dondurulmuş embriyo transferi

Cok sevindim inanin kendiminmis gibi hatta okuyunca insallah benmkide tutmustur dedim insallah bend hayirli sonuc alirim

Kızlar ben bugun gittim doktra şükür bişey çıkmadı Şubat 20.sinde bi aksilik olmazsa dondurulmuşları koyarz dedi.doktr bna da estrofem coraspin folio veriler Rabbim inşallah bu defa yüzümü güldürür sizde transfer tarihniz belli.olnca yazn beraber gün sayalm

Hayirlisi olsun canim ben on ikisinde adet olmustim 30 unda transfer oldum bide bi hafta kala tebokan ve antibiyotik kullandim sana da verirler buyuk ihtimal nerde yaptiriosun bide tebokani iste rahim kalinlastirio bitkisel bi ilac rahim ne kadar kalin olursa turma oranida okadar yuksek oluyo

gözünaydın canım çok mutlu oldum inşallah darısı bize,belirtin olmuş muydu hiç,
benim her tarafım ağrıyo sanki sürekli yorgunum onun dışında pek bişey yok

Meraba sizde donsurulmus transferimi oldunuz bnm adet sancisi gibi sancim oluyo sizdede oluyomu

Saol canim Allah razi olsun insaAllah en kisa zamanda sizlerdende guzel haberler alacagiz☺ yorgunluk halsizlik oluyodu kasik ve karin agrilarim oluyordu istahim cok acilmisti cok yiyodum bide ayaklarim cok usuyodu benim..

Slm arkadaşlar, ben dondurulmus embriyo ile ilk tup denemede hamile kaldım çok şükür. Dondurulmus embriyo nun şansı taze ye oranla daha yuksekmis diye duydum, rahim dinlenmiş olduğu için daha kolay tutunur mus. Tedaviye başlayacak arkadaslarin Allah yardimcisi olsun inşallah

Saol canim Allah razi olsun insaAllah en kisa zamanda sizlerdende guzel haberler alacagiz☺ yorgunluk halsizlik oluyodu kasik ve karin agrilarim oluyordu istahim cok acilmisti cok yiyodum bide ayaklarim cok usuyodu benim..
Adet agrisi gibi agri normal yani dimi agri gelince cok korkuyorum

Meraba sizde donsurulmus transferimi oldunuz bnm adet sancisi gibi sancim oluyo sizdede oluyomu
evet dondurulmuş embriyo,şu an için pek bişey yok,iş yapmışım da ağrır gibi ağrılar var vücumda halsizlik,ama ilkinde adet ağrılarım olmuştu benim tutmuştu,o zaman 7. gün başlamıştı ama iyi hatırlıyorum

Ay insallah ya pazartesi insallah belli olurr arada karnimin icinde gerilemhareketlenme oluo kjzimda pit pit hissetmistim burdaki anneler tutanlar transfer yaoanlar whatsap grubu kurabiliriz aslinda

Allah kucağına da almayı nasip etsin cnm. Belirtilerin oldu mu. Adet ağrısı falan neler hissettin.

Ay insallah ya pazartesi insallah belli olurr arada karnimin icinde gerilemhareketlenme oluo kjzimda pit pit hissetmistim burdaki anneler tutanlar transfer yaoanlar whatsap grubu kurabiliriz aslinda
adet ağrısı,batma,kasılma olması normal bence iyiye işaret ama pıt pıtları duyman hareketlenme psikolojik olabilir,bence pozitif çıkacak seninki inşallah,kendim için bir fikrim yok
pozitifi görürsek grup kurarız inşallah

Kesin psikolojik insallah sennde tutar kurariz bi grup instagram kullananlari beklerim instagrama ordanda msj atabilirsiniz @elifzumra_ile_oyunvakti kizcemle yaptigimiz etkjnliklerde orda

Gamzecim senin demi 4. Gün embriyosu. Benim kağıtta comp yazıo int. Araştırdığıma göre 4. Gün evresiymiş. Ben 3. Gün sanıyodum.

Gamzecim senin demi 4. Gün embriyosu. Benim kağıtta comp yazıo int. Araştırdığıma göre 4. Gün evresiymiş. Ben 3. Gün sanıyodum.
bende öyle yazmıyor canım D-3 yazıyor ama 4. gün olması lazım,transferden bir gün önce çözdüler 4 oldu diye düşündüm:)

bende öyle yazmıyor canım D-3 yazıyor ama 4. gün olması lazım,transferden bir gün önce çözdüler 4 oldu diye düşündüm:)
Hımm senin 1 gün önce çözdülerse doğru. Ama benim transfer günü çözüldü sabah gittim muayne oldum çözücez dediler öğlenden sonra geri gittim transfer oldum. Comp yazıo sadece kalite falan bişey yazmıo. Aman olan oldu artık sorgulamıycam. Yarısı bitti zaten beklemenin. Olumlu olsun inşallah ikimizinde ve bekleyen herkesin

Kizlar selam.Bahçecide tedavi olan arkadaslar ben transfer yaptircam kismetse.Bugun regli oldum baba verdik leri chart var coraspin ve estrofem kullanis gunleri.Regli olduktan kac gun sonra sizi gormek istiyolar.Bir de regli nin kacinci gunu ilaclari almaya basliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…