dondurulmuş embriyo transferi

kızlar bugün 3. günüm su gibi akıntı geliyor benden ara ara çamaşırımı ıslatıyor,jelden dolayı mı acaba

Merhaba arkadaşlar. Ben Ocakta ilk defa tüp bebek tedavisine başladım. Olumsuz sonuçlandı. Dondurulmuş embriyom var. Dondurulmuş embriyo transferi nasıl oluyor? Transferden önce ilaç veriyorlar mı? Veriyorlarsa ne kadar süre kullanılıyor bu ilaçlar?

Veriyolar canim rahat geciyo hic teleslanma ama insallah tutar suan bnm karin agrim var korkmaya basladim insallah olumlu sonuc aliriz

Veriyolar canim rahat geciyo hic teleslanma ama insallah tutar suan bnm karin agrim var korkmaya basladim insallah olumlu sonuc aliriz
Önce bir sorun var mı diye araştıracakmış doktorum. Ümitliydik senden dedi.
İnşallah senin sonuç olumlu olur. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İnşallah bebeğini.

arkadaşlar adet olamıyorum kafayı yiyecem her tarafım sivilce oldu
ama bir türlü adet gelmiyor söktürücü kullanmak istemiyorum of ya

iyi hatırlattın canım bu akşam eşime aldırayım diğerini yapmaya çalışayım of of
Gercek stres yapma ben cok rahat gittim zaten aciy vesaire gic bise yok ben ilkinde cok cekmistim mesela simdi hicc bise yok olur veya olmaz artim allahtsn canim ama donsurulmuslarin tutma sansi daha yuksek korkma stres yapma esinle birlikte ol o da adet olmani saglar

sen transfer oldun mu canım kaç hücreli kaçıncı gün embriyosu inşaallah tutar kuzum ya bana da dua et akşam güzel bir yemek hazırlayayım eşime :)

Ben 30 unda transfer oldum pazartesi belli olucak valla dondurulmus oldugu icin unuttum kacinci gun embiriosu oldugunu bi tane koydular ama en iyi kaliteyi suan beklemedeyin heyecanli ama ne bi aci ne bise o yuzden rahat ol insallah bi problem cikmadan sende atlatirsin

sen transfer oldun mu canım kaç hücreli kaçıncı gün embriyosu inşaallah tutar kuzum ya bana da dua et akşam güzel bir yemek hazırlayayım eşime :)
inşaallah canım bende herkes için diliyorum herkes hamile kalır

Kizlar merhaba ben geldim yine.. bugun bebeklerimin kalp atislarini duydum sukurler olsun 8+3 olmus minik kuzularim.. bilmeyen arkadaslar icin 2. Denememdi 2 adet donduurlmus 5. Gun embriyosu konuldu ve sukurler olsun ikiside tutundu.. benimde transfer surecinde su gibi akintilarim cok oldu o progesterondanmis.. keseyi gordugum gunden itibarende 2 defa lekelenmelerim oldu azcik.. ve su gibi pembe kahve akintilarim.. normal dedi doktorum bi problem yok dedi insaAllah boyle devam eder.. Rabbim hepimize yavrularimizi kucaklarimiza almayi nasip eder insaAllah dualarimdasiniz hayirlisiyla anne olacagiz o zaman baska.bir baslik altinda bebeklerimizide konusacagiz insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…