sakın pes etmeyin umudunuz hep diri olsun. Allahım her isteyene nasip etsin. Ben 2010 dan beri tedavilerle uğraştım Rabbim artık bu son upraşmam dediğimde verdi meleğimizi. Sağlıkla kucağımızada alırız inşallah . Her gün dua ediyorum her isteyene nasip olsun diye. Birde ilk kez bu tedavimde transferden 2 3 gün önce gebelik aşısı yaptırdım. Tutma ihtimalini arttırıyormuş. Araştır bir bak istersen

Merhaba arkadslr. Bir sorum olacak . dondurulmus ile transfer olanlar ortalama adetn kacnci gunu. Oldu transfer isleminz??? Bir de doktr rahm kalnlgni talp etmk icn ne sklkla cagryor

Merhaba arkadslr. Bir sorum olacak . dondurulmus ile transfer olanlar ortalama adetn kacnci gunu. Oldu transfer isleminz??? Bir de doktr rahm kalnlgni talp etmk icn ne sklkla cagryor
Adetimin 20.günü transferim oldu. Ben hep 26 27 gü de regl oluyordum bana çok geç oldu gibi geliyordu ama geç değilmiş. Rahim kalınlığını ölçmek içi de 3 kere falan çağırdı birde kan tahlili yapmıştı

Ben de dondurulmuş tedavisi olacağım ama bu ay stresten adet olamadım.acaba bu ay transfer olmasam mı adetim gecikti olacak gibi de değil bugün 32.günüm hep 28de olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…