dondurulmuş embriyo transferi

Simdi hesaploiyorum bi umit bnm daha dokuz gun oldu nette 12 gunden once cikmayabilir dio otuzunda oldum transfer 9 gun olmuyomu bana yazdilar sekizinde test yaptir rabbim nolur hayirlisiysa olsun suan cok agliorum
canım kaç çıktı değerin Allahtan ümit kesilmez ben bnu ilk tedavimde çok iyi anladım düşen değerim yükselmişti,sen daha iyi bilirsin boş yere de kendine ümit verme ağla ağla ama toparlanmaya çalış Rabbimin vardır bir bildiği,biz çok istiyoruz ama verecek olan Rabbim hayırlısı olsun

0.100 dio hic bise yok ama bi umit rabbim isterse hersey olur rabbim isteyen herkese versin

0.100 dio hic bise yok ama bi umit rabbim isterse hersey olur rabbim isteyen herkese versin
amin canım benim isteyen herkese tattırsın bak sen şanslısın yine kızın var yarın bigün mucize kardeşi de gelir inşallah
biz de 6 yıllık evliyiz bu ikinci tüpbebek,ilkinin 2 aylıkken kalbi durdu,olmayınca üzülmemek elde değil been de ağlıcam şimdi duygulandım
Allah başka dert vermesin bugünümüzü de elimizden almasın olur inşallah duayla bekliyorum cumayı

Elifcim kesinlikle cikmayabilir ben oğlumda 9.günü test yaptım çıkmamıştı. .12 . Gün tekrarladım bi umit ..degerim 70 çıktı cok sasirmistim..bence 12. Gün tekrar test yap

Çok sağol tatlm. benimde 7. Günüm. İlk günden beri kasıklarda ara ara olurdu. Bugün biraz daha şiddetli oldu. Korkuyorum bende dediğin gibi olucam sanıyorum. İnşallah olmam

İnşallah sen ve senin gibi bekleyen herkes pozitif sonucu görür, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, beslenme dikkat et, yumurta et balık sut badem ceviz sakin ihmal etme, ağır is görme. Allah yardimcin olsun

aynen dikkat ediyorum cnm yediklerime. ceviz fındık her gün mutlaka. işimiz Allah a kaldı elimizden gelen herşeyi yaptık

Aaa cok sevindim hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alirsin canim kacinci gunun peki transfer ne zaman yapilacak bi bilgi verdilermi
4. Gün canım 12. Gün randevu m var büyük ihtimal 15 . Gün transfer dir . Hayırlısı artık bilmiyorum ya bu son şansım dondurulmuş lar bitiyor tekrar yumurta toplanması lazım inşallah o süreçlere kalmaz tutar dua bekliyorum hepiniz den kızlar

Ne mutlu oralara kadar gelmissin darısı basıma insallah :) allahin izniyle sag salim transferin olur ve guzel sonucu alirsin

aynen dikkat ediyorum cnm yediklerime. ceviz fındık her gün mutlaka. işimiz Allah a kaldı elimizden gelen herşeyi yaptık[/QUOTE]

Allah istemeden hiç bişey olmaz, o yar ve yardımcımız olsun inşallah

Benim de bugün transferim gerçekleşti kızlar 5. Gün orta kalite dondurulmuş embşryoydu. Embriyolog çok ümitli konuşmadı moralim çok bozuk ..

arkadaşlar hala adet olamadım bende bugün doktora gittim embriyologla görüştük embriyom iki tane bir 12 hücreli biri de dokuz hücreli üçüncü gün embriyosu doktor taze deneyelim dedi galiba tekrar tüp olacak kafam çok karıştı

Gülce27 benimde dün oldu transferim ümidini yitirme benim 3 gun embiriosu koydu 8 hücreli iki tane senin 5 .gün bence daha çok şansın varins hamile haberlerini birbirimize yakın günlerde alicaz

Gülce27 benimde dün oldu transferim ümidini yitirme benim 3 gun embiriosu koydu 8 hücreli iki tane senin 5 .gün bence daha çok şansın varins hamile haberlerini birbirimize yakın günlerde alicaz
Kaliteleri nasılmış canım senin bana %50 ihtimal verdi hamilelik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…