dondurulmuş embriyo transferi

Kızlar 5.gün embriyosu ne oluyor nasıl oluyor yani anlamadım 1 tane dondurulmusum var Dr 5.gün embriyosu dedi 2. Denemem olcak
Merhaba canim benimde tek 5.gun embriyosu var dollenme olusumundan itibaren 5.gun donduruluyor hucrelere falan bolunuyor saglikliysa 5.gun donduruluyor

Merhaba canim benimde tek 5.gun embriyosu var dollenme olusumundan itibaren 5.gun donduruluyor hucrelere falan bolunuyor saglikliysa 5.gun donduruluyor
Anladım canım yani bu iyi bişey değil mi ilki kurtajla sonuclaninca 1.5 yıl ara verdim hiç bişey yok aklımda kötü geçirdim çünkü o sürece 2.denicez tekrar bi acemilik yaşıyoruz

Anladım canım yani bu iyi bişey değil mi ilki kurtajla sonuclaninca 1.5 yıl ara verdim hiç bişey yok aklımda kötü geçirdim çünkü o sürece 2.denicez tekrar bi acemilik yaşıyoruz
Ilki denemen taze embriyomuydu canim yoksa odami dondurulmustu valla biliyosun nasip isi bu isler hic belli olmuyor ama genelde 5.gune dayanabilenlerin daha saglikli embriuolar oldugu soyleniyor

Dondurulmuş 2embriyo transferi yapildi 1 hafta oldu.
4 gündur Cok fena kasik agrim var ve ayaklarm buz gibi.tutunma belirtisimidir sizce.

4 gündur Cok fena kasik agrim var ve ayaklarm buz gibi.tutunma belirtisimidir sizce.
olabilir canım benim ilk denememizde 7. günden sonra adet ağrısı gibi batmalarım olmuştu iyi hatırlıyorum sonra sağ bacağım tutulmuş gibi ağrımıştı,inşallah pozitifi görürsün,ben daha yeni başladım bugün ilk günüm

InsaAllah pozitifi gorursun canim benimde 4-5 gun sonra kasiklarimda agri oluyodu ve ayaklarim hep buz gibiydi.. ve asiri istahliydim

Ilki denemen taze embriyomuydu canim yoksa odami dondurulmustu valla biliyosun nasip isi bu isler hic belli olmuyor ama genelde 5.gune dayanabilenlerin daha saglikli embriuolar oldugu soyleniyor
Evet canım döllenme oldu bi kaç gün sonra transfer yapıldı tutundu ama 2.5 aylıkken kalbi durdu kurtajla aldılar şimdi 1 tane dondurulmusum var onu denicez kısmet olursa

kızlar bende bu hafta adet olmalıydım ama yok hafta sonu falan olmayım yoksa günü kaçacak tedirginim benimde iki tane 3. gün embriyom dondurulmuş Allahım hepimize nasip etsin

kızlar bende bu hafta adet olmalıydım ama yok hafta sonu falan olmayım yoksa günü kaçacak tedirginim benimde iki tane 3. gün embriyom dondurulmuş Allahım hepimize nasip etsin
Amin insallah canim adetle beraber bu ay baslicaksin ozaman bu stres hormonlarimizi altust ediyor valla ondan hep ya erken ya gecikmeli oluyor benimde tedavim sarkti gec olsunda sonucu guzel olsun

Kizlar meraba yazilanlarin hepsini okuyamadim ara ara baktim ben ilk defa yaziyorum burda bende bruksel tup bebekte yucek beyde ikinci tup bebegimizj denedik ilk ki ilk denemede tuttu suan 27 aylik kizim var sukurler olsun geride 6 dondurulmusim vardi bu ay ikisini cozdurduk biri trasfer edildi 30 unda bana sekizinde kan testi yapin dedi insallah hayirli sonuc aliriz bende sizde daha onceden dondurulmus transferi olan kisiler ader agrisi gibi agri yasadinizmi bazen bel agrisi bas agrisi hic lekelenmem olmadi ama bugun kasik agrim oluyo korkmaya basladim her ne kadar embiriyo cok kaliteli bi sorun yok deselerde hersey nasip

Amin insallah canim adetle beraber bu ay baslicaksin ozaman bu stres hormonlarimizi altust ediyor valla ondan hep ya erken ya gecikmeli oluyor benimde tedavim sarkti gec olsunda sonucu guzel olsun
aynen canım ya belimde ağrı var olacağım ama ne zaman bakalım kist olunca tedavi iptal mi bileniniz var mı

Merhaba canim neguzel ilk bebegini kucagina almissin insallah bundada kucagina almak nasip olur benim ilkinde cok bel ve kasık agrim olmustu ayni adet agrisi gibiydi hatta pozitifti insallah seninde pozitiftir tedavin nasil oldu biraz anlatirmisin hangi ilaclar kullandin kacinci gun transfer oldu

Ne guzell sende almissin bi bebis kucagina okadar rahat gectiki dondurulmus transfer bnm hic anlamadim sadece hastaneden cikacakkn artik stresin verdigi kendimi cok kasmistim tansiyonum dustu progestan tebokan estrofem coraspin folbiol kullandik ki paket antibiyotik kullandik simdi coraspin estrofem folbiol progestan kullaniyorum

12 sinde adet olmustum 30 unda transfer yapildi bi tane koydular alti tane vardi sindi geriye dorttane kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…