dondurulmuş embriyo transferi

Forumla ilgileniyor musunuz hala bilmiyorum ama transfer edilen embriyonuzun kalitesi nasıldı?

Ecepelinnhanım hatırlıyor musunuz embriyonuzun çözüldükten sonraki kalitesini?

arkadaşlar bana yardımcı olun tekrar tüp bebek deneyeceğim artık sonra dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim iki adet dondurulmuş biri 9 hücreli biri 12 hücreli embriyom var üçüncü gün embriyoları

bende tekrar deneyecegim. 2.deneme mart ayında buyuk ıhtımalle. hadi hayırlısı. dondurulmuş 3.gun embriyo ve belki 2 tane transfer edilecek.

hangi konuda yardım istiorsun ? kacıncı denemen bu ?

Benimde salı günü dondurulmus 3.gun embriosu transfer ettiler 2 tane..bende bekliyorum suan test günümü. .senin merak ettiğin ne var cnm

Kızlar orta kalite embiryo ile hamile kalan var mı? Benim 5. Gün dondurulmuş embiryo çözüldü ancak biraz bozulma olmuş yine de transfer ettiler bu durumda olan var mı

bende tekrar deneyecegim. 2.deneme mart ayında buyuk ıhtımalle. hadi hayırlısı. dondurulmuş 3.gun embriyo ve belki 2 tane transfer edilecek.

hangi konuda yardım istiorsun ? kacıncı denemen bu ?
tekrar taze siklus denemek istiyorum işin aslı ama kaliteli çıkar mı onu bilemiyorum bir de adetim gelmiyor ne yapmalıyım ilaç kullanmak istemiyorum

Kızlar orta kalite embiryo ile hamile kalan var mı? Benim 5. Gün dondurulmuş embiryo çözüldü ancak biraz bozulma olmuş yine de transfer ettiler bu durumda olan var mı
canım sıkıntı yapma dört hücreliler bile tutuyor kafandan at tutacağı varsa da biz stres yapıp kendimizi yıpratıyoruz beşinci güne gelmiş daha ne olsun inşaallah tutar canım

canım sıkıntı yapma dört hücreliler bile tutuyor kafandan at tutacağı varsa da biz stres yapıp kendimizi yıpratıyoruz beşinci güne gelmiş daha ne olsun inşaallah tutar canım

İnşallah tatlım ya herhalde umuda ihtiyacım var

İnşallah tatlım ya herhalde umuda ihtiyacım var
Canim seni coook iyi anliyorum bende adetle beraber tedaviye baslicam insallah ama tek embriyo var yani cozulunce bozulma ihtimali cok yuksek baska sansim yok dun cok uzgundum moralim cok bozulmustu nekadar guclu olsakta boyle umutsuzluklar yasiyoruz sonra dusundum allah kabul etmeyecegi duayi yaptirmazmis oyuzden allahtan umudunuzu kesmeyin allah sabredenlerle beraberdir buna benzer birsuru ayet geldi aklima nekadar umutsuz olursak okadar kotuye gider hersey umudunu kaybetme ne ornekler var hamile kalip doguruyorlar eminim bizimde birgun yuzumuz gulecek (biraz uzun yazmisim ama :) )

Sorma ya sanki 1 aydır yatıyorum anca 2 gün olmusneyse sağlıkla tutunsunda napim beklerimsen ne yaptın papatyacim şuanki durumun nedir

Sorma ya sanki 1 aydır yatıyorum anca 2 gün olmusneyse sağlıkla tutunsunda napim beklerimsen ne yaptın papatyacim şuanki durumun nedir
Insallah guzel sonucu alicaksin canim hamileligin tadini cikar yat neguzel :) bende adetle baslicam 13 gunum kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…