- 10 Şubat 2023
- 802
- 353
- 33
Evet doğal siklus deniliyormuş canımMerhabalar bu ay içerisinde dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Bu ikinci transferim. Fakat doktor bu sefer sadece folik asit ve coraspin verdi. Sizce bu ilaçsız transfer mi oluyor? Böyle olan var mı aranızda
6 tane var sizinHayırlısı olsun inşallah. Kaç tane embriyonuz var
Benim 4 taneydi 2 si olmadı şimdi kalan 2 yi.deneyecegiz6 tane var sizin
Çift transfer mi olacak ben de bu konuda kararsızım doktor çok sıcak bakmadı ama istersen yaparız dedi riskli mi acabaBenim 4 taneydi 2 si olmadı şimdi kalan 2 yi.deneyecegiz
Riskleri var ama tutma olasiligi da düşükÇift transfer mi olacak ben de bu konuda kararsızım doktor çok sıcak bakmadı ama istersen yaparız dedi riskli mi acaba
Evet iyi kalite emriyolar, çift transfer yani ikiz olması hep hayalim, tabi önceliğim sağlıklı bir bebek. Tutma olasılığı tek transfere göre mi düşük yani bu kanıtlanmış bir şey mi acabaRiskleri var ama tutma olasiligi da düşük
Mesela çok ksii var çift transfer olan ama olumsuz sonuclanan. Ben biri tutmazsa biri Tutar mantığından hareketle çift istiyorum. Embriyolarm da orta kalite zaten. Size bir sey dendi mi iyi kalite orta kalite vs
Yani tek transferle çift transfer in tutma olasiligi yüzde kaç bilmiyorum bunu kiyaslayamam. Sadece doktorum ikiside tutcak diye bir şey yok demişti bana. Evet ben de istemistim ikiz ama riskleri varmış tabiki. Tam olarak bilmiyorum bu arada belli mi transfer tarihinizEvet iyi kalite emriyolar, çift transfer yani ikiz olması hep hayalim, tabi önceliğim sağlıklı bir bebek. Tutma olasılığı tek transfere göre mi düşük yani bu kanıtlanmış bir şey mi acaba
Anladım benim de kafam karışık bu konuda. Tarihim belli değil haftaya belli olacak net olarak ama ayın 30undsn önce transfer olmuş olursun dedi doktor. Sizinki ne zamanYani tek transferle çift transfer in tutma olasiligi yüzde kaç bilmiyorum bunu kiyaslayamam. Sadece doktorum ikiside tutcak diye bir şey yok demişti bana. Evet ben de istemistim ikiz ama riskleri varmış tabiki. Tam olarak bilmiyorum bu arada belli mi transfer tarihiniz
Benimki haftaya muhtemelen ama gün belli değil. Sizinki de haftaya olabilir o zamanAnladım benim de kafam karışık bu konuda. Tarihim belli değil haftaya belli olacak net olarak ama ayın 30undsn önce transfer olmuş olursun dedi doktor. Sizinki ne zaman
Adet tarihiniz ne zamandiAnladım benim de kafam karışık bu konuda. Tarihim belli değil haftaya belli olacak net olarak ama ayın 30undsn önce transfer olmuş olursun dedi doktor. Sizinki ne zaman
6 Mayıs, yarın randevum var doktor netleşebilir dedi bakalım çok heyecanlıyım. Sizin de az kalmış inşallah birbirimize güzel haberler veririz bayram hediyesi olurAdet tarihiniz ne zamandi
Benimki 1 Mayıs.sanirim benimkide yarın netlescek bu arada pazartesiden beri hormon testi istiyorlar sizde de öyle bir şey var mı . İnşallah ya amin6 Mayıs, yarın randevum var doktor netleşebilir dedi bakalım çok heyecanlıyım. Sizin de az kalmış inşallah birbirimize güzel haberler veririz bayram hediyesi olur
Doktor yarın bir kaç test istedi hem de ultrason bakılacak, zaman yaklaştıkça ben de geriliyorum hiç bayram hevesim yokBenimki 1 Mayıs.sanirim benimkide yarın netlescek bu arada pazartesiden beri hormon testi istiyorlar sizde de öyle bir şey var mı . İnşallah ya aminramazan bayramından birkaç gün önce negatif almıştım ve o bayramı yaşayamadım ben çok uzgundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?