- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
rahat olurum inşallah ,sağol canım amin inşallah tüm isteyenlere versin Allah,seninki ne zaman dıValla rahat olman lazim ama hic olamiyosun rahat olcam diye strese girme ama tadini cikar anin ve bol bol dua et dualarla gelsin tutunsun bebisin :)
Sanirim bi aksilik olmazsa subat sonu mart basi gibi canim insallah sorun olmazdarahat olurum inşallah ,sağol canım amin inşallah tüm isteyenlere versin Allah,seninki ne zaman dı
Tesekkur ederim canim benim ayy bian once baslasa su tedavi :)Bana 3.000 dedi doktorum papatyacim
Hadi hayrlsi cnm Rabbim inşallah yüzunu güldürr darısı basmaBirazdan transfere giriyorum kızlarr
Bebisini aldin geldinmi nasilsin agrin falan varmi heyecan varmi :) ne cok soru sordum yaaBirazdan transfere giriyorum kızlarr
Aldım buz bebeklerimi çok şükür 2 dakikalık işlemmiş ayol doktor bile şaşırdı rahatlığıma:)inşallah hayırlarla sonuçlanır da bebiişlerimi sağlıkla alırım kucağıma,Bebisini aldin geldinmi nasilsin agrin falan varmi heyecan varmi :) ne cok soru sordum yaa
Amin inşallah Canım,öğlen bitti işimiz ama hastanede dinlendim biraz,darısı sizlere hadiHadi hayrlsi cnm Rabbim inşallah yüzunu güldürr darısı basma
Test gunun 12 gun sonrami canim insallah guzel sonucu alir bizede mujdeyi verirsinAldım buz bebeklerimi çok şükür 2 dakikalık işlemmiş ayol doktor bile şaşırdı rahatlığıma:)inşallah hayırlarla sonuçlanır da bebiişlerimi sağlıkla alırım kucağıma,
Rabbim pozitifli hayirli haberlerinide almayi nasip etsin insaAllah canim ..Aldım buz bebeklerimi çok şükür 2 dakikalık işlemmiş ayol doktor bile şaşırdı rahatlığıma:)inşallah hayırlarla sonuçlanır da bebiişlerimi sağlıkla alırım kucağıma,
İnşaallah pozitifi görür dokuz ay sonrada kucağına alırsın canımAmin inşallah Canım,öğlen bitti işimiz ama hastanede dinlendim biraz,darısı sizlere hadi
evet 13 şubat test günüm merakla ve duayla bekliyorummmTest gunun 12 gun sonrami canim insallah guzel sonucu alir bizede mujdeyi verirsin
göztepe medicalpark ta canımEvet .bende merak ediyorum..bu arada nerde oldu transfer..
amin inşallah hepimiz görürüz o günleri hayırlısıylaİnşaallah pozitifi görür dokuz ay sonrada kucağına alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?