dondurulmuş embriyo transferi

Kizlar dondurulmus embriyo transfer ucretleri hakkinda bilgi verebilirmisiniz ben 850 dondurma islemine verdim ama gittigimizde ilaclar transfer falan toplam nekadar odediniz biraz fikrim olursa iyi olur gitmeden

Bende adet olmayı beklym belrti yok kafayı yicem allah m bi an once gelsn ilk defa bu kdr istekle beklym adetim i yok arkds belrti bile yok kasık ağrm var 3 gündr kzlar ya

Bebisini aldin geldinmi nasilsin agrin falan varmi heyecan varmi :) ne cok soru sordum yaa
Aldım buz bebeklerimi çok şükür 2 dakikalık işlemmiş ayol doktor bile şaşırdı rahatlığıma:)inşallah hayırlarla sonuçlanır da bebiişlerimi sağlıkla alırım kucağıma,

Aldım buz bebeklerimi çok şükür 2 dakikalık işlemmiş ayol doktor bile şaşırdı rahatlığıma:)inşallah hayırlarla sonuçlanır da bebiişlerimi sağlıkla alırım kucağıma,
Test gunun 12 gun sonrami canim insallah guzel sonucu alir bizede mujdeyi verirsin

Rabbim pozitifli hayirli haberlerinide almayi nasip etsin insaAllah canim ..

Kızlar 5.gün embriyosu ne oluyor nasıl oluyor yani anlamadım 1 tane dondurulmusum var Dr 5.gün embriyosu dedi 2. Denemem olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…