dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Geçmiş olsun canım. Evet aynı şeyleri yaşamışız. Ama bana şu an için histereskopi falan demediler. Normal ultrasonda bakılacak salı günü. Belki yapışıklıktan şüphelenirlerse mi yapacaklar histereskopi acaba bilmiyorum. Sen bayağı ara vermişsin maşallah sabırlısın

Bende çok sabirsizimda doktorum önermedi 3ay kesinlikle olmaz dedi dokular iylescekmis 3 ay sonra karar verdim gittim bi kist var dediler bide düşük olduğu için Historoskopi ve laporoskopi yapılmasının vakti gelmiş dedi semra hanim bi bakalım dedi .. sonra başka bi doktor kötü huylu kist olabilir bunlar dedi. annemle eşim tüp bebekte kullandığım ilaçlardan olduğunu o kötü hastalığa yakalandığımı düşünüp bana çok kızdilar daha Küçüksun bukadar sık yapilirmi bu işlem hormon aliyosun tetikledi işte falan dediler. Korkudan hemen ameliyat oldum patoloji sonucu çikolata kisti çıktı rahatladım ama bidaha hormon almayi düşünmüyorum.. yani yoksa bende bekleyemezdim öyle korktum ki kotu huylu dur diye allah sağlık versin başka bişey istemiyorum dedim.

Amin canım. Evet haklısın. Ben ve eşim de aynı korkuları yaşıyoruz. Benim 6. Olacak bu. Taşım geçiyor diye acele ediyorum aslında. 32 yaşındayım artık. Ne bileyim Allah sağlıkla hayırlısını verir inşallah bize de. Senin yaş kaç?

Yaşın çok değil bence ama bikere bebeğin olacağı hissini yaşadık o yüzden hergün aynı şeyi düşünüyoruz anlıyorum seni. ben 26 yaşındayım 23 ten beri uğraşıyorum annem bidaha hormon kullanırsan evine ayak basmam diyor çok korktular çünkü. ben ameliyat olduğum için rezervim biraz azaldı kisti alırken iki tarafta da kist oluşmuş olacağına çok inanıyorum ama her deneme daha derine götürüyor sanki

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Olacak tabi ki inşallah ben de inanıyorum. Ama zamanı var ve sabırla duayla o zamanı beklemek gerek. Bu da bizim imtihanimiz. Allah bu isteğimizden dolayı hiçbir zaman pismanlik vermesin.

Amin. ..
En azindan doğru adresteyiz ben semra hocaya çok güveniyorum... geçen muayenede dedim ki hocam hep sizin videolarinizi izliyorum başarı hikayelerinize falan bakıyorum güldü kız kendine yapacak farklı bişey bulsana dedi
Bunlar kafayı yemişler demiştir icinden

Herkese merhaba
Bende dondurulmuş embriyo için transfer olmayı bekliyorum , bu ay da rahim ince kaldığı için iptal oldu transfer işlemi..bu konuda tavsiyesi olan varsa memnun olurum.
Herkese iyi pazarlar

Herkese merhaba
Bende dondurulmuş embriyo için transfer olmayı bekliyorum , bu ay da rahim ince kaldığı için iptal oldu transfer işlemi..bu konuda tavsiyesi olan varsa memnun olurum.
Herkese iyi pazarlar
Canim nar suyu ve incir iyi geliyor diye biliyorum. Dene istersen.

Herkese merhaba
Herkese iyi pazarlar

Aynı durumdayız canım 2 aydır rahim duvarının kalınlaşmasını bekliyorum...Geçen hafta histereskopi oldum şu anda hastalanmayı bekliyorum doktorum farklı tedavi uygulayacak birbirimizden haberdar olalım...Bu ay vitaminde denicem tabi bu benim kendi araştırmalarım doktorumla paylaşmadım bakalım hayırlısı...

Vural merhaba İnş.hepimizin hakkımızda hayırlısı olur. Bu yazını okuyunca bikaç soru ssorabilir miyim bana da ameliyat önerildi. Laparaskopi mi oldun AMH değerin (yumurtalık rezervin) ameliyattan önce kaçtı sonra değerin ne kadar düştü.Yumurtalıklarda çikolata kisti mi vardı kaç santimmiş.Adet düzeni falan değişiyor mu ameliyattan sonra cevaplarsan sevinirim.Görüşürüz.

Laporoskopi ve histeroskopiyi aynı anda yaptılar aslında küçük kistlerim vardı fakat kanserli olabileceği şüphesiyle derhal almak gerektiğini söylediler yumurtalık rezervim yarı yarıya düşer dediler Amh değerim 4,50 falandı çok iyiydi. şimdi baktırmadım ameliyat sonrası ultrasondan baktılar sağ taraftaki yumurtalık baya zarar görmüş ama sol daha iyi dediler. patoloji sonucu 2.5 cm çikolata kisti ve 1 cm çikolata kisti çıktı. endo odaklarını yaktık dediler çok sayıda odak varmış adetlerim 35-40 gün arasında oluyordu şimdi ise 26-28 arasında oluyor sebebini bilmiyorum .adet olunca eskiden acile koşardım ağrıdan şimdi hissetmiyorum bile olacağımı .. ben mecburen ameliyat oldum ama iykide olmuşum bu seferki transferim tutacak gibi geliyor

Vural tşk. cevabın için.İnş. dediğin gibi bu sefer ki transferin olur inanmak en güzeli yolun yarısı tamamdır inş. Vural ameliyattan sonra hiç tüp bebek denedin mi.

Ayy Allah korusun iyi huylu çıktı dimi kist sonucu. Allah esirgesin.

Allaha şükür iyi huylu çıktı bunlardan ne çıkacağı belli olmuyormuş patolojiyle bakmadan önce... nadirde olsa kötü çıkıyormuş ben tüp bebek falan yaptırdım ya kesin östrojen hormonu yaptı dedim korktum baya

Vural tşk. cevabın için.İnş. dediğin gibi bu sefer ki transferin olur inanmak en güzeli yolun yarısı tamamdır inş. Vural ameliyattan sonra hiç tüp bebek denedin mi.
pazartesi transferim var dondrulmuş embiryolarımı kullanıyorum memorialda semra hoca yapacak transferimi ameliytaımıda o yapmıştı

Eğer yumurtalık rezervim azalır diye korkuyorsanız yumurtalıklarınızı dondurup ameliyata öyle girin... laporoskopi çok kolay yine olsa yine girerim en azından tanısal yapılsın bakılsın negatif denemelerin bir sebebi olmalı ve onu ultrasonla göremiyorlar. bnede kürtajdan dolayı yapışıklık olmuş histeroskopide ortaya çıktı .. çikolata kisti salgıladığı hormonlarla düşüğe sebep olabiliyor.. ama dediğim gibi 2 kere yumurtalık çoğaltırıp tüm yumurtaları dondurtup saklayabilirsiniz öncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…