- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Merhaba canim transferin hayirli olsun umarim pozitifi gorur bebisini kucagina alirsin kacinci gunun pekiOncekikle hayirli sonuclar alirsin ins canm. Bende dondurulmus transferi oldum sonuc bekliyorum. Normal tup bebekten daha rahat bi surec cunku igneler yok rahim yipranmiyir yumurta toplama olmadigi icin
Cok tesekkurler canim insallah. Bugun 6. GunumMerhaba canim transferin hayirli olsun umarim pozitifi gorur bebisini kucagina alirsin kacinci gunun peki
Sen hangi asamadasin?Cok tesekkurler canim insallah. Bugun 6. Gunum
rabbim yüzünü güldürsün canım benim cümlenin inşaallahCok tesekkurler canim insallah. Bugun 6. Gunum
Aminn insaallah seninde...rabbim yüzünü güldürsün canım benim cümlenin inşaallah
Oooo sen yolu yarilamissin masallah :) insallah mujdeyide ilk bize verirsin ben daha baslamadim tedaviye subatin sonu gibi bi aksilik olmazsa gidicem gunler gecmek bilmiyor :) 12.gunun test gunun degilmiCok tesekkurler canim insallah. Bugun 6. Gunum
Cnm öncelikle hayırlı olsun senin az kalmış inşallah müjdeli haberlerini alirizOncekikle hayirli sonuclar alirsin ins canm. Bende dondurulmus transferi oldum sonuc bekliyorum. Normal tup bebekten daha rahat bi surec cunku igneler yok rahim yipranmiyir yumurta toplama olmadigi icin
Evet 12. Gun test gunum canim ama endiselerim var kimyasal gebelikle ilgili ins hepimiz hayirli haberlerimizi yazarizOooo sen yolu yarilamissin masallah :) insallah mujdeyide ilk bize verirsin ben daha baslamadim tedaviye subatin sonu gibi bi aksilik olmazsa gidicem gunler gecmek bilmiyor :) 12.gunun test gunun degilmi
Amin sagol canim insallah.Cnm öncelikle hayırlı olsun senin az kalmış inşallah müjdeli haberlerini aliriz
İnşaallah canim insallahinşaallah hepimiz anne olacağız bunu rabbim bilir ama hakediyoruz böyle düşünmen çok güzel canım
Allah yardimcin olsun canim biz neleri neleri atlatiyoruz bunuda atlatirsin inşallah gücünü sabrını artirsin Allahevet bende tüp bebek yaptırdım ilk deneme de tek embriyo koyuldu, tutmadı. ikinci de iki embriyo koyuldu, tuttu ama maalesef geçen hafta salı günü 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim(6.haftasında bir hafta geriden geliyordu ama kalp çok güzel attığı için dr. da bizde umutluyduk..)ve sonra kontrole gittiğimizde.....kalbinin durduğunu öğrendik tarifsiz bir yıkıntı Allah kimseye yaşatmasın. Patoloji temiz çıktı. Şimdi kromozom test sonucunu bekliyoruz. Ondan sonra duruma göre oturup konuşacağız.
İnşaallah korkun gerceklesme bendede ayni korku vardi ama şükür sıkıntı cikmadi sinuc bekliyorum. Ilac olarak progestan kan sulandirici igne estrofem kullaniyorummerhaba,biz de bu ay dondurulmuşlarla 2. kez denicez,şu an adet bekliyorum ilaçlardan sonra transfer olacak Allah nasip ederse,şu anki korkum dondurulmuşların çözülünce bozulma ihtimalisizlerin de tedavisi hayırlı olsun,transeferi gerçekleşen arkadaşlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz?
Allah y
Allah yardimcin olsun canim biz neleri neleri atlatiyoruz bunuda atlatirsin inşallah gücünü sabrını artirsin Allah
Ilk transfer taze embriyoylz yapıldı herhalde..ikinci dondurulmuşlarla ...hayırlı olsun inşallah..dondurulmuş embriyo transferi çok daha yaygın artık ve çözünürken bozulurmu diye düşünme çok çok az bir ihtimal veriyorlar % 2 yada 3...İnşaallah korkun gerceklesme bendede ayni korku vardi ama şükür sıkıntı cikmadi sinuc bekliyorum. Ilac olarak progestan kan sulandirici igne estrofem kullaniyorum
Size gönderdiğim msj yanlışlıkla sessizsedasiz adlı arkadaşa gitmiş.İnşaallah korkun gerceklesme bendede ayni korku vardi ama şükür sıkıntı cikmadi sinuc bekliyorum. Ilac olarak progestan kan sulandirici igne estrofem kullaniyorum
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah sizin de yardımcınız olsun 6.gününmüş galiba tavsiyem gününden önce test yapma durup dururken hayalkırıklığı yaşatma kendıne..Sakin telaşsız yasa günlerini.ınş senin içinde hangisi hayırlıysa öyle olsun güzel düşün ...birde gamze42 adlı arkadaş dondurulmuş embriyo için korkun olmasın artık taze embriyolardan bile daha çok tercih ediliyor.korkma çözünürken bozulma ihtimali %2 gibi bir durum ....[/QUO
Tavsiyenizde çok haklisiniz ama ben test yaptim dayanamdim sabrim filan hak getire. Ilk idrar testim silik cizgi çıktı ama ikinci tetste çizgi o kadar saydamlastiki galiba kimuasal gelebelik korkuk bu
Canim daha 6.gunu pek belli olmaz aslinda ama ikinci cizgi silikmi cikti eger oyleyse tutmus bebisin cunku silikte ciksa yanilma payi pek olmuyor :)Arkadaslar tecrubesi olan var mi ? Transferin 6. Gunu ben idrar testi yaptim iki tane. Ilk testte cizgi silik cikti ikincisinde ise cok saydamlasti kimyasal gebelik olmasindan endise ediyorum
Malesef canim ikinci tetste çizgi cikmadi bile anlik yukselis yada ilaclardan galibaCanim daha 6.gunu pek belli olmaz aslinda ama ikinci cizgi silikmi cikti eger oyleyse tutmus bebisin cunku silikte ciksa yanilma payi pek olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?