dondurulmuş embriyo transferi

Tutunması için saniyorum ..salı transferim var ön hazırlık diye düşündüm ben ..ama antibiyotik ne iş anlamadım. .sana bi şey dedim burcucum antibiyotigi neden verdiğiyle alakalı

Tutunması için saniyorum ..salı transferim var ön hazırlık diye düşündüm ben ..ama antibiyotik ne iş anlamadım. .sana bi şey dedim burcucum antibiyotigi neden verdiğiyle alakalı
Senin de dondurulmuş transferi değil mi ? Hayır bişey demedi canım senin de Rahimde ağrı var mı fazla ayakta kaldığım zaman ağrı oluyo

Benim ağrım var ama onuda çikolata kistlerimin ilaçlara karşı verdiği tepki olarak yorumladı doktorum..bu arada evet 5 yil önce dondurulmus embrio larımı. Yarın kısmetse transfer ettiricemseninde dondurulmuş ve eğer öyleyse ne zaman donduruldu

Sonuc belli oldumu canim insallah guzel haber verirsin bize :)
Aksam yedide alicam sonucu heyecandan daha cok karnim agriyo korkuorum heyecan var duygular karisik olmazsa nasip sukurler olsun bi kizim var onum varligina sukir edicem geride dort tane daha dondurulmusum var yeniden denicem

Iyiki dondurmuslar bol bok su ic bnmde karbim sisti su doldu her yumurtanin yeri kirk yumurta almislardi ve transferimi hemen yapmislardi ben cok cektim oyuzden uc kere su aldilar benden karindan igne batirdilar altran aldilar zehirlendim ama ilk cocugum tuttu sonuc benide senn gibi bekletaelerdi hic bise olmicakti bol bol su ic ihmal etme

Aksam yedide alicam sonucu heyecandan daha cok karnim agriyo korkuorum heyecan var duygular karisik olmazsa nasip sukurler olsun bi kizim var onum varligina sukir edicem geride dort tane daha dondurulmusum var yeniden denicem
Ay canim ya heyecanin nekadarda belli insallah yuzun guler negatif olsa bile dedigin gibi bi kizin varmis dondurulmuslarinda var bidaha denersin hic canini sıkma ama bikere tuttuysa yine olur merak etme

Ay canim ya heyecanin nekadarda belli insallah yuzun guler negatif olsa bile dedigin gibi bi kizin varmis dondurulmuslarinda var bidaha denersin hic canini sıkma ama bikere tuttuysa yine olur merak etme
Olumsuz sonuc aldim insallah bi dahaki sefer nasip uzuldum en cokta esime nasi solicem onun uzuntusude uzecek beni

Olumsuz sonuc aldim insallah bi dahaki sefer nasip uzuldum en cokta esime nasi solicem onun uzuntusude uzecek beni
Ne diyecegimi bilemedim tabiki uzulme diyemem tabiki ama yinede bidaha denemek icin sansin var insallah rabbim ozaman yuzunu guldurur vardir bundada bi hayir

üzülmemek elde değil hiç kolay değil yaşadıklarımız ama senin için böylesi hayırlıymış canım diyecek bişey kalmıyor bidahakine olur inşallah,ben de cuma test vericem çok heycanlıyım

üzülmemek elde değil hiç kolay değil yaşadıklarımız ama senin için böylesi hayırlıymış canım diyecek bişey kalmıyor bidahakine olur inşallah,ben de cuma test vericem çok heycanlıyım
Simdi hesaploiyorum bi umit bnm daha dokuz gun oldu nette 12 gunden once cikmayabilir dio otuzunda oldum transfer 9 gun olmuyomu bana yazdilar sekizinde test yaptir rabbim nolur hayirlisiysa olsun suan cok agliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…