- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Merhaba canim benimde tek 5.gun embriyosu var dollenme olusumundan itibaren 5.gun donduruluyor hucrelere falan bolunuyor saglikliysa 5.gun donduruluyorKızlar 5.gün embriyosu ne oluyor nasıl oluyor yani anlamadım 1 tane dondurulmusum var Dr 5.gün embriyosu dedi 2. Denemem olcak
Anladım canım yani bu iyi bişey değil mi ilki kurtajla sonuclaninca 1.5 yıl ara verdim hiç bişey yok aklımda kötü geçirdim çünkü o sürece 2.denicez tekrar bi acemilik yaşıyoruzMerhaba canim benimde tek 5.gun embriyosu var dollenme olusumundan itibaren 5.gun donduruluyor hucrelere falan bolunuyor saglikliysa 5.gun donduruluyor
Ilki denemen taze embriyomuydu canim yoksa odami dondurulmustu valla biliyosun nasip isi bu isler hic belli olmuyor ama genelde 5.gune dayanabilenlerin daha saglikli embriuolar oldugu soyleniyorAnladım canım yani bu iyi bişey değil mi ilki kurtajla sonuclaninca 1.5 yıl ara verdim hiç bişey yok aklımda kötü geçirdim çünkü o sürece 2.denicez tekrar bi acemilik yaşıyoruz
olabilir canım benim ilk denememizde 7. günden sonra adet ağrısı gibi batmalarım olmuştu iyi hatırlıyorum sonra sağ bacağım tutulmuş gibi ağrımıştı,inşallah pozitifi görürsün,ben daha yeni başladım bugün ilk günümDondurulmuş 2embriyo transferi yapildi 1 hafta oldu.
4 gündur Cok fena kasik agrim var ve ayaklarm buz gibi.tutunma belirtisimidir sizce.
InsaAllah pozitifi gorursun canim benimde 4-5 gun sonra kasiklarimda agri oluyodu ve ayaklarim hep buz gibiydi.. ve asiri istahliydimDondurulmuş 2embriyo transferi yapildi 1 hafta oldu.
4 gündur Cok fena kasik agrim var ve ayaklarm buz gibi.tutunma belirtisimidir sizce.
Evet canım döllenme oldu bi kaç gün sonra transfer yapıldı tutundu ama 2.5 aylıkken kalbi durdu kurtajla aldılar şimdi 1 tane dondurulmusum var onu denicez kısmet olursaIlki denemen taze embriyomuydu canim yoksa odami dondurulmustu valla biliyosun nasip isi bu isler hic belli olmuyor ama genelde 5.gune dayanabilenlerin daha saglikli embriuolar oldugu soyleniyor
Amin insallah canim adetle beraber bu ay baslicaksin ozaman bu stres hormonlarimizi altust ediyor valla ondan hep ya erken ya gecikmeli oluyor benimde tedavim sarkti gec olsunda sonucu guzel olsunkızlar bende bu hafta adet olmalıydım ama yok hafta sonu falan olmayım yoksa günü kaçacak tedirginim benimde iki tane 3. gün embriyom dondurulmuş Allahım hepimize nasip etsin
hadi hayırlısı olsun hemen gel arkamdan birlikte sayalım günlerii:)Ben adet oldm kızlar adetin 3.günü gel dedi doktr hadi hayrlisi cumartesi baslycm inşallah
hadi hayırlısı olsun hemen gel arkamdan birlikte sayalım günlerii:)
Malsf canm benm buz bebgm konulana kadr sen pozitif sonucu alcaksn Rabbimin izniyle inşallah sonra benm sonucu beraber beklerizhadi hayırlısı olsun hemen gel arkamdan birlikte sayalım günlerii:)
ayy inşallah hepimiz görürüz pozitifi zaman durdu geçmiyorMalsf canm benm buz bebgm konulana kadr sen pozitif sonucu alcaksn Rabbimin izniyle inşallah sonra benm sonucu beraber bekleriz
aynen canım ya belimde ağrı var olacağım ama ne zaman bakalım kist olunca tedavi iptal mi bileniniz var mıAmin insallah canim adetle beraber bu ay baslicaksin ozaman bu stres hormonlarimizi altust ediyor valla ondan hep ya erken ya gecikmeli oluyor benimde tedavim sarkti gec olsunda sonucu guzel olsun
Aynen bende cok istahliyim ve uykulu.bugun 8. Gun idrar testinde pozitifi gördüm.ins ikizlerime kavuşurum. ☺InsaAllah pozitifi gorursun canim benimde 4-5 gun sonra kasiklarimda agri oluyodu ve ayaklarim hep buz gibiydi.. ve asiri istahliydim
Merhaba canim neguzel ilk bebegini kucagina almissin insallah bundada kucagina almak nasip olur benim ilkinde cok bel ve kasık agrim olmustu ayni adet agrisi gibiydi hatta pozitifti insallah seninde pozitiftir tedavin nasil oldu biraz anlatirmisin hangi ilaclar kullandin kacinci gun transfer olduKizlar meraba yazilanlarin hepsini okuyamadim ara ara baktim ben ilk defa yaziyorum burda bende bruksel tup bebekte yucek beyde ikinci tup bebegimizj denedik ilk ki ilk denemede tuttu suan 27 aylik kizim var sukurler olsun geride 6 dondurulmusim vardi bu ay ikisini cozdurduk biri trasfer edildi 30 unda bana sekizinde kan testi yapin dedi insallah hayirli sonuc aliriz bende sizde daha onceden dondurulmus transferi olan kisiler ader agrisi gibi agri yasadinizmi bazen bel agrisi bas agrisi hic lekelenmem olmadi ama bugun kasik agrim oluyo korkmaya basladim her ne kadar embiriyo cok kaliteli bi sorun yok deselerde hersey nasip
Ayyyyy hayirlisi olsun nekadar sevindim ya boyle pozitifler bize umut oluyor :) rabbim saglikla dogmasinida nasip etsin :)Aynen bende cok istahliyim ve uykulu.bugun 8. Gun idrar testinde pozitifi gördüm.ins ikizlerime kavuşurum. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?