- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
canım kaç çıktı değerin Allahtan ümit kesilmez ben bnu ilk tedavimde çok iyi anladım düşen değerim yükselmişti,sen daha iyi bilirsin boş yere de kendine ümit verme ağla ağla ama toparlanmaya çalış Rabbimin vardır bir bildiği,biz çok istiyoruz ama verecek olan Rabbim hayırlısı olsunSimdi hesaploiyorum bi umit bnm daha dokuz gun oldu nette 12 gunden once cikmayabilir dio otuzunda oldum transfer 9 gun olmuyomu bana yazdilar sekizinde test yaptir rabbim nolur hayirlisiysa olsun suan cok agliorum
0.100 dio hic bise yok ama bi umit rabbim isterse hersey olur rabbim isteyen herkese versincanım kaç çıktı değerin Allahtan ümit kesilmez ben bnu ilk tedavimde çok iyi anladım düşen değerim yükselmişti,sen daha iyi bilirsin boş yere de kendine ümit verme ağla ağla ama toparlanmaya çalış Rabbimin vardır bir bildiği,biz çok istiyoruz ama verecek olan Rabbim hayırlısı olsun
amin canım benim isteyen herkese tattırsın bak sen şanslısın yine kızın var yarın bigün mucize kardeşi de gelir inşallah0.100 dio hic bise yok ama bi umit rabbim isterse hersey olur rabbim isteyen herkese versin
Canim benim regl yeni bitti 15gunde bir oldum butun planlar degisti oyuzden oteki reglle birlikte tedaviye baslicam 1 ayim var erken olmazsa tabi:)Papatya sen ne yaptın tedaviye başladın mi
Öylemi canım hayırlısı olsun ben başladım artık hayırlısıCanim benim regl yeni bitti 15gunde bir oldum butun planlar degisti oyuzden oteki reglle birlikte tedaviye baslicam 1 ayim var erken olmazsa tabi:)
Çok sağol tatlm. benimde 7. Günüm. İlk günden beri kasıklarda ara ara olurdu. Bugün biraz daha şiddetli oldu. Korkuyorum bende dediğin gibi olucam sanıyorum. İnşallah olmam
aynen dikkat ediyorum cnm yediklerime. ceviz fındık her gün mutlaka. işimiz Allah a kaldı elimizden gelen herşeyi yaptıkİnşallah sen ve senin gibi bekleyen herkes pozitif sonucu görür, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, beslenme dikkat et, yumurta et balık sut badem ceviz sakin ihmal etme, ağır is görme. Allah yardimcin olsun
Aaa cok sevindim hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alirsin canim kacinci gunun peki transfer ne zaman yapilacak bi bilgi verdilermiÖylemi canım hayırlısı olsun ben başladım artık hayırlısı
4. Gün canım 12. Gün randevu m var büyük ihtimal 15 . Gün transfer dir . Hayırlısı artık bilmiyorum ya bu son şansım dondurulmuş lar bitiyor tekrar yumurta toplanması lazım inşallah o süreçlere kalmaz tutar dua bekliyorum hepiniz den kızlarAaa cok sevindim hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alirsin canim kacinci gunun peki transfer ne zaman yapilacak bi bilgi verdilermi
Ne mutlu oralara kadar gelmissin darısı basıma insallah :) allahin izniyle sag salim transferin olur ve guzel sonucu alirsin4. Gün canım 12. Gün randevu m var büyük ihtimal 15 . Gün transfer dir . Hayırlısı artık bilmiyorum ya bu son şansım dondurulmuş lar bitiyor tekrar yumurta toplanması lazım inşallah o süreçlere kalmaz tutar dua bekliyorum hepiniz den kızlar
Inşallah canım darısı başınaNe mutlu oralara kadar gelmissin darısı basıma insallah :) allahin izniyle sag salim transferin olur ve guzel sonucu alirsin
Kaliteleri nasılmış canım senin bana %50 ihtimal verdi hamilelik içinGülce27 benimde dün oldu transferim ümidini yitirme benim 3 gun embiriosu koydu 8 hücreli iki tane senin 5 .gün bence daha çok şansın varins hamile haberlerini birbirimize yakın günlerde alicaz
1 sınıf 8 hücreli 3 gun embrio su cnm 2 tane transfer ettiği için %60 şansın var dedi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?