- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
evet bir gün önce çözmüşler,benim rahim kalınlığına bakmadan direk transfer ettiler,hemşireye sordum zaten iyi görünüyordu dedi hayırlısı,senin kaçıncı gün bugün,benim 4. günHımm senin 1 gün önce çözdülerse doğru. Ama benim transfer günü çözüldü sabah gittim muayne oldum çözücez dediler öğlenden sonra geri gittim transfer oldum. Comp yazıo sadece kalite falan bişey yazmıo. Aman olan oldu artık sorgulamıycam. Yarısı bitti zaten beklemenin. Olumlu olsun inşallah ikimizindeve bekleyen herkesin
Transfer gününü saymazsak 5. Gün canm. Benim rahimde 9.4 dü öyle transfer ettiler. 7mm üstü transfer ediyolarmış zaten. İnşallah tutunmuştur ya.evet bir gün önce çözmüşler,benim rahim kalınlığına bakmadan direk transfer ettiler,hemşireye sordum zaten iyi görünüyordu dedi hayırlısı,senin kaçıncı gün bugün,benim 4. gün
Hayirlisi olsun canim ben on ikisinde adet olmustim 30 unda transfer oldum bide bi hafta kala tebokan ve antibiyotik kullandim sana da verirler buyuk ihtimal nerde yaptiriosun bide tebokani iste rahim kalinlastirio bitkisel bi ilac rahim ne kadar kalin olursa turma oranida okadar yuksek oluyo
Canimmm cok sevindim cok az kalmis bebegine kavusmana insallah kucaginada alirsin canim yazilanlanlari mutlaka uygula faydasini gorursun hepimiz tek tek bebislerine kavusuyor neguzel :)Kızlar ben bugun gittim doktra şükür bişey çıkmadı Şubat 20.sinde bi aksilik olmazsa dondurulmuşları koyarz dedi.doktr bna da estrofem coraspin folio veriler Rabbim inşallah bu defa yüzümü güldürür sizde transfer tarihniz belli.olnca yazn beraber gün sayalm
Evt cnm. Benim 19. Gün oldu.Kizlar transfer yaklasık adetin 16 ile 20.gunleri arasindami oluyor
Peki sonucunu ne zaman ogreniceksin hayirli olsun canim insallah kucaginada alirsin bebisiniEvt cnm. Benim 19. Gün oldu.
İnşallah canmPeki sonucunu ne zaman ogreniceksin hayirli olsun canim insallah kucaginada alirsin bebisini
Bizede guzel haberi verirsin umarim :)İnşallah canmcuma test günüm
Allahım inşallahBizede guzel haberi verirsin umarim :)
Allah kucağına da almayı nasip etsin cnm. Belirtilerin oldu mu. Adet ağrısı falan neler hissettin.
Çok sağol tatlm. benimde 7. Günüm. İlk günden beri kasıklarda ara ara olurdu. Bugün biraz daha şiddetli oldu. Korkuyorum bende dediğin gibi olucam sanıyorum. İnşallah olmamTabikide hissediyorsun, sonuçta adet gününe yakın transfer yapılıyor, karnım belim bacaklarim çok ağrıyordu, adet olma korkusu sürekli aklımdaydı, o ağrılar devamlı oluyor, şu an 6 aylik hamileyim adet dönemlerinde hala huzursuzluk yaşıyorum, o ağrıları kimse sıkıntı yapmasın
Evet o cok fena yapar kolonyali pamukla ovalayip ilaci yaydirmani tavsiye ederim orda birikim oldugu icin canin yaniyor malesef insallah cabuk gecerBide arkadaşlar estrofemin yanında iki gündür progesteron iğne kullanıyorum. .mahvetti beni oturamiyorum resmen yaa sizede de aynı mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?