- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
hayırlı olsun canım,kaçıncı gün embriyosuydu seninAynen bende cok istahliyim ve uykulu.bugun 8. Gun idrar testinde pozitifi gördüm.ins ikizlerime kavuşurum. ☺
Jeldendir bnmde progestandan gelio ve tahris edio jel istedim vermedi icerde kumlasma yapiyomus diyekızlar bugün 3. günüm su gibi akıntı geliyor benden ara ara çamaşırımı ıslatıyor,jelden dolayı mı acaba
senin kaçıncı gün canımJeldendir bnmde progestandan gelio ve tahris edio jel istedim vermedi icerde kumlasma yapiyomus diye
Ben otuzunda transfer oldum surekli progestanin akintisi geliyo bide koymasi cok zor okuyo oyuzden tup istedim ama vermedisenin kaçıncı gün canım
progestan nasıl iğne miBen otuzunda transfer oldum surekli progestanin akintisi geliyo bide koymasi cok zor okuyo oyuzden tup istedim ama vermedi
Yok aslinda agizdan alinan bi hap ama midede erirken com tesiri olmuyomus o yuzden altran kullaniyorumprogestan nasıl iğne mi
Veriyolar canim rahat geciyo hic teleslanma ama insallah tutar suan bnm karin agrim var korkmaya basladim insallah olumlu sonuc alirizMerhaba arkadaşlar. Ben Ocakta ilk defa tüp bebek tedavisine başladım. Olumsuz sonuçlandı. Dondurulmuş embriyom var. Dondurulmuş embriyo transferi nasıl oluyor? Transferden önce ilaç veriyorlar mı? Veriyorlarsa ne kadar süre kullanılıyor bu ilaçlar?
Önce bir sorun var mı diye araştıracakmış doktorum. Ümitliydik senden dedi.Veriyolar canim rahat geciyo hic teleslanma ama insallah tutar suan bnm karin agrim var korkmaya basladim insallah olumlu sonuc aliriz
Maydonoz suyu ic maydonoz ye stres yapma bide dusunemmeye calis nasi yapicaksan artikarkadaşlar adet olamıyorum kafayı yiyecem her tarafım sivilce oldu
ama bir türlü adet gelmiyor söktürücü kullanmak istemiyorum of ya
iyi hatırlattın canım bu akşam eşime aldırayım diğerini yapmaya çalışayım of ofMaydonoz suyu ic maydonoz ye stres yapma bide dusunemmeye calis nasi yapicaksan artik
Gercek stres yapma ben cok rahat gittim zaten aciy vesaire gic bise yok ben ilkinde cok cekmistim mesela simdi hicc bise yok olur veya olmaz artim allahtsn canim ama donsurulmuslarin tutma sansi daha yuksek korkma stres yapma esinle birlikte ol o da adet olmani saglariyi hatırlattın canım bu akşam eşime aldırayım diğerini yapmaya çalışayım of of
sen transfer oldun mu canım kaç hücreli kaçıncı gün embriyosu inşaallah tutar kuzum ya bana da dua et akşam güzel bir yemek hazırlayayım eşime :)Gercek stres yapma ben cok rahat gittim zaten aciy vesaire gic bise yok ben ilkinde cok cekmistim mesela simdi hicc bise yok olur veya olmaz artim allahtsn canim ama donsurulmuslarin tutma sansi daha yuksek korkma stres yapma esinle birlikte ol o da adet olmani saglar
inşaallah canım bende herkes için diliyorum herkes hamile kalırsen transfer oldun mu canım kaç hücreli kaçıncı gün embriyosu inşaallah tutar kuzum ya bana da dua et akşam güzel bir yemek hazırlayayım eşime :)
Saglikli oluyolar insallah hic dert etme rahat olEveet bende doktordan geldimm salı transferim olucak ins ins dondurulmus larım cozuldugunde hala sagliklidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?