- 1 Şubat 2016
- 72
- 18
- 3
- 42
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Bugün atlatayım bakalım.. Sen Umurlu ol ama bak 2 tane miniğin var..Öyle tabi ama baştan da salma kendini lütfen ..
bende dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlardanım , geçen ay adet döneminin 3. günü gittim yaklaşık 2 hafta ilaç sürecinden sonra transferim gerçekleşti. doktorum artık dondurulmuş embriyoda başarı sansı daha yüksek olabiliyor demişti.
Korkmayın dondurulmuş embriyolar dayanlıklı sağlıklı oluyor.anne iğne kullanmadığından psikolojik olarak daha rahat oluyor tutma ihtimali yüksek oluyor.benim birinci ve 2.denemeler taze embriyo ile oldu başarısız denemelerdi.3.denemede dondurulmuş transferi yapıldı Allah bağışlasın nur topu gibi oğlum dünyaya geldi:)
Adetliyken hormon tahlilleri yapılıyor sonra gün gün rahim kalınlığınız ölçülüyor,yeterli kalınlık oluştuğunda çözdürülüp transfer ediliyor.bol bol dua okuyun dinlenin pozitif olun
arkadaşlar bana yardımcı olun tekrar tüp bebek deneyeceğim artık sonra dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim iki adet dondurulmuş biri 9 hücreli biri 12 hücreli embriyom var üçüncü gün embriyoları
tekrar taze siklus denemek istiyorum işin aslı ama kaliteli çıkar mı onu bilemiyorum bir de adetim gelmiyor ne yapmalıyım ilaç kullanmak istemiyorumbende tekrar deneyecegim. 2.deneme mart ayında buyuk ıhtımalle. hadi hayırlısı. dondurulmuş 3.gun embriyo ve belki 2 tane transfer edilecek.
hangi konuda yardım istiorsun ? kacıncı denemen bu ?
canım sıkıntı yapma dört hücreliler bile tutuyor kafandan at tutacağı varsa da biz stres yapıp kendimizi yıpratıyoruz beşinci güne gelmiş daha ne olsun inşaallah tutar canımKızlar orta kalite embiryo ile hamile kalan var mı? Benim 5. Gün dondurulmuş embiryo çözüldü ancak biraz bozulma olmuş yine de transfer ettiler bu durumda olan var mı
canım sıkıntı yapma dört hücreliler bile tutuyor kafandan at tutacağı varsa da biz stres yapıp kendimizi yıpratıyoruz beşinci güne gelmiş daha ne olsun inşaallah tutar canım
Canim seni coook iyi anliyorum bende adetle beraber tedaviye baslicam insallah ama tek embriyo var yani cozulunce bozulma ihtimali cok yuksek baska sansim yokİnşallah tatlım ya herhalde umuda ihtiyacım var
Aaa ben yanlis anlamisim ozaman bugunlerde niye gecmezki bekledigimizdeYok canım salı oldu benim transferim daha 9 günüm var..evde yatıyorum suan
Insallah guzel sonucu alicaksin canim hamileligin tadini cikar yat neguzel :) bende adetle baslicam 13 gunum kaldiSorma ya sanki 1 aydır yatıyorum anca 2 gün olmusneyse sağlıkla tutunsunda napim beklerimsen ne yaptın papatyacim şuanki durumun nedir
ben tekrar tüp bebek denemeye karar verdim sizce doğru mu yapıyorumInsallah guzel sonucu alicaksin canim hamileligin tadini cikar yat neguzel :) bende adetle baslicam 13 gunum kaldi
Dondurulmus yokmu canim neden boyle bi karar verdinben tekrar tüp bebek denemeye karar verdim sizce doğru mu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?