Dondurulmuş embriyo transferi

BBL

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
21
En iyi cevaplar
1
5
1
45
Bugün dondurulmuş embriyo transferi oldum benimle birlikte olan varsa beraber bekleyelim mi

Kendi yumurtanız mi

Teşekkür ederim cnm 3 yumurta toplanmıştı iki embriyo transferi yapıldı negatif sonuç aldım ikinci deneme bugün hayırlısı olsun İNŞALLAH
Dediğim gibi eğer senin ise senin yumurtansa yada eşinin spermi ise inşallah güzel haber alırsın

Donasyon yapılıyor ya başkasının yumurtası başkasının sperm gibi aman ha diyecektim
Dondurulmuş yumurta deyince konu sahibi ama değilmiş..hayırlısı olsun iyi haberi alsın
bende dıyorum sızın yumurtanz mı nıye demıs acaba :KK48:, sonradan aklıma geldı baskasının spermı ve yumurtasındada yaptıran var

bende dıyorum sızın yumurtanz mı nıye demıs acaba :KK48:, sonradan aklıma geldı baskasının spermı ve yumurtasındada yaptıran var
Allah korusun öyle yollara gidenleri de rabbim engel olsun gözlerini açsın yaptıkları yanlışı görsünler ne diyeyim herkes neler neler istiyor ama olmuyor imtihan dünyası olmayan şeyler için haram yollara gitmekten allah korusun

• Beğen
Reactions: Jou
Allah korusun öyle yollara gidenleri de rabbim engel olsun gözlerini açsın yaptıkları yanlışı görsünler ne diyeyim herkes neler neler istiyor ama olmuyor imtihan dünyası olmayan şeyler için haram yollara gitmekten allah korusun
ayy Allah korusun, Rabbım hayırla saglıkla nasıp etsın herkese

Donasyon yapılıyor ya başkasının yumurtası başkasının sperm gibi aman ha diyecektim
Dondurulmuş yumurta deyince konu sahibi ama değilmiş..hayırlısı olsun iyi haberi alsın
Türkiye de yasak dediğiniz yöntem yasak olmasada ben yapmazdım zaten

Merhaba benim de 2 tane 6 gün embriyosu var. Adetimi bekliyorum sonra doğum kontrol hapı kullanacağım. O bitince de inşallah transfer için gideceğim. Daha önce dondurulmuş transfer olanlar adetten sonraki sürek nasıl bilgi verir misiniz

Transfer sonrası neler
Merhaba benim de 2 tane 6 gün embriyosu var. Adetimi bekliyorum sonra doğum kontrol hapı kullanacağım. O bitince de inşallah transfer için gideceğim. Daha önce dondurulmuş transfer olanlar adetten sonraki sürek nasıl bilgi verir misiniz
Neden doğum kontrol hapı kullannacaksınız

Dondurulmuş embriyo mu sizinde

Doktor öyle söyledi adet olduktan sonra doğum kontrol hapı başlıcam. Kist falan oluşmasın diye bu süreçte. Daha sonrası da transfer olur inşallah 🙏🏻
İlk transfer negatif sonuç oldu dondurulmuş bir embriyo vardı dün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı

Back
X