- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Bende 6 şubatta doktora gittim tedaviye başladık bakalim estrofem antibiyotik ve folik asit verdi 12 gün sonra randevu verdiİnş insbana estrofem dışında bi de antibiyotik verdi doktorum sizede verdim arkadaşlar. .
Bana iğne vermedi neden verdi ki size canimBi deniyim ozmn saol papatyacimm.
Senin de dondurulmuş transferi değil mi ? Hayır bişey demedi canım senin de Rahimde ağrı var mı fazla ayakta kaldığım zaman ağrı oluyoTutunması için saniyorum ..salı transferim var ön hazırlık diye düşündüm ben..ama antibiyotik ne iş anlamadım. .sana bi şey dedim burcucum antibiyotigi neden verdiğiyle alakalı
Sonuc belli oldumu canim insallah guzel haber verirsin bize :)Hanimlar test yaptiran varmi ben simdi gidiorum test yaptirmaya ama karnim cok agriyo neden acaba
Bende anitibiyotik kullandim iki kutu tramsfer bi hafta kala bide tebokan tebokan rahim kalimlastiram bitkisel ilactiİnş insbana estrofem dışında bi de antibiyotik verdi doktorum sizede verdim arkadaşlar. .
Aksam yedide alicam sonucu heyecandan daha cok karnim agriyo korkuorum heyecan var duygular karisik olmazsa nasip sukurler olsun bi kizim var onum varligina sukir edicem geride dort tane daha dondurulmusum var yeniden denicemSonuc belli oldumu canim insallah guzel haber verirsin bize :)
Elifcim bnm uc senelik dondurulmuslarim ikinciyi yapiorum alti taneydi dort tane kaldi tek yumurta transfer ettiler ben igme kullanmiorum pregestan hap 200 mg alttan kullaniorum sende onu iste igneyle ugrasmaAyy hadi hayirli haberlerle ins cnm. Sonucu yaz mutlaka
Merhaba herkese, yumurtalar toplandıktan sonra şişlik nedeniyle embriyolarimiz donduruldu. Ben de süreci paylaşarak aktif geçirmeye karar verdim. Fakat bazı farklılıklar gordum. Örneğin Gonapeptyl iğnesi kullanıyorum ve iki hafta sonra gelmem söylendi. Adetle ilgili bir şey söylemediler. Sonrasında da 15 gun de ağiz yoluyla alınacak ilaç vereceklermiş. Benzer bir süreç takip eden var mı?
Bir de transfer yapılmasa da devletin verdiği 3 haktan birini kaybettiğim söylendi, bunun da mantığını anlayamadım.
Bilginiz, deneyiminiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ay canim ya heyecanin nekadarda belli insallah yuzun guler negatif olsa bile dedigin gibi bi kizin varmis dondurulmuslarinda var bidaha denersin hic canini sıkma ama bikere tuttuysa yine olur merak etmeAksam yedide alicam sonucu heyecandan daha cok karnim agriyo korkuorum heyecan var duygular karisik olmazsa nasip sukurler olsun bi kizim var onum varligina sukir edicem geride dort tane daha dondurulmusum var yeniden denicem
Olumsuz sonuc aldim insallah bi dahaki sefer nasip uzuldum en cokta esime nasi solicem onun uzuntusude uzecek beniAy canim ya heyecanin nekadarda belli insallah yuzun guler negatif olsa bile dedigin gibi bi kizin varmis dondurulmuslarinda var bidaha denersin hic canini sıkma ama bikere tuttuysa yine olur merak etme
Ne diyecegimi bilemedim tabiki uzulme diyemem tabiki ama yinede bidaha denemek icin sansin var insallah rabbim ozaman yuzunu guldurur vardir bundada bi hayirOlumsuz sonuc aldim insallah bi dahaki sefer nasip uzuldum en cokta esime nasi solicem onun uzuntusude uzecek beni
üzülmemek elde değil hiç kolay değil yaşadıklarımız ama senin için böylesi hayırlıymış canım diyecek bişey kalmıyor bidahakine olur inşallah,ben de cuma test vericem çok heycanlıyımOlumsuz sonuc aldim insallah bi dahaki sefer nasip uzuldum en cokta esime nasi solicem onun uzuntusude uzecek beni
Simdi hesaploiyorum bi umit bnm daha dokuz gun oldu nette 12 gunden once cikmayabilir dio otuzunda oldum transfer 9 gun olmuyomu bana yazdilar sekizinde test yaptir rabbim nolur hayirlisiysa olsun suan cok agliorumüzülmemek elde değil hiç kolay değil yaşadıklarımız ama senin için böylesi hayırlıymış canım diyecek bişey kalmıyor bidahakine olur inşallah,ben de cuma test vericem çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?