Dondurulmuş embriyo transferi

lavinya93

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
129
100
18
31
Merhabalar bu ay içerisinde dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Bu ikinci transferim. Fakat doktor bu sefer sadece folik asit ve coraspin verdi. Sizce bu ilaçsız transfer mi oluyor? Böyle olan var mı aranızda

Merhabalar bu ay içerisinde dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Bu ikinci transferim. Fakat doktor bu sefer sadece folik asit ve coraspin verdi. Sizce bu ilaçsız transfer mi oluyor? Böyle olan var mı aranızda
Transfere 5 gun kalmış başladım ben ilaçlara ama corasprını transferden sora içdim

Bende ilacsiz transfer oldum. Transfer gununden 4 gun once progestan fitile basladim ve baska da ilac kullanmadim.

Amin inşallah. Adetin kaçıncı günü transfer oldunuz.bbir de lh falan bakıldı mi kandan
25. Gunu falan oldum. Adetin18ine yumurtam 19mm idi. O gün catlattim. 1 hafta sonra da transfer oldum. Transferden 1 gun once baktilar progesteron değerine. 26 cikmisti sonuç o yuzden ekstra bir ilac yazmadilar. Transfer gunu ve sonrasinda da baktilar.

Çok sevindim pozitif olmasına, ben de bu ayın sonuna doğru transfer olacağım ve şuan sadece coraspin femara ve folik asit kullanıyorum ve şaşırdım iğne olmamasına, inşallah ben de sizin gibi güzel bir sonuç alırım

Sonucum pozitif değil şu anda henüz transfer olmadım:))) inşallah dediğiniz gibi pozitif olur ilk transferimde çok fazla ilaç kullanmıştım. Bu şekilde olmasına ben de sevindim

Sonucum pozitif değil şu anda henüz transfer olmadım:))) inşallah dediğiniz gibi pozitif olur ilk transferimde çok fazla ilaç kullanmıştım. Bu şekilde olmasına ben de sevindim
Allah söyletti diyelim inşallah pozitif olur o zaman, evet ilaçsız iğnesiz çok rahat transfer olacağım yakında hala tüp bebek yaptığıma inanamıyorum

Allah söyletti diyelim inşallah pozitif olur o zaman, evet ilaçsız iğnesiz çok rahat transfer olacağım yakında hala tüp bebek yaptığıma inanamıyorum
Sizin ilk mi. Benim ikinci transferim. Ben de mutluyum o kadar çok iğne ilaç kullandım ki yani artık ağır geliyordu. Ne zaman tarih belli mi .benim ortalama 1 hafta sonra gibi

Sizin ilk mi. Benim ikinci transferim. Ben de mutluyum o kadar çok iğne ilaç kullandım ki yani artık ağır geliyordu. Ne zaman tarih belli mi .benim ortalama 1 hafta sonra gibi
Evet ilk ve son olsun inşallah hayırlı haberi alayımCuma günü netleşecek tarih doktor ayın 30undan önce kesin olur dedi. Heyecanla bekliyorum, sizden bir hafta sonra falan belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…