Transfere 5 gun kalmış başladım ben ilaçlara ama corasprını transferden sora içdimMerhabalar bu ay içerisinde dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Bu ikinci transferim. Fakat doktor bu sefer sadece folik asit ve coraspin verdi. Sizce bu ilaçsız transfer mi oluyor? Böyle olan var mı aranızda
Bende ilacsiz transfer oldum. Transfer gununden 4 gun once progestan fitile basladim ve baska da ilac kullanmadim.Merhabalar bu ay içerisinde dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Bu ikinci transferim. Fakat doktor bu sefer sadece folik asit ve coraspin verdi. Sizce bu ilaçsız transfer mi oluyor? Böyle olan var mı aranızda
Somucunuz ne oldu acabaTransfere 5 gun kalmış başladım ben ilaçlara ama corasprını transferden sora içdim
Sonucunuz ne oldu acabaBende ilacsiz transfer oldum. Transfer gununden 4 gun once progestan fitile basladim ve baska da ilac kullanmadim.
Oglum 6 bucuk aylık oldu canım. Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin insallahSonucunuz ne oldu acaba
Amin inşallah. Adetin kaçıncı günü transfer oldunuz.bbir de lh falan bakıldı mi kandanOglum 6 bucuk aylık oldu canım. Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin insallah
25. Gunu falan oldum. Adetin18ine yumurtam 19mm idi. O gün catlattim. 1 hafta sonra da transfer oldum. Transferden 1 gun once baktilar progesteron değerine. 26 cikmisti sonuç o yuzden ekstra bir ilac yazmadilar. Transfer gunu ve sonrasinda da baktilar.Amin inşallah. Adetin kaçıncı günü transfer oldunuz.bbir de lh falan bakıldı mi kandan
Teşekkür ederim25. Gunu falan oldum. Adetin18ine yumurtam 19mm idi. O gün catlattim. 1 hafta sonra da transfer oldum. Transferden 1 gun once baktilar progesteron değerine. 26 cikmisti sonuç o yuzden ekstra bir ilac yazmadilar. Transfer gunu ve sonrasinda da baktilar.
Pozitif yarın kese randevum varSomucunuz ne oldu acaba
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahPozitif yarın kese randevum var
Saol canım dun kese gıtdım kalbınde duydum istyene her kese Allah kismet etsin başka bir duyguSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gözünüz aydın amin inşallahSaol canım dun kese gıtdım kalbınde duydum istyene her kese Allah kismet etsin başka bir duygu
Çok sevindim pozitif olmasına, ben de bu ayın sonuna doğru transfer olacağım ve şuan sadece coraspin femara ve folik asit kullanıyorum ve şaşırdım iğne olmamasına, inşallah ben de sizin gibi güzel bir sonuç alırımMerhabalar bu ay içerisinde dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Bu ikinci transferim. Fakat doktor bu sefer sadece folik asit ve coraspin verdi. Sizce bu ilaçsız transfer mi oluyor? Böyle olan var mı aranızda
Sonucum pozitif değil şu anda henüz transfer olmadım:))) inşallah dediğiniz gibi pozitif olurÇok sevindim pozitif olmasına, ben de bu ayın sonuna doğru transfer olacağım ve şuan sadece coraspin femara ve folik asit kullanıyorum ve şaşırdım iğne olmamasına, inşallah ben de sizin gibi güzel bir sonuç alırım
Allah söyletti diyelim inşallah pozitif olur o zaman, evet ilaçsız iğnesiz çok rahat transfer olacağım yakında hala tüp bebek yaptığıma inanamıyorumSonucum pozitif değil şu anda henüz transfer olmadım:))) inşallah dediğiniz gibi pozitif olurilk transferimde çok fazla ilaç kullanmıştım. Bu şekilde olmasına ben de sevindim
Sizin ilk mi. Benim ikinci transferim. Ben de mutluyum o kadar çok iğne ilaç kullandım ki yani artık ağır geliyordu. Ne zaman tarih belli mi .benim ortalama 1 hafta sonra gibiAllah söyletti diyelim inşallah pozitif olur o zaman, evet ilaçsız iğnesiz çok rahat transfer olacağım yakında hala tüp bebek yaptığıma inanamıyorum
Evet ilk ve son olsun inşallah hayırlı haberi alayımSizin ilk mi. Benim ikinci transferim. Ben de mutluyum o kadar çok iğne ilaç kullandım ki yani artık ağır geliyordu. Ne zaman tarih belli mi .benim ortalama 1 hafta sonra gibi
Hayırlısı olsun inşallah. Kaç tane embriyonuz varEvet ilk ve son olsun inşallah hayırlı haberi alayımCuma günü netleşecek tarih doktor ayın 30undan önce kesin olur dedi. Heyecanla bekliyorum, sizden bir hafta sonra falan belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?