Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetKendi yumurtanız mi
Kendi yumurtanızsa hayırlı olsun
Teşekkür ederim cnm 3 yumurta toplanmıştı iki embriyo transferi yapıldı negatif sonuç aldım ikinci deneme bugün hayırlısı olsun İNŞALLAHKendi yumurtanızsa hayırlı olsun
Dediğim gibi eğer senin ise senin yumurtansa yada eşinin spermi ise inşallah güzel haber alırsınTeşekkür ederim cnm 3 yumurta toplanmıştı iki embriyo transferi yapıldı negatif sonuç aldım ikinci deneme bugün hayırlısı olsun İNŞALLAH
anlamadım nasıl yanı ?Dediğim gibi eğer senin ise senin yumurtansa yada eşinin spermi ise inşallah güzel haber alırsın
Şu iki es kadın ve erkekten alınan yumurtalar yada spermle hamilelik oluyorsa ne mutlu inşallah hamilelik olur demek istedimanlamadım nasıl yanı ?
anladım canım,Şu iki es kadın ve erkekten alınan yumurtalar yada spermle hamilelik oluyorsa ne mutlu inşallah hamilelik olur demek istedim
Donasyon yapılıyor ya başkasının yumurtası başkasının sperm gibi aman ha diyecektimanladım canım,
bende dıyorum sızın yumurtanz mı nıye demıs acabaDonasyon yapılıyor ya başkasının yumurtası başkasının sperm gibi aman ha diyecektim
Dondurulmuş yumurta deyince konu sahibi ama değilmiş..hayırlısı olsun iyi haberi alsın
Allah korusun öyle yollara gidenleri de rabbim engel olsun gözlerini açsın yaptıkları yanlışı görsünler ne diyeyim herkes neler neler istiyor ama olmuyor imtihan dünyası olmayan şeyler için haram yollara gitmekten allah korusunbende dıyorum sızın yumurtanz mı nıye demıs acaba, sonradan aklıma geldı baskasının spermı ve yumurtasındada yaptıran var
ayy Allah korusun, Rabbım hayırla saglıkla nasıp etsın herkeseAllah korusun öyle yollara gidenleri de rabbim engel olsun gözlerini açsın yaptıkları yanlışı görsünler ne diyeyim herkes neler neler istiyor ama olmuyor imtihan dünyası olmayan şeyler için haram yollara gitmekten allah korusun
Türkiye de yasak dediğiniz yöntem yasak olmasada ben yapmazdım zatenDonasyon yapılıyor ya başkasının yumurtası başkasının sperm gibi aman ha diyecektim
Dondurulmuş yumurta deyince konu sahibi ama değilmiş..hayırlısı olsun iyi haberi alsın
Neden doğum kontrol hapı kullannacaksınızMerhaba benim de 2 tane 6 gün embriyosu var. Adetimi bekliyorum sonra doğum kontrol hapı kullanacağım. O bitince de inşallah transfer için gideceğim. Daha önce dondurulmuş transfer olanlar adetten sonraki sürek nasıl bilgi verir misiniz
Dondurulmuş embriyo mu sizindeMerhaba benim de 2 tane 6 gün embriyosu var. Adetimi bekliyorum sonra doğum kontrol hapı kullanacağım. O bitince de inşallah transfer için gideceğim. Daha önce dondurulmuş transfer olanlar adetten sonraki sürek nasıl bilgi verir misiniz
Dondurulmuş embriyo mu sizinde
İlk transfer negatif sonuç oldu dondurulmuş bir embriyo vardı dün dondurulmuş embriyo transferi yapıldıDoktor öyle söyledi adet olduktan sonra doğum kontrol hapı başlıcam. Kist falan oluşmasın diye bu süreçte. Daha sonrası da transfer olur inşallah![]()