dondurulmuş embriyo transferi

evet bir gün önce çözmüşler,benim rahim kalınlığına bakmadan direk transfer ettiler,hemşireye sordum zaten iyi görünüyordu dedi hayırlısı,senin kaçıncı gün bugün,benim 4. gün

evet bir gün önce çözmüşler,benim rahim kalınlığına bakmadan direk transfer ettiler,hemşireye sordum zaten iyi görünüyordu dedi hayırlısı,senin kaçıncı gün bugün,benim 4. gün
Transfer gününü saymazsak 5. Gün canm. Benim rahimde 9.4 dü öyle transfer ettiler. 7mm üstü transfer ediyolarmış zaten. İnşallah tutunmuştur ya.

Tm.cnm isterm vermediler bana ama hatta dedi ki transfer 3 gün kala fitil vercem onu kullancksn dedi ist eurofortil de yaptrym

Canimmm cok sevindim cok az kalmis bebegine kavusmana insallah kucaginada alirsin canim yazilanlanlari mutlaka uygula faydasini gorursun hepimiz tek tek bebislerine kavusuyor neguzel :)

Merhaba herkese, yumurtalar toplandıktan sonra şişlik nedeniyle embriyolarimiz donduruldu. Ben de süreci paylaşarak aktif geçirmeye karar verdim. Fakat bazı farklılıklar gordum. Örneğin Gonapeptyl iğnesi kullanıyorum ve iki hafta sonra gelmem söylendi. Adetle ilgili bir şey söylemediler. Sonrasında da 15 gun de ağiz yoluyla alınacak ilaç vereceklermiş. Benzer bir süreç takip eden var mı?
Bir de transfer yapılmasa da devletin verdiği 3 haktan birini kaybettiğim söylendi, bunun da mantığını anlayamadım.
Bilginiz, deneyiminiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Allah kucağına da almayı nasip etsin cnm. Belirtilerin oldu mu. Adet ağrısı falan neler hissettin.

Tabikide hissediyorsun, sonuçta adet gününe yakın transfer yapılıyor, karnım belim bacaklarim çok ağrıyordu, adet olma korkusu sürekli aklımdaydı, o ağrılar devamlı oluyor, şu an 6 aylik hamileyim adet dönemlerinde hala huzursuzluk yaşıyorum, o ağrıları kimse sıkıntı yapmasın

Çok sağol tatlm. benimde 7. Günüm. İlk günden beri kasıklarda ara ara olurdu. Bugün biraz daha şiddetli oldu. Korkuyorum bende dediğin gibi olucam sanıyorum. İnşallah olmam

Bide arkadaşlar estrofemin yanında iki gündür progesteron iğne kullanıyorum. .mahvetti beni oturamiyorum resmen yaa sizede de aynı mı oldu
Evet o cok fena yapar kolonyali pamukla ovalayip ilaci yaydirmani tavsiye ederim orda birikim oldugu icin canin yaniyor malesef insallah cabuk gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…